Se denne 5 minutters video om de fantastiske nye features i version 6.5

Med Veeam Backup & Replication™ får du hurtig, fleksibel og pålidelig gendannelse af virtualiserede programmer og data. Den samler backup og replikering i én enkelt løsning, forøger værdien af backup og genopfinder databeskyttelse for VMware vSphere og Microsoft Hyper-V virtuelle miljøer.

Kraftfuld

Opfyld dine RPO'er og RTO'er

Let at bruge

Spar tid og eliminér risici

Overkommelig

Reducér omkostningerne med op til 70 %

Modern Data Protection

I dag har kravene til IT ændret sig

Din virksomheds data er dens mest værdifulde aktiv. Imidlertid kan legacy backupværktøjer simpelthen ikke leve op til virtuelle miljøers krav og udfordringerne med eksponentiel datavækst, mindskede backup windows og en stigende intolerance over for nedetid og datatab. Vi her hos Veeam® mener, at kravene i dag til IT har ændret sig, og at "3C" legacy backupproblemer - begrænset kapacitet, større kompleksitet og høje omkostninger - ikke længere er acceptable for nogen organisation.

Veeam Backup & Replication™ er Modern Data Protection – Built for Virtualization™ og skyen. Den leverer kraftfuld, let anvendelig og overkommelig databeskyttelse for VMware og Hyper-V. Du vil aldrig skulle opdatere en anden agent, genoprette en anden virtuel maskine fra bunden eller forklare, hvorfor du stadig mangler dine backup windows.

Veeam Backup & Replication giver grundlæggende og vidtrækkende fordele i forhold til legacy backupværktøjer ved at:

 • reducere backup- og gendannelsestiden med 95 %
 • reducere administrationstiden med 90 %
 • reducere omkostningerne med op til 70 %.
5 Fundamentals of Modern Data Protection by David Davis

Doug Hazelman, direktør for produktstrategi, fortæller om, hvad Modern Data Protection er

Kraftfuld, let at bruge og overkommelig

Tag skridtet videre med dine backups

Belaster din nuværende backupløsning dit IT-budget og tager den flere måneder at udrulle? Har den endog de kapaciteter, du har brug for? Hvis ja, arbejder de så, når du har brug for dem?

Veeam Backup & Replication løser alle disse problemer med Modern Data Protection, som er:

 • Kraftfuld: forbedrer dine RPO'er og RTO'er dramatisk
 • Let at bruge: sparer tid og eliminerer risici
 • Overkommelig: reducerer TCO og forhøjer ROI

Kraftfuld: forbedrer RPO'er og RTO'er dramatisk

Skær ned på backuptiden

Tager dine backups for lang tid? I modsætning til filbaseret backup giver Veeam Backup & Replication image-baseret backup, som tillader hurtig og effektiv backup af VM og hurtig og fleksibel gendannelse af en hel VM, fil eller programpunkt. Nu kan du tage backup af VM hver dag - eller oftere - så du kan opfylde dine mål for gendannelsespunkter (RPO'er).

Brugervenlig: sparer tid og eliminerer risici

Ingen agent

Veeam Backup & Replication er agentløs, så du nu ikke behøver at bruge tid og energi på at udrulle og håndtere agenter i dine VM'er. Du kan med en enkelt licens og fra en enkelt konsol beskytte hele din virtuelle infrastruktur med brancheførende features såsom Instant VM Recovery™, granulær fil- og programpunktgendannelse, replikering af VM og meget mere.

Uanset om du bruger VMware, Hyper-V eller en kombination af begge - så er du nu dækket ind med support til de seneste hypervisorudgivelser: VMware vSphere 5.1 og Windows Server 2012 Hyper-V.

Overkommelig: reducerer TCO og forhøjer ROI

Skab en bedre virtualiseringsspecifik tilgang

Veeam Backup & Replication er let at anvende og overkommelig at licensere og vedligeholde - navnlig sammenlignet med legacy backupværktøjer. Den er licenseret pr. CPU-socket og omfatter backup og gendannelse, replikering, deduplikering, WAN-acceleration, multi-hypervisor support og centraliseret styring i en enkelt sammenhængende løsning. Der er ingen gebyrer pr. applikation eller VM og ingen agenter at licensere, udrulle eller vedligeholde. Veeam Backup & Replication giver den mest omfattende beskyttelse af din virtuelle infrastruktur til en brøkdel af prisen på andre værktøjer.

Kundesupport opnår en tilfredsstillende rating på 99 %

Glade kunder

Vi er i Veeam utrolig stolte af vores supportteam, som er en af de mest afgørende informationsressourcer, der driver produktforbedringer. Veeams supportteam modtog ligeledes hædrende omtale i 2012 for "Bedste Vendor Tech Support" i Windows IT Pro Magazine.

Supportmedarbejderne ledte mig ved hånden gennem alt det, jeg skulle gøre for at få en bedre forståelse. Fællesskabsforummerne har masser af information og er ekstremt hjælpsomme, når jeg har et hurtigt spørgsmål.
Jason Knight, IT-chef, L&L Energy, Inc.

EFTERLYSNING: Din succeshistorie!

Hvis du har implementeret vores løsning med succes, og delt dine erfaringer med os ved blot at sende formularen neden for senest den 15. juni 2014, og har deltaget i et hurtigt 30 minutters telefoninterview, er du med i konkurrencen om at vinde en gratis iPad Air fra Veeam. Den bedste historie vinder.

ANSØG NU

Reducér backup-tiden med 95 %

Virtualisering åbner op for spændende nye muligheder for din virksomhed. Den giver også nye udfordringer, som fysiske backupværktøjer ikke kan løse, fordi de er bygget alene med det formål at tolerere virtuelle miljøer. Veeam® Backup & Replication™ forbedrer det virtuelle miljø, så det kan levere hurtig, pålidelig, image-baseret backup for VMware og Hyper-V, som er op til 20 gange hurtigere - uden brug af agenter.

Backup-fleksibilitet

Overhold dine backup windows

Veeam Backup & Replication skaber lynhurtige VM-backups, samtidig med at den giver dig flere backupløsninger for at opfylde dine behov. Der findes en netværksmode (NBD) for alle infrastrukturkonfigurationer, men Veeam leverer også Virtuel Appliance (hot add) og Direct SAN Access- modes, der giver direkte adgang til produktionslagring, aflaster dit administrationsnetværk og hypervisor-hosts, og maksimerer backupydelsen. Dertil kommer features såsom source-side deduplikering og komprimering, ændring af datablokidentifikation, parallel behandling, automatisk load balancering og udelukkelse af swapfiler sikrer de hurtigste og mest effektive backups.

Kombinationen af HP Converged Storage og Veeam Backup & Replication-software giver hurtigere backup og gendannelse og hjælper kunderne med at minimere datatab, uden at de behøver at gå på kompromis med organisationens produktivitet.
Steve Crimi, afdelingsdirektør for forretningsudvikling og alliancer, HP

Backup fra storage Snapshots

Lad dine storage snapshots gøre arbejdet

Storage snapshots er ikke i sig selv tilstrækkeligt. I tilfælde af en SAN-fejl skal du kunne gendanne fra ægte backups – og hidtil har der ikke været nogen praktiske og stabile værktøjer til brug ved backups ved hjælp af storage snapshots. Backup fra storage snapshots giver dig mulighed for at udnytte din produktionslagerkapacitet og dramatisk forbedre dine recovery point objectives (RPO), uden at det går ud over dine virtuelle produktionsmiljøer.

Kombinationen af HP Converged Storage og Veeam Backup & Replication-software giver hurtigere backup og gendannelse og hjælper kunderne med at minimere datatab, uden at de behøver at gå på kompromis med produktiviteten i organisationen.

Steve Crimi, afdelingsdirektør for forretningsudvikling og alliancer, HP

Se video: demo af Veeam Explorer for SAN Snapshots

Applikationsbevidst, image-baseret backup

Få komplette og konsekvente backups

Veeam Backup & Replication bruger applikationsbevidst image-behandling baseret på Microsoft VSS til at oprette image-level backups for VM, der kører VSS-bevidste applikationer (såsom Microsoft Active Directory, SQL, Exchange og SharePoint) uden at lukke dem ned. Det betyder, at der ikke er nogen uafsluttede databasetransaktioner eller ufuldstændige applikationsfiler under datakopieringen, hvilket giver backups, der er transaktionskonsekvente. Veeams egen teknologi sikrer ligeledes succesrig gendannelse af VM og korrekt gendannelse af alle applikationer, der installeres i VM uden noget datatab, og udfører applikationsspecifikke trin efter afsluttet backup (som f.eks. trunkering af transaktionslog).

Veeam er den eneste løsning til korrekt support af VSS, da den bruger sin egen VSS-driver," sagde Barry. "Det giver databasekonsekvente backups, ikke kun crash-konsekvente backups.
Barry Blakeley, infrastrukturarkitekt, Mazdas nordamerikanske afdeling

Indbygget komprimering og deduplikering

Spar på storage og båndbredde

For at reducere netværkstrafik og diskplads til lagring af backup-filer leverer Veeam Backup & Replication komprimering og deduplikering inkluderet uden ekstra beregning. Deduplikering overfører kun de data, du skal bruge via netværket, og med Veeam kan du vælge blandt fire forskellige løsninger – baseret på størrelsen af VM og typen af backupmål – således at du kan optimere backupstørrelse og jobperformance. Veeam tilbyder ligeledes fem komprimeringsniveauer, der gør det muligt for dig at finde den rette balance mellem lagerforbrug, kørselens længde og backuppens proxy load, herunder dedupe-venlig komprimering beregnet til storage-enheder med indbygget deduplikering.

Med Veeam's data-deduplikering reduceredes backup window, og mængden af den nødvendige backup storage er ligeledes reduceret væsentligt. Nu sparer vi omkring 50.000 $ hvert år i backup storage-omkostninger takket være Veeam.
Barry Stewart, IT-chef, Prairie South School Division

Arkivering af backups

På bånd, offsite eller i skyen

Flytning af dine backups offsite med henblik på langtidsarkivering er det seneste trin i en 3-2-1 backup-strategi. Veeam Backup & Replication giver dig flere arkiveringsløsninger, herunder bånd og skyen. Via native tape support hjælper Veeam dig med uden problemer at bevare dine nuværende politikker for båndlagring – og bruge din eksisterende bånd-hardware og medier. Med Veeam Backup & Replication Cloud Edition kan du drage fordel af den stigende tilgængelighed og potentielle omkostningsbesparelser, som lagring i den offentlige sky åbner op for.

Og med indbygget WAN Acceleration – der er udviklet af Veeam og optimeret specifikt for Veeam backups – kan du kopiere data til offsite-lokationer op til 50 gange hurtigere end med en almindelig backup filkopi.

Vi bruger Veeam Backup & Replication som en del af vores tilbud om hosting og managed service. Den nye kapacitet for offsite backups vil gøre det nemmere at sikre, at vores kunder er beskyttet i tilfælde af en katastrofe. Der er ikke noget problem i at medtage Veeam i vores servicekontrakter – funktionaliteten imødekommer selv de mest komplekse udrulningsscenarier, og Veeams program for serviceudbydere passer sømløst ind i vores forretningsmodel og giver os fleksibiliteten til at anvende det i vores datacenter og på kundernes sites.
Christian Kelly, driftschef, Xantrion

Minimér gendannelsestiden med 95 %

Backup er ingenting værd uden gendannelse. Fra en enkelt image-baseret backup giver Veeam® Backup & Replication™ en lang række muligheder, som kan hjælpe dig med at håndtere praktisk taget ethvert gendannelsesscenarie. Bedst af alt sikrer Veeam, at du kun får lige nøjagtigt det, du har brug for - VM, gendannelse på filniveau og gendannelse af applikationspunkter samt e-discovery – når du skal bruge det gennem dens agentløse, brugervenlige og wizard-drevne UI.

Instant VM Recovery™

Gendan en mislykket VM på under 2 minutter!

Med Instant VM Recovery™ kan du køre en hvilken som helst virtualiseret applikation på VMware eller Hyper-V direkte fra den seneste backup. I stedet for lade brugerne vente, mens du foretager lagring, ekstraherer backuppen og kopierer den til produktion, kan du blot starte en VM med Veeams patenterede vPower® teknologi. Derefter kan du bruge VMware Storage vMotion, Hyper-V Live Migration eller Veeams egen Quick Migration til at flytte VM tilbage til produktionsstorage.

"Veeam Instant VM Recovery for VMware tog under to minutter, uanset hvor stor VM var." "Veeam Instant VM Recovery for VMware tog ca. syv sekunder, uanset hvor stor VM var."
ESG Lab Review: Veeam Backup & Replication – Built for Virtualization

Demo: Instant VM Recovery™

Veeam Explorer™

E-discovery og granulær gendannelse

Gendannelse af applikationspunkter er bare blevet meget hurtigere og lettere. Zoom ind på nøjagtigt hvad du har brug for at gendanne og genoprette individuelle punkter direkte fra dine backups med Veeam Explorer™ til:

 • Microsoft Exchange: Få direkte synlighed i Exchange 2010 og 2013 backups, avancerede søgemuligheder, og hurtig gendannelse af individuelle Exchange-punkter (e-mails, kontakter, noter, osv.)
 • Microsoft SharePoint NYHED! : Gennemse SharePoint 2010 backups, søg efter specifikke SharePoint-filer og gendan hurtigt punkter direkte til deres originale SharePoint-server eller send dem som en e-mail vedhæftning
 • SAN Snapshots: Udnyt eksisterende HP SAN snapshot muligheder for gendannelse af enkeltfiler eller hele VM'er fra SAN snapshots på 2 minutter eller mindre - uden staging eller mellemliggende trin
Veeam Explorer for Microsoft SharePoint har allerede vist sig uundværlig selv i beta-mode. Jeg lavede en gendannelse på 10 minutter, som normalt ville have taget timer. Erfaringerne har givet mig fuld tillid til Veeam Backup & Replication. For mig er den største værdi ved Veeam, at de tager det komplekse og gør det simpelt. Det virker bare!
Clarence Holbrook, systemadministrator, Hach Company

SureBackup®

Verificér, om dine backups kan gendannes

Med SureBackup® kan du automatisk verificere, om hver enkelt backup, hver VM, kan gendannes, hver gang. SureBackup starter automatisk VM i et isoleret Virtual Lab-miljø, udfører en række tests og sender en statusrapport til din postbakke, så du ved, at dine VM kan gendannes når som helst.

Backups er ubrugelige, hvis man ikke kan gendanne det, man har brug for fra de virtuelle maskiner. Det bekymrer vi os ikke om længere, fordi Veeam Backup & Replication automatisk verificerer, om hver enkelt backup kan gendannes.

Pedro Luis Alfonso, Wintel platformchef, Inversis Banco

Se demo med features: SureBackup®

Direkte gendannelse på filniveau

Gendan filer direkte fra en backup

Gendan guest OS-filer og -mapper, on-the-fly, direkte fra en image-level backup, uden at du behøver at ekstrahere de virtuelle diske først. Gendan filer fra Windows og Linux VM, eller ethvert andet af de 17 understøttede guest-filsystemer.

Den samlede hastighed, vi opnår med Veeam Backup & Replication, er forbløffende. VM backup-hastigheden steg med mere end 50 % … Gendannelse af VM tager under fem minutter … og en gendannelse af et enkelt punkt er 10 gange hurtigere.
Rune Keller, systemdriftschef, Brødrene A & O Johansen A/S

U-AIR (Universal Application-Item Recovery)

Agentløs gendannelse af applikationsenheder

Genskab enheder fra ENHVER virtualiseret applikation uden agenter, yderligere backups eller softwareværktøjer. U-AIR®-wizard hjælper dig med at starte dine applikationer fra backup-genskabelsespunktet og ekstrahere det, du har brug for med native applikationsværktøjer. Ingen særlige backup-agenter, ingen yderligere licensgebyrer.

Se demo om U-AIR

Guest OS filindeksering og -søgning

Pinpoint and recover files quickly

Med Veeam Backup Enterprise Manager kan du søge efter guest OS-filer i VM backups og gendanne dem med et enkelt klik. Med denne valgmulighed skaber Veeam Backup & Replication et indeks over VM guest OS-filer og tillader dig at søge efter Windows guest-filer i VM backups. Når du har fundet den fil, du skal bruge, kan du gendanne den med det samme med et enkelt klik, enten til dens oprindelige placering eller downloade den til en lokal enhed

Demo: Enhanced Enterprise Manager

Backup og gendannelse til vCloud Director

Komplet integration til vCD

Med VMware vCloud Director API udvider Veeam support til vCloud Director, så den også omfatter backups og gendannelser af vCloud vApps og VM, herunder alle metadata og attributter, gendanner direkte til samme eller forskellige vCloud Director udrulninger, med støtte til hurtig provisionering.

Veeams solide integration kombineret med GreenPages' ekspertise med hensyn til udformningen af vCloud Director- og vCloud Suite®-løsninger vil være en gunstig kombination for vores fælles kunder. Vi er glade for, at vi kan udnytte Veeam endnu bedre fremadrettet i vores udrulninger af vCloud Director.
Chris Ward, direktør for teknik, forskning og udvikling, GreenPages Technology Solutions

Se demo: forbedret backup og gendannelse til vCloud Director

Avanceret replikering

Beskyttelse af din organisations missionskritiske VM'er er afgørende. Med Veeam's indbyggede replikeringsmuligheder kan du dramatisk forbedre RTO'er og RPO'er, samtidig med at du kan holde dig inden for stramme budgetrammer og minimere konsekvenserne for din infrastruktur.

2-in-1: backup and replication™

VM-replika – klar, når du har brug for dem

Replikering er ikke længere nogen luksus – den er en del af din backupstrategi. Veeam's 2-in-1: backup and replication™ leverer en kopi af din VM i driftsklar tilstand, således at hvis en VM går ned, kan du straks skifte til en standby-VM. Med Veeam kan du:

 • forbedre forretningskontinuiteten med near-continuous databeskyttelse (near-CDP) til alle virtualiserede applikationer
 • bevare image-baserede replika enten onsite for høj tilgængelighed eller offsite for disaster recovery
 • forenkle failover og failback med delta-synkronisering og automatiseret IP omadressering

Veeam var det indlysende valg for replikering. Eftersom vi alligevel skal til at installere softwaren, besluttede vi at bruge den til de daglige server-backups. Det var en behagelig overraskelse for os at opleve, at Veeam fjernede alle vores problemer. Det var meningsløst at blive ved med at banke hovedet mod en mur og bruge den anden software. Pludselig havde vi en ideel løsning, som ikke alene opfyldte vores behov for replikering, men som også gav os effektive og problemfrie backups.
David Humphreys, IKT-direktør, Brighton Grammar School

Assisteret failover og ægte failback

Hold replikaer i sync

Replikering kan være dit sikkerhedsnet. Hvis en produktions-VM går ned, kan du med det samme skifte til en VM-replika og give brugerne adgang til de tjenester og applikationer, de skal bruge med mindst mulig forstyrrelse, mens du løser problemet. Mens replikaen kører, har du forskellige muligheder for at gendanne normale operationer - enten skifte til produktions-VM, til en ny placering eller ved at lægge en VM på DR-sitet.

Derudover bevarer Veeam Backup & Replication flere gendannelsespunkter for replika. Så hvis din seneste replika bliver beskadiget, tillader Veeam dig at rulle tilbage til et tidligere gendannelsespunkt.


Tidligere spejlede vi VM i vores primære datacenter til en SAN i vores sekundære datacenter. Nu bruger vi Veeam til replikering. Det er mere fleksibelt og brugervenligt, og det er meget mere omkostningseffektivt.
Dan Johnson, systemchef, London School of Hygiene & Tropical Medicine

SureReplica

Verificer dine replikaer - automatisk

Med den nye SureReplica kan du automatisk verificere hvert gendannelsespunkt i enhver replika ved at starte VM og køre scriptede tests mod enhver applikation. Ikke længere manuelle tests af failovers! Du kan også udnytte dine standby-replikaer og DR-infrastrukturressourcer med Virtual Lab. Brug U-AIR® (Universal Application-Item Recovery) for hurtigste agentløse gendannelse af applikationsobjekter og On-Demand Sandbox™ for testning, fejlfinding og uddannelse..

Se video: demo for Virtual Lab for Replicas

Offsite-replikering

Optimér datatransmissionen

Hvis du kæmper med replikering via dit WAN eller langsomme forbindelser, har Veeam Backup & Replication en række metoder til optimering af datatransmission for bedre replika-performance. Med Veeam kan du:

 • gennemføre source-side deduplikering og komprimering af replikatrafik
 • bruge multiple download-strømme for at udnytte den tilgængelige båndbredde fuldt ud
 • konfigurere regler for throttling af netværk for at minimere båndbreddeforbruget
 • gennemføre replika-seeding for at undgå at sende fulde backups via WAN

Lagring af backups

Tag backup og gendan det, du har brug for, hvor du har brug for det, og hvornår du har brug for det - uanset om det er på sitet, på bånd eller i skyen. I henhold til "3-2-1-reglen" skal du beholde tre kopier af dine data, som lagres på to forskellige sæt af medier, og med én kopi offsite. Veeam udnytter en storage-agnostisk metode for at leve op til "3-2-1-reglen", hvilket giver dig fleksible storage-muligheder, sparer dig for penge og sikrer, at dine data er sikre og let tilgængelige.

Native båndsupport

Udnyt dine bånd-investeringer

Lad os se det i øjnene - ingen bryder sig om bånd. Men bånd har stadig en merværdi i forhold til den nuværende backupstrategi ved at overholde compliancekrav eller omfattende arkiveringspolitikker til en brøkdel af omkostningerne til diskbaseret lagring. Med Veeams native bånd-support for standalone-drev, båndbiblioteker og virtuelle båndbiblioteker kan du tage backup på hele VM eller individuelle filer til bånd og let genskabe fra specifikke gendannelsespunkter, hvilket forlænger din nuværende båndinvesterings levetid.

Veeam Backup & Replication har igen og igen vist sig uundværlig. Med den yderligere forbedring af disk til bånd i Veeam Backup & Replication v7 ser jeg frem til at eliminere vores omkostningstunge, komplekse og ekstremt ineffektive legacy backup-båndløsning. Samtidig med at selskabet sparer omkostninger, sparer jeg tid og undgår hovedbrud som administrator.
Clarence Holbrook, systemadministrator, Hach Company

Se demo: arkiv til bånd

Fleksibel opbevaring

Effektiv arkivering

Der findes en lettere metode til at tage kopier af dine backups. Med Backup Copy-kørsler kan du fastlægge uafhængige opbevaringsindstillinger for at få flere forskellige fuldstændige backups via GFS-politikker (grandfather/father/son) for at gøre arkivering mere effektiv. Gem til lagring ved at bevare et lille antal gendannelsespunkter på dit primære backup-lager, og lav en backup-kopi (ved at bruge den indbyggede WAN Acceleration som tilvalg) for onsite- eller offsite-storage med en lavere omkostning pr. TB. Minimer udgifter til backup og udfør offsite backup WAN-venligt ved at generere nye fuldstændige backups fra eksisterende fuldstændige og gradvise backups.


De fleste organisationer har behov for at få kopier af backups offsite," sagde Dines. "Den nye feature, som Veeam nu kommer med, gør denne proces meget mere effektiv.
Rachel Dines, senioranalytiker hos Forrester Research

Indbygget WAN Acceleration

Få backups offsite op til 50 gange hurtigere

At overføre backups via WAN er en udfordring, og båndbredde koster penge. Med Veeams indbyggede WAN Acceleration kan du selektivt kopiere VM-backups offsite via WAN uden at skulle bruge ekstra båndbredde. Veeams WAN-accelerationsteknologi bruger avancerede datareduktionsteknologier for at reducere den mængde data, der skal overføres via WAN-forbindelsen, dramatisk. Der er ikke nogen kompliceret netværksopsætning, og der kræves ikke nogen ekstra båndbredde eller hardware- alt er opbygget!

Selv mange af de virksomhedsfokuserede legacy backupløsninger tilbyder ikke WAN-acceleration integreret i deres produkt.
Rachel Dines, senioranalytiker hos Forrester Research

Se demo: Indbygget WAN ccceleration

Offsite-backup til skyen

#1 VM Backup er forberedt til skyen

Indtag en moderne tilgang til overvindelse af "3-2-1-reglen". Med Veeam Backup & Replication™ Cloud Edition kan du omdanne mere end 19 ledende offentlige storage-skyer, herunder Amazon og Azure, og åbne cloud storage-platforme som OpenStack, til brugervenlig offsite storage til dine VMware- og Hyper-V VM-backups. Alle backups til skyen komprimeres, deduplikeres og krypteres, plus:

 • Der skal ikke læres nogen API'er
 • Ingen kompliceret opsætning
 • Ingen afbrydelser eller påvirkninger i forbindelse med den lokale drift

Se Cloud Edition-demo

Virksomhedsklar

Lad os bare se det i øjnene – at forsøge at skalere dit IT-miljø er kompliceret. Hold op med at kæmpe med din nuværende backupløsning, som var bygget til at håndtere det virtuelle miljø. Veeam® Backup & Replication™ er bygget til virksomheds-skalérbarhed og udformet til at håndtere multi-hypervisor-miljøer med tusindvis af VM'er og PB-data. Uanset om du har flere datacentre over hele verden eller et remote office/branch office (ROBO)-miljø - så er du dækket ind med Veeam .

Distribueret arkitektur

Bygget til vækst

Et intelligent design forenkler udrulning og optimerer performance i ROBO-miljøer og store installationer. Du kan udrulle et hvilket som helst antal managementservere, backup-proxier og datalagre uden yderligere licensgebyrer og har mulighed for at skalere til en hvilken som helst størrelse miljø, samtidig med at du bevarer single pane of glass-overvågning og -rapportering.

Derudover er der heller ikke noget behov for at tune eller tweake dine backup-jobs. Automatisk load-balancering justerer dynamisk til ændringer i arbejdsbelastninger og i den virtuelle infrastruktur, samtidig med at den intelligent tager højde for særlige forhold, såsom proxy-to-datastore-konnektivitet og parallelle opgaver.

Centraliseret håndtering

Håndtér backups via et single pane of glass

Med Enterprise Managers webklient har du muligheden for at slutte flere backupservere fra flere forskellige placeringer sammen i en single pane of glass uden at behøve at logge ind på virksomhedens netværk. Start, stop, forsøg igen, klon og rediger jobs og gennemse og søg filer i en backup. Du kan også gendanne filer og VM hurtigt og let, eller for større organisationer delegere gendannelsesmuligheder, så udvalgte brugere kan gendanne deres egne filer og VM.

Veeam Backup & Replication indeholder også PowerShell-udvidelser. Næsten alt det, du kan gøre i interfacen, kan du også gøre i PowerShell. Og for endnu større fleksibilitet ved integration med eksisterende webportaler, kan du drage fordel af en RESTful API.

Gendannelse af en virtuel maskine fra min iPad på et tog via 3G ved brug af Veeam Backup og gendan software! Fantastisk @kbb

Hyper-V og vSphere-jobs kan startes, stoppes, forsøges igen, klones eller redigeres via Enterprise Manager

Avanceret overvågning, rapportering og kapacitetsplanlægning

Omfattende databeskyttelse og virtualiseringshåndtering

Opgradér til Veeam Backup Management Suite™, som kombinerer Veeam Backup & Replication med Veeam ONE, som giver dig overvågning, rapportering og kapacitetsplanlægning af din backup-infrastruktur i realtid i en enkelt integreret løsning.

Video: avanceret overvågning og kapacitetsplanlægning for backup

Agentløs

Du behøver aldrig opdatere en anden agent

Fysiske backupværktøjer giver unødvendig kompleksitet på grund af brugen af agenter på VM. Det gør backups besværlige, navnlig i store eller stigende datacenter og udsætter dine kritiske VM for risiko. Med Veeam er der ikke nogen agenter at licensere, installere, overvåge eller vedligeholde på hosts eller VM'er, hvilket sparer dig for tid og eliminerer risiko. Du behøver aldrig at opdatere en anden agent igen!


Veeam Backup & Replication er så utroligt nem at sætte op, bruge og håndtere, selv i store installationer som vores.
Lee Richardson, systemingeniør, Together Housing Group

Storage-agnostik

Vælg din foretrukne storage-leverandør

Fleksibel integration giver flere muligheder for skalérbarhed. Med Veeam Backup & Replication kan du bruge et hvilket som helst mix af storage-enheder til produktion, backup-storage og disaster recovery. Du har også fleksible løsninger til at lægge dine backups offsite, så du kan få størst mulig blæde af dine legacy bånd-investeringer eller giver dig mulighed for at tage backup til over 19 førende offentlige udbydere af cloud storage, herunder Amazon og Azure, og åbne cloud storage-platforme såsom OpenStack.

Vi er også glade over, at Veeam giver os fleksibilitet med storage hardware. Vi evaluerer hele tiden de bedste produkter til vores IT-miljø og forretningsmodel, og eftersom Veeam kan rettes mod en hvilken som helst storage-enhed, vil vi have fleksible storagealternativer i fremtiden.
Kai Sookwongse, afdelingschef, Enterprise Infrastructure Services for Mazda North American Operations

Se video: se, hvorfor Mazda valgte Veeam

Multi-hypervisor support

Det bedste af begge verdener

I dag er det kun få IT-forretninger, der kun bruger én hypervisor. Med Veeam kan du ikke alene beskytte flere hypervisors fra én enkelt centraliseret managementkonsol, men du har også hypervisor-specifik funktionalitet og integration - alt sammen lige ved hånden.

Microsoft Hyper-V

Udnyt førende support for Windows Server 2012 Hyper-V med forbedret deduplikering og komprimering og ægte gradvis backup, samt support til VHDX og VM'er på SMB 3.0.

VMware vSphere

Få ægte support til VMware, herunder support til vSphere 5.1, intelligent integration med VDDK, forbedret backup og gendannelse for vCloud Director og fra storage snapshots, samt en vSphere webklient plugin.

Udvidet VMware support

TFor vCloud Director og vSphere Web Client

Modern Data Protection™ er integreret med de nyeste virtualiseringsteknologier. Specifikke integrationer med VMware's vCloud Director og vSphere Web Client sikrer, at du altid får det meste ud af VMware's funktioner.

vCloud Director

Takket være en dyb integration med VMware vCloud Director (vCD) kan du gennemse vCD-infrastrukturen inde fra Veeam Backup & Replication. Tag backup af alle dine vCloud vApps og VM'er, herunder alle metadata, og gendan dem tilbage til den originale eller en anden vCloud Director udrulning.

Se videoen

vSphere Web Client Plug-in

Med en vSphere plug-in bygget til den næste generation vSphere Web Client kan du overvåge individuelle backups og din samlede backupinfrastruktur direkte inde fra vSphere administrationskonsollen.

Se videoen

Lavere omkostninger og forbedring af ROI

Lavere omkostninger med op til 70 %! Hvad der tidligere plejede at være kompliceret og dyrt, er nu let at bruge og overkommeligt i pris. Med Veeam er kraftfuld databeskyttelse, der er bygget til virtualisering, ikke forbundet med høje omkostninger. Veeam® Backup & Replication™ giver den mest omfattende beskyttelse af din virtuelle infrastruktur og har lave samlede omkostninger (TCO), og med masser af features, der giver dig det højeste afkast (ROI) inden for virtualisering.

Agentløs

Du behøver aldrig opdatere en anden agent

Agenter er besværlige og udsætter dine VM'er for risici. Der er ikke nogen agenter a6t licensere, udrulle, overvåge eller vedligeholde på VM'er, så du kan stoppe med at spilde tid og penge.En af hovedårsagerne til, at vi valgte Veeam, er, at den er agentløs. Vedligeholdelse af agenter tager en masse tid, og vi ønskede ikke at løbe risikoen for at være uden backups i flere dage, hvis vi skulle glemme at installere en agent på en VM under en softwareopgradering
Joost Hermans, IT-systemadministrator, Blokker B.V.

All-inclusive licensering

Simpel licensering pr. socket og meget mere

Undgå at betale mange små beløb for enkelte features. Hos de fleste leverandører skal du betale ekstra for individuelle features, men ikke hos Veeam. En simpel licensering pr. socket omfatter 2-i-1 backup og replikering, multihypervisor support, samt e-discovery og granulær gendannelse for Exchange, SharePoint, og SAN Snapshots og meget mere - alle i én sammenhængende løsning uden gebyr pr. applikation eller pr. VM.

Veeam Backup & Replication er en løsning, der tilbyder enterprise backup-features til små virksomhedsmiljøer til en overraskende overkommelig pris.
Mark Dendrinelis og Mark Murdock, Alliance Tech Partners, USA

Spar på storage

Stræk dit storage-budget

Modern Data Protection™ giver omfattende besparelser på storage. Med Veeam's indbyggede deduplikering og komprimering kan du minimere storage-forbruget væsentligt, og du sparer endnu mere, hvis du kombinerer med Windows Server 2012 storage-baserede deduplikering. Med Backup Copy-job kan du bevare et lille antal gendannelsespunkter på dit hurtige primære backuplager, og have et langsigtet lager onsite eller offsite på storage med en lavere omkostning pr. TB.

Med Veeam's data-deduplikering reduceredes vores backup window, og mængden af den nødvendige backup storage faldt ligeledes væsentligt. Nu sparer vi omkring 50.000 $ hvert år i backup storage-omkostninger takket være Veeam.
Barry Stewart, IT-chef, Prairie South School Division

Let at bruge

Det virker bare!

Installationen er simpel, og du er i gang i løbet af få minutter. Brugerinterfacen er wizard-drevet, hvilket gør den let at udføre. Du kan også benytte en stor del af Veeams teknologi gratis. Veeam Backup™ Free Edition indeholder mange nyttige faciliteter til den daglige håndtering af VM'er, som de fleste virksomheder ville tage sig betalt for – men hos os er der datofrist og ingen begrænsninger på VM'er.

Download Veeam Backup Free Edition

10 minutter at installere, 10 minutter at konfigurere, 2 timer at få til at køre. Og lige med ét er der taget backup på mit nye miljø, som er beskyttet af @veeam #win!
@cragdoo

Veeam Backup Free Edition demo

Avanceret overvågning, rapportering og kapacitetsplanlægning

Opgradér til Veeam Backup Essentials™ og spar 49 % eller mere for miljøer med 2, 4, eller 6 CPU-sockets ved at kombinere Veeam Backup & Replication med Veeam ONE, som giver dig overvågning, rapportering og kapacitetsplanlægning af din backup-infrastruktur i realtid i en enkelt integreret løsning.

10 minutter at installere, 10 minutter at konfigurere, 2 timer at få til at køre. Og lige med ét er der taget backup på mit nye miljø, som er beskyttet af @veeam #win
@cragdoo

Avanceret overvågning for backup

Køb Veeam Backup & Replication v7

en|ppc-v7-vm-backup-b

Veeam Backup & Replication v7
#1 VM Backup til VMware og Hyper-V

Backup & Replication v7