Katso 5 minuuttia kestävä video version 6.5 uusista ominaisuuksista.

Veeam Backup & Replication™ tarjoaa nopean, joustavan ja luotettavan tavan palauttaa virtualisoidut sovellukset ja tiedot. Se yhdistää varmuuskopioinnin ja replikoinnin yhteen ratkaisuun, nostaa varmuuskopioinnin arvoa ja luo uuden standardin tietojen suojaamiselle VMware vSpheren ja Microsoft Hyper-V:n virtuaaliympäristöissä.

Tehokas

Täytä palautuspistetavoitteet ja RTO:t

Helppo käyttää

Säästä aikaa ja poista riskit

Edullinen

riskit Leikkaa kuluja jopa 70 %

Moderni tietojen suojaus

IT-vaatimukset ovat muuttuneet

Yrityksen tiedot ovat sen arvokkain omaisuuserä. Aiemmat varmuuskopiointityökalut eivät kuitenkaan pysty vastaamaan virtuaaliympäristöjen vaatimuksiin ja eksponentiaalisen tietomäärän kasvun tuomiin haasteisiin. Lisäksi varmuuskopioinnille varatut entistä lyhyemmät ajat sekä katkojen ja tietohävikin sietokyvyttömyys aiheuttavat niille ongelmia. Veeam® uskoo, että nykyajan IT-vaatimukset ovat muuttuneet ja että vanhan 3C-varmuuskopioinnin ongelmia (rajoitettuja ominaisuuksia, monimutkaisuutta ja korkeita kuluja) ei enää hyväksytä missään organisaatiossa.

Veeam Backup & Replication™ on modernia tietojen suojausta, luotu virtualisointiin ja pilvipalveluja varten. Se tarjoaa tehokkaan, helposti käytettävän ja edullisen tietojen suojauksen VMwarelle ja Hyper-V:lle. Agenttia ei tarvitse koskaan päivittää, toista virtuaalikonetta ei tarvitse palauttaa enää ikinä alusta lähtien, eikä varmuuskopiointiaikojen ohittamista tarvitse enää selitellä.

Veeam Backup & Replication sisältää perustavia ja kattavia hyötyjä vanhoihin varmuuskopiointityökaluihin nähden:

 • Lyhennä varmuuskopiointi- ja palautusaikaa 95 %
 • Lyhennä hallinnointiaikaa 90 %
 • Leikkaa kuluja jopa 70 %
5 Fundamentals of Modern Data Protection by David Davis

Tuotestrategian varajohtaja Doug Hazelman kertoo modernista tietojen suojaamisesta

Tehokas, helppo käyttää ja edullinen

Vie varmuuskopiot seuraavalle tasolle

Rasittaako nykyinen varmuuskopiointiratkaisusi IT-budjettia? Kestääkö sen käyttöönotto kuukausia? Onko siinä edes tarvitsemiasi ominaisuuksia? Jos on, toimivatko ne tarpeen vaatiessa?

Veeam Backup & Replication ratkaisee kaikki nämä ongelma modernilla tietojen suojauksella, joka on

 • tehokas: paranna palautuspistetavoitteita ja palautusaikatavoitteita huomattavasti
 • helppo käyttää: säästä aikaa ja poista riskit
 • edullinen: pienennä omistamisen kokonaiskustannuksia ja paranna sijoitetun pääoman tuottoprosenttia

Tehokas: paranna palautuspistetavoitteita ja palautusaikatavoitteita huomattavasti

Lyhennä varmuuskopiointiaikaa

Kestääkö varmuuskopioinnissa liian kauan? Toisin kuin tiedostopohjaisissa varmuuskopioinneissa Veeam Backup & Replication sisältää image-pohjaisen varmuuskopioinnin, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan VM-varmuuskopioinnin ja koko VM:n, tiedoston tai sovelluskohteen nopean ja joustavan palautuksen. Jokaisen VM:n voi nyt varmuuskopioida joka päivä (tai useamminkin), joten palautuspistetavoitteet on helppo täyttää.

Helppo käyttää: säästä aikaa ja poista riskit

Ei agenttia

Veeam Backup & Replication ei sisällä agenttia, joten voit lopettaa agenttien käyttöönottoon ja hallinnoimiseen kuluvan ajan ja energian haaskaamisen virtuaalikoneissa. Yhden lisenssin ja yhtenäisen konsolin ansiosta voit suojata koko virtuaali-infrastruktuurisi alan johtavilla ominaisuuksilla (esim. Instant VM Recovery™, osatiedostojen ja sovelluskohteiden palautus, VM:n replikointi ja paljon muuta).

Käytössäsi voi olla VMware, Hyper-V tai niiden yhdistelmä – tuemme uusimpia Hypervisor-julkaisuja: VMware vSphere 5.1 ja Windows Server 2012 Hyper-V.

Edullinen: pienennä omistamisen kokonaiskustannuksia ja paranna sijoitetun pääoman tuottoprosenttia

Hyödynnä virtuaalisointiin keskittynyttä lähestymistapaa

Veeam Backup & Replication on helppo käyttää ja edullinen hankkia sekä ylläpitää erityisesti verrattuna vanhoihin varmuuskopiointityökaluihin. Se lisensoidaan suoritinvastakkeittain ja sisältää varmuuskopioinnin ja palautuksen, replikoinnin, monistuksen purun, WAN-kiihdytyksen, usean hypervisorin tuen ja keskitetyn hallinnan yhtenä yhtenäisenä ratkaisuna. Sovellus- tai VM-kohtaisia maksuja tai lisensoitavia, käyttöönotettavia tai ylläpidettäviä agentteja ei ole. Veeam Backup & Replication tarjoaa virtuaali-infrastruktuurin kattavimman suojauksen murto-osalla muiden työkalujen hinnasta.

Asiakastuen tyytyväisyysarvo on 99 %

Tyytyväiset asiakkaat

Veeam on ylpeä tukitiimistään. Tukitiimi on yksi tärkeimmistä tietoresursseista tuoteparannusten ohjaamisessa. Veeamin tukitiimi on myös saanut Windows IT Pro Magazinelta kunniamaininnan parhaasta teknisestä tuesta (Best Vendor Tech Support) vuonna 2012.

Tukihenkilöstö neuvoi kädestä pitäen, mitä minun pitää tehdä, jotta ymmärtäisin asian paremmin. Yhteisön keskusteluryhmissä on valtavasti tietoa ja niistä saa paljon apua, kun vastaus on saatava nopeasti.
L&L Energy, Inc:n IT-johtaja Jason Knight

Lyhennä varmuuskopiointiaikaa 95 %

Virtualisointi tuo yrityksille uusia mahdollisuuksia. Se tuo myös haasteita, joita fyysiset varmuuskopiointityökalut eivät pysty ratkaisemaan, koska ne on asennettu jälkikäteen ja ne vain hyväksyvät virtuaaliympäristöt. Veeam® Backup & Replication™ hyödyntää virtuaaliympäristöä ja tuottaa VMwarelle ja Hyper-V:lle nopean, luotettavan ja image-pohjaisen varmuuskopioinnin, joka on jopa 20 kertaa nopeampi ja kokonaan ilman agentteja.

Varmuuskopioinnin joustavuus

Täytä varmuuskopiointiajat

Veeam Backup & Replication luo VM-varmuuskopiot salamannopeasti. Saat myös useita varmuuskopiointivaihtoehtoja tarpeiden täyttämistä varten. Verkkotila (NBD) on käytettävissä kaikissa infrastruktuurikokoonpanoissa, mutta Veeam tarjoaa myös Virtual Appliance -virtuaalisovelluksen (lisäys) ja suoran Direct SAN Access -tilan, joiden kautta tuotantotallennustilaa voi käyttää suoraan. Se vähentää hallinnointiverkon ja Hypervisor-isäntien kuormitusta ja maksimoi varmuuskopioinnin suorituskyvyn. Lisäksi ominaisuudet, kuten lähdepuolen monistuksen purku ja pakkaus, lohkoseurannan muutos, rinnakkainen käsittely, automaattinen kuormituksen tasaus ja vaihtotiedostojen poissulku, takaavat nopeimmat ja tehokkaimmat varmuuskopiot.

HP Converged Storagen ja Veeam Backup & Replication -ohjelmiston yhdistelmä tehostaa varmuuskopiointia ja palautusta, jotta asiakkaat voivat minimoida tietohävikin ilman että koko organisaation laajuinen tuottavuus kärsii.
HP:n liiketoiminnan kehityksen ja yhteisyritysten vanhempi johtaja Steve Crimi

Varmuuskopiointi tallennuksen tilannevedoksista

Ota tallennuksen tilannevedokset hyötykäyttöön

Tallennuksen tilannevedokset eivät yksinään riitä. SAN-virheen tapahtuessa tarvitaan oikeat varmuuskopiot tietojen palauttamiseen. Tähän saakka käytettävissä ei ole ollut käteviä, vakaita työkaluja, joilla varmuuskopiot voisi tehdä tallennuksen tilannevedoksia käyttämällä. Backup from Storage Snapshots (Varmuuskopiointi tallennuksen tilannevedoksista) antaa mahdollisuuden ottaa tuotannon tallennusominaisuudet hyötykäyttöön. Sen avulla voit parantaa tallennuspistetavoitteita huomattavasti ilman vaikutusta tuotannon VM:iin.

HP Converged Storagen ja Veeam Backup & Replication -ohjelmiston yhdistelmä tehostaa varmuuskopiointia ja palautusta, jotta asiakkaat voivat minimoida tietohävikin ilman että koko organisaation laajuinen tuottavuus kärsii.

HP:n liiketoiminnan kehityksen ja yhteisyritysten vanhempi johtaja Steve Crimi

Katso video: Veeam Explorer for SAN Snapshots -esittely

Sovellukset erotteleva, image-pohjainen varmuuskopiointi

Varmista täydelliset, yhdenmukaiset varmuuskopiot

Veeam Backup & Replication luo image-tason varmuuskopiot VM:ille, jotka käyttävät VSS:n tunnistavia sovelluksia (kuten Microsoft Active Directory, SQL, Exchange ja SharePoint), käyttämällä sovellukset erottelevaa image-käsittelyä, joka perustuu Microsoft VSS:ään. Tällöin sovelluksia ei tarvitse pysäyttää. Keskeytyneitä tietokantatapahtumia tai epätäydellisiä sovellustiedostoja ei siis synny tietojen kopiointitoimintojen aikana, joten tuloksena saadaan tapahtumallisesti yhtenäiset varmuuskopiot. Veeamin omistama tekniikka varmistaa myös VM:n onnistuneen palautuksen ja kaikkien VM:ään asennettujen sovellusten palautuksen ilman, että tietoja häviää. Se suorittaa sovelluskohtaiset vaiheet onnistuneen varmuuskopioinnin yhteydessä (esim. tapahtumalokin katkaisun).

Veeam on ainut VSS:ää oikein tukeva ratkaisu, koska se käyttää omaa VSS-ohjainta", Barry toteaa. "Se tarjoaa tietokannan yhtenäiset varmuuskopiot, eikä vain kaatumisten osalta yhtenäisiä varmuuskopioita.
Mazdan Pohjois-Amerikan toimintojen infrastruktuuriarkkitehti Barry Blakeley

Sisäinen pakkaus ja monistuksen purku

Säästä tallennustilaa ja kaistanleveyttä

Verkkoliikenteen ja varmuuskopiointitiedostojen vaatiman levytilan vähentämiseksi Veeam Backup & Replication sisältää pakkauksen ja monistuksen purun lisämaksutta. Monistuksen purku siirtää vain tarvittavat tiedot verkon kautta. Veeamissa on valittavana neljä eri vaihtoehtoa VM:n koon ja varmuuskopiointikohteen tyypin mukaan, joten varmuuskopioinnin koon ja työn suorituskyvyn voi optimoida. Veeam sisältää myös viisi pakkaustasoa, joiden avulla löytyy oikea tasapaino tallennustilan käytön, työn keston ja varmuuskopioinnin välityspalvelimen kuormituksen välillä. Vaihtoehdot sisältävät monistuksen purulle hyvin sopivan pakkauksen, joka on suunniteltu tallennuslaitteille, joissa on sisäinen monistuksen purku.

Veeamin monistuksen purun ansiosta varmuuskopiointiajat lyhenevät ja varmuuskopioihin tarvittavan tallennustilan määrä pienenee myös merkittävästi. Säästämme nyt noin 50 000 dollaria vuodessa varmuuskopioinnin tallennustilakuluissa Veeamin ansiosta.
Prairien eteläisen koulualueen IT-johtaja Barry Stewart

Varmuuskopioiden arkistoiminen

Nauha-asemalle, toimipaikan ulkopuolelle tai pilvipalveluun

Varmuuskopioiden siirtäminen toimipaikan ulkopuolelle pitkäaikaista arkistointia varten on 3-2-1-varmuuskopiointistrategian viimeinen vaihe. Veeam Backup & Replication tarjoaa useita arkistointivaihtoehtoja, kuten nauha-aseman ja pilvipalvelun. Nauha-asemien natiivituen ansiosta Veeam helpottaa nykyisten nauha-asemakäytäntöjen ylläpitämistä. Voit myös jatkaa nykyisten nauha-asemalaitteiden ja -medioiden käyttämistä. Veeam Backup & Replication Cloud Editionilla voit hyödyntää paremman käytettävyyden ja mahdolliset kustannussäästöt, jotka julkinen pilvitallennustila tarjoaa.

Veeamin kehittämän ja erityisesti Veeam-varmuuskopioille optimoidun sisäisen WAN-kiihdytyksen avulla voit kopioida tiedot toimipaikan ulkopuolelle jopa 50 kertaa nopeammin tavalliseen varmuuskopiotiedoston kopiointiin verrattuna.

Käytämme Veeam Backup & Replicationia osana isännöintiin ja hallinnoituihin palveluihin liittyvää tarjontaamme. Toimipaikan ulkopuolisten varmuuskopioiden uusien ominaisuuksien avulla on entistä helpompi varmistaa, että asiakkaamme ovat suojattu katastrofin sattuessa. Veeamin lisääminen palvelusopimuksiimme oli helppo ratkaisu – ominaisuudet sopivat vaativimpiinkin käyttöönottotilanteisiin ja Veeamin palveluntarjoajille tarkoitettu ohjelma yhdistyy saumattomasti liiketoimintamalliimme. Voimme entistä joustavammin ottaa ominaisuudet käyttöön tietokeskuksessamme ja asiakkaiden toimipaikoissa.
Xantrionin toiminnanjohtaja Christian Kelly

Lyhennä palautusaikaa 95 %

Varmuuskopiointi ei merkitse mitään ilman palauttamista. Veeam® Backup & Replication™ tarjoaa yhdestä image-pohjaisesta varmuuskopiosta laajan valikoiman ominaisuuksia, joiden avulla voi hoitaa käytännössä minkä tahansa palauttamistilanteen. Parasta on, että Veeamilla saat juuri sen mitä tarvitset (VM:n, tiedostotason ja sovelluskohteen palautuksen ja e-haun) oikeaan aikaan agentittoman, helposti käytettävän ja ohjatulla toiminnolla käytettävän käyttöliittymän kautta.

Instant VM Recovery™

Palauta vikaantunut VM alle kahdessa minuutissa!

Instant VM Recovery™ -sovelluksella voit käyttää mitä tahansa virtualisoitua sovellusta VMwaressa tai Hyper-V:ssä suoraan uusimmasta varmuuskopiosta. Sen sijaan, että käyttäjät joutuisivat odottamaan sitä, että määrität tallennuksen, noudat varmuuskopion ja kopioit sen tuotantoon, voit yksinkertaisesti käynnistää VM:n Veeamin patentoidulla vPower®-tekniikalla. Voit sen jälkeen VMware Storage vMotionin, Hyper-V Live Migrationin tai Veeamin omistaman Quick Migrationin avulla siirtää VM:n takaisin tuotantotallennukseen.

"Veeam Instant VM Recovery VMwarelle kesti alle kaksi minuuttia VM:n koosta riippumatta." "Veeam Instant VM Recovery Hyper-V:lle kesti noin seitsemän sekuntia VM:n koosta riippumatta."
ESG-laboratorion arviointi: Veeam Backup & Replication – luotu virtualisointiin

Esittely: Instant VM Recovery

Veeam Explorer™

E-haku ja osapalautus

Sovelluskohteen palauttaminen on huomattavasti entistä nopeampaa ja helpompaa. Paikallista palautettava kohde ja palauta yksittäiset kohteet suoraan varmuuskopioista Veeam Explorer™ -sovelluksella seuraaville ohjelmille:

 • Microsoft Exchange: saat näkyvyyden välittömästi Exchange 2010 ja 2013 varmuuskopioihin, tarkan haun ominaisuudet ja yksittäisten Exchange-kohteiden (sähköpostit, yhteystiedot, muistiinpanot jne) pikapalautuksen
 • Microsoft SharePoint UUTTA!: selaa SharePoint 2010 varmuuskopioita, hae tiettyjä SharePoint-tiedostoja ja palauta kohteita nopeasti suoraan alkuperäiseen SharePoint-palvelimeen tai lähetä ne sähköpostin liitteinä
 • SAN Snapshots: hyödynnä nykyisiä HP SAN -tilannevedosominaisuuksia yksittäisten tiedostojen tai koko VM:ien palauttamiseen SAN-tilannevedoksista enintään 2 minuutissa ilman vaiheiden luomista tai välivaiheita.
Veeam Explorer for Microsoft SharePoint on osoittautunut jo korvaamattomaksi beetatilassa. Tein 10 minuutissa palautuksen, johon olisi tavallisesti kulunut tunteja. Luotan täysin Veeam Backup & Replicationiin. Veeamin arvokkain seikka on mielestäni se, että monimutkaisesta on tehty yksinkertaista. Se yksinkertaisesti toimii!
Hach Companyn järjestelmänvalvoja Clarence Holbrook

SureBackup®

Varmista varmuuskopioiden palautettavuus

SureBackup®-ohjelmalla voit varmistaa automaattisesti jokaisen varmuuskopion ja VM:n palautettavuuden. SureBackup käynnistää VM:t automaattisesti eristetyssä Virtual Lab -ympäristössä, tekee testejä ja lähettää tilaraportin postilaatikkoosi. Saat siis selville, tää VM:t ovat aina palautettavissa.

Varmuuskopiot ovat käyttökelvottomia, jos tarvittavaa sisältöä ei pysty palauttamaan virtuaaliskoneista. Meidän ei tarvitse enää huolehtia siitä, koska Veeam Backup & Replication varmistaa automaattisesti jokaisen varmuuskopion palautettavuuden.

Inversos Bancon Wintel-alustajohtaja Pedro Luis Alfonso

Katso ominaisuusesittely: SureBackup

Tiedostotason palautus välittömästi

Palauta tiedostot suoraan varmuuskopiosta

Palauta vieraan käyttöjärjestelmän tiedostot ja kansiot lennosta suoraan image-tason varmuuskopiosta. Tietoja ei tarvitse purkaa ensin virtuaalilevyille. Voit palauttaa tiedostot Windowsin ja Linuxin VM:istä tai mistä tahansa tuetusta 17 vierastiedostojärjestelmästä.

Veeam Backup & Replicationilla saavutettu kokonaisnopeus on uskomaton. VM-varmuuskopiointinopeudet ovat nousseet yli 50 prosenttia, VM:n palautus kestää alle viisi minuuttia ja yksittäisen kohteen palautus on 10 kertaa nopeampaa.
Brødrene A & O Johansen A/S:n järjestelmätoimintojen johtaja Rune Keller

U-AIR (yleinen sovelluskohdepalautus)

Palauta sovelluskohteet ilman agentteja

Voit palauttaa kohteita MISTÄ tahansa virtualisoidusta sovelluksesta ilman agentteja, lisävarmuuskopioita tai ohjelmistotyökaluja. Ohjattu U-AIR®-toiminto auttaa käynnistämään sovellukset varmuuskopion palautuspisteestä ja noutamaan tarvittavat tiedot natiivisovellustyökaluilla. Ei erityisiä varmuuskopioagentteja eikä ylimääräisiä lisenssimaksuja.

Katso U-AIR:n esittely

Vieraan käyttöjärjestelmän tiedostoindeksointi ja haku

Paikallista ja palauta tiedostoja nopeasti

Veeam Backup Enterprise Managerilla voit hakea vieraan käyttöjärjestelmän tiedostot VM-varmuuskopioista ja palauttaa ne yhdellä napsautuksella. Kun tämä vaihtoehto on valittu, Veeam Backup & Replication luo VM-indeksin vieraan käyttöjärjestelmän tiedostoista. Voit hakea Windowsin vierastiedostoja VM-varmuuskopioista. Kun löydät tarvitsemasi tiedoston, voit yhdellä napsautuksella palauttaa sen alkuperäiseen sijaintiin tai ladata paikalliseen tietokoneeseen.

Esittely: Laajennettu Enterprise Manager

Varmuuskopiointi ja palautus vCloud Directorille

Täydellinen integrointi vCD:lle

VMware vCloud Director API -sovellusliittymän avulla Veeam laajentaa vCloud Directorin tuen sisältämään vCloud vApps:n ja VM:ien varmuuskopiot ja palautukset. Se sisältää kaikki metatiedot ja attribuutit, palauttaa suoraan samoihin tai eri vCloud Director -käyttöönottoihin ja tukee nopeaa varaamista.

Veeamin vankka integrointi yhdistettynä GreenPagesin asiantuntemukseen vCloud Director- ja vCloud Suite® -ratkaisujen arkkitehtuurista on voittoisa yhdistelmä yhteisille asiakkaillemme. Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että voimme hyödyntää Veeamia entistä tehokkaammin vCloud Director -käyttöönotoissamme.
GreenPages Technology Solutionsin teknologiajohtaja Chris Ward

Katso esittely: laajennettu varmuuskopiointi ja palautus vCloud Directorille

Tarkennettu replikointi

Organisaation toiminnalle elintärkeiden VM:ien suojaaminen on välttämätöntä. Veeamin sisäisillä replikointiominaisuuksilla voit parantaa palautuspistetavoitteita ja palautusaikatavoitteita huomattavasti. Voit samalla pysyä tiukassakin budjetissa ja minimoida vaikutuksen infrastruktuuriin.

2-in-1: backup and replication™

VM-replikat valmiina silloin kun niitä tarvitaan

Replikointi ei ole enää luksusta, vaan osa varmuuskopiointistrategiaa. Veeamin 2-in-1: backup and replication™ tarjoaa kopion VM:stä käyttövalmiissa tilassa. Jos VM kaatuu, voit siirtyä heti vikatilanteiden varalta valmiustilassa olevaan VM:ään. Veeamilla voit

 • parantaa liiketoiminnan jatkuvuutta lähes jatkuvalla tietojen suojauksella missä tahansa virtualisoidussa sovelluksessa
 • ylläpitää image-pohjaisia replikoita joko toimipaikassa käytettävyyden parantamiseksi tai toimipaikan ulkopuolella katastrofeista palautumista varten
 • yksinkertaistaa vikatilanteista palautumista deltasynkronoinnilla ja automaattisella IP-osoitteiden uudelleenmäärityksellä.

Veeam oli ehdottomasti paras vaihtoehto replikointia varten. Koska aioimme asentaa ohjelmiston joka tapauksessa, päätimme kokeilla sitä päivittäisissä palvelinvarmuuskopioissa. Yllätykseksemme Veeam poisti kaikki varmuuskopiointiongelmamme. Ei ollut mitään järkeä käyttää muita ohjelmistoja ja jatkaa pään hakkaamista seinään. Yllättäen meillä oli täydellinen ratkaisu, joka täytti replikointitarpeemme ja tarjosi myös tehokkaat ja luotettavat varmuuskopiot.
Brighton Grammar Schoolin IT-teknologiajohtaja David Humphreys

Avustettu palvelun jatkuminen ja aito palauttaminen vikatilannetta edeltävään tilaan

Pidä replikat synkronoituina

Replikointi voi olla turvaverkko. Jos tuotannon VM kaatuu, voit jatkaa palvelua välittömästi VM:n replikan kautta. Käyttäjät pääsevät tarvittaviin palveluihin ja sovelluksiin mahdollisimman lyhyellä häiriöllä ja voit ratkaista ongelman. Kun replika on käynnissä, voit palauttaa normaalin toiminnan usealla eri vaihtoehdolla. Voit joko palata takaisin tuotannon VM:ään, uuteen paikkaan tai ohjata VM:n uudelleen DR-sivustossa.

Veeam Backup & Replication ylläpitää lisäksi useita replikan palautuspisteitä. Jos siis uusin replika korruptoituu, voit palata takaisin edelliseen palautuspisteeseen Veeamin avulla.


Peilasimme aiemmin ensisijaisen tietokeskuksenVM:t toissijaisen tietokeskuksen SAN:ään. Nyt käytämme Veeamia replikointiin. Se on joustavampi ja käyttäjäystävällisempi sekä huomattavasti kustannustehokkaampi.
London School of Hygiene & Tropical Medicinen järjestelmäjohtaja Dan Johnson

SureReplica

Vahvista replikat automaattisesti

Uudella SureReplicalla voit vahvistaa automaattisesti jokaisen replikan jokaisen palautuspisteen käynnistämällä VM:t ja suorittamalla komentojonotestejä mitä tahansa sovellusta vastaan. Ei enää manuaalisia vikatilanteista palautumisen testejä! Voit panna valmiustilassa olevat replikat ja DR-infrastruktuurin resurssit työhön Virtual Labilla. Voit palauttaa sovellusobjektit nopeasti ja ilman agentteja käyttämällä U-AIR®-ominaisuutta (Universal Application-Item Recovery). Käytä testaamiseen, vianetsimiseen ja koulutukseen On-Demand Sandbox™ -ominaisuutta.

Katso video: replikoiden Virtual Labin esittely

Toimipaikan ulkopuolinen replikointi

Optimoi tietojen lähetys

Jos replikoinnissa on ongelmia WAN-yhteyden tai hitaiden yhteyksien kautta, Veeam Backup & Replication sisältää useita tapoja, joilla voi optimoida tietojen lähetyksen ja parantaa replikoinnin tehokkuutta. Veeamilla voit

 • tehdä replikaliikenteen lähdepuolen monistuksen purun ja pakkauksen
 • käyttää useita latausvirtoja ja hyödyntää käytettävissä olevan kaistanleveyden kokonaan
 • määrittää verkon kuristussääntöjä ja minimoida kaistanleveyden kulutuksen
 • välttää kokonaisten varmuuskopioiden lähettämisen WAN-yhteyden kautta tekemällä replikan jakamisen.

Varmuuskopioiden säilyttäminen

Varmuuskopioi ja palauta tarvittavat tiedot missä ja milloin niitä tarvitaan. Kyseessä voivat olla toimipaikassa, nauha-asemalla tai pilvipalvelussa olevat tiedot. 3-2-1-säännön mukaan tiedoista on oltava kolme kopiota tallennettuina kahdelle eri medialle ja yhden kopion on oltava toimipaikan ulkopuolella. Veeam käyttää tallennusagnostista lähestymistapaa 3-2-1-säännön täyttämiseen, joten saat joustavia tallennusvaihtoehtoja, säästät rahaa ja voit varmistaa, että tiedot ovat turvassa ja helposti käytettävissä.

Nauhojen natiivituki

Hyödynnä nauhainvestoinnit

Tuskin kukaan pitää nauhoista. Niillä on kuitenkin arvoa myös nykyajan varmuuskopiointistrategiassa lakisääteisten vaatimusten tai pitkäkestoisen arkistoinnin käytäntöjen täyttämisessä murto-osalla levypohjaisen tallennuksen kustannuksista. Veeamin itsenäisten asemien, nauhakirjastojen ja virtuaalinauhakirjastojen natiivin nauhatuen avulla voit varmuuskopioida koko VM:t tai yksittäiset tiedostot nauhalle. Voit myös palauttaa helposti tietyistä palautuspisteistä, mikä pidentää nykyisen nauhainvestoinnin elinkaarta.

Veeam Backup & Replication on todistanut arvonsa aina uudelleen. Veeam Backup & Replication v7:ssa olevan levyltä nauhalle -lisälaajennuksen myötä voin poistaa kalliin, monimutkaisen ja erittäin tehottoman vanhan nauhavarmuuskopiointiratkaisumme. Kun yritys säästää kustannuksissa, minä järjestelmänvalvojana säästän aikaa ja vältyn ongelmilta.
Hach Companyn järjestelmänvalvoja Clarence Holbrook

Katso esittely: arkistointi nauhalle

Joustava säilytys

Tehokas arkistointi

Varmuuskopioiden kopiointiin on olemassa helpompi tapa. Backup Copy -töille voi asettaa itsenäiset säilytysasetukset useiden täydellisten varmuuskopioiden säilyttämiseen GFS-käytäntöjen (isoisä/isä/poika) kautta. Se tekee arkistoinnista tehokasta. Voit säästää tallennustilaa pitämällä pienen määrän palautuspisteitä ensisijaisessa varmuuskopiovarastossa ja tehdä varmuuskopiosta kopion (käyttämällä valinnaista Built-in WAN Acceleration -toimintoa) toimipaikassa tai toimipaikan ulkopuolella olevaan tallennuspaikkaan, jonka teratavukohtainen hinta on halvempi. Voit minimoida varmuuskopioinnin kiinteät kustannukset ja tehdä toimipaikan ulkopuolisesta varmuuskopioinnista WAN-kelpoisen luomalla uudet kokonaiset varmuuskopiot nykyisistä kokonaisista ja osittaisista varmuuskopioista.


Useimmat organisaatiot joutuvat tekemään varmuuskopioista kopiot toimipaikan ulkopuolelle", Dines sanoo. "Veeamin julkaisema uusi ominaisuus tekee prosessista paljon tehokkaamman.
Forrester Researchin vanhempi analyytikko Rachel Dines

Sisäinen WAN-kiihdytys

Saat varmuuskopiot toimipaikan ulkopuolelle jopa 50 kertaa nopeammin

Varmuuskopioiden siirtäminen WAN-yhteyden kautta on haastavaa ja kaistanleveys on kallista. Veeamin sisäisellä WAN-kiihdytyksellä voit valikoidusti kopioida VM-varmuuskopiot toimipaikan ulkopuolelle WAN-yhteydellä ilman, että kaistanleveyttä tarvitsee lisätä. Veeamin WAN-kiihdytystekniikka hyödyntää kehittyneitä datavähennystekniikoita. Niillä WAN-yhteydellä siirrettävien tietojen määrää voidaan vähentää merkittävästi. Monimutkaisia verkkomäärityksiä, lisäkaistanleveyttä tai lisälaitteistoja ei tarvita, sillä kaikki sisältyy pakettiin!

Monet yrityksille suunnatuista vanhoista varmuuskopioratkaisuista eivät tarjoa tuotteeseen upotettua WAN-kiihdytystä.
Forrester Researchin vanhempi analyytikko Rachel Dines

Katso esittely: sisäinen WAN-kiihdytys

Toimipaikan ulkopuolinen varmuuskopio pilvipalveluun

VM-varmistusratkaisu nro 1 on valmis pilvipalveluihin

Käytä modernia lähestymistapaa 3-2-1-säännön noudattamiseen. Veeam Backup & Replication™ Cloud Editionilla voit muuttaa yli 19 johtavaa julkista pilvitallennustilaa, kuten Amazonin ja Azuren, sekä avoimet pilvitallennusalustat, kuten OpenStackin, helposti käytettäviksi toimipaikan ulkopuolisiksi tallennustiloiksi VMwaren ja Hyper-V:n VM-varmuuskopioille. Kaikki pilvipalveluun vietävät varmuuskopiot pakataan, niiden monistus puretaan ja ne salataan.

 • Ei opeteltavia sovellusliittymiä.
 • Ei monimutkaisia määrityksiä.
 • Ei keskeytyksiä tai vaikutuksia paikallisiin toimintoihin.

Katso Cloud Editionin esittely.

Valmis yrityskäyttöön

IT-ympäristön skaalaaminen on monimutkaista. Lopeta tuskaileminen nykyisen, virtuaaliympäristöä sietämään suunnitellun varmuuskopiointiratkaisun parissa. Veeam® Backup & Replication™ on kehitetty yrityksen skaalautumista varten. Se on suunniteltu toimimaan useissa hypervisor-ympäristöissä, joissa on tuhansia VM:iä ja petatavuittain tietoa. Veeam toimii, vaikka sinulla olisi useita tietokeskuksia ympäri maailman tai etätoimisto-/haaratoimistoympäristö (ROBO).

Jaettu arkkitehtuuri

Suunniteltu kasvamaan

Älykäs suunnittelu yksinkertaistaa käyttöönottoa ja optimoi suorituskyvyn ROBO-ympäristöissä ja suurissa asennuksissa. Voit ottaa käyttöön minkä tahansa määrän hallintapalvelimia, varmuuskopiointivälityspalvelimia ja säilöjä ilman lisälisenssimaksuja. Voit siis skaalata minkä tahansa kokoiseen ympäristöön ja pitää silti seurannan ja raportoinnin yhdessä näkymässä.

Lisäksi varmuuskopiotöitä ei tarvitse säätää tai viritellä. Automaattinen kuormituksen tasaus säätää muutoksia dynaamisesti työkuormissa ja virtuaalisessa infrastruktuurissa. Se ottaa älykkäästi huomioon tilin erityispiirteet, kuten välityspalvelimen ja tietovaraston yhteyden ja rinnakkaistehtävät.

Keskitetty hallinta

Hallitse varmuuskopioita yhdessä näkymässä

Enterprise Managerin selainliittymällä voit yhdistää useita varmuuskopiointipalvelimia useista paikoista yhteen näkymään ilman että joudut kirjautumaan yrityksen verkkoon. Käynnistä, pysäytä, yritä uudelleen, kloonaa ja muokkaa töitä. Voit myös selata ja hakea tiedostoja varmuuskopiossa. Voit palauttaa tiedostoja ja VM:iä nopeasti ja helposti. Voit suurissa organisaatioissa delegoida palautusominaisuuksia ja antaa valituille käyttäjille oikeuden palauttaa käyttäjän omia tiedostoja ja VM:iä.

Veeam Backup & Replication sisältää myös PowerShell-laajennuksia. Voit tehdä PowerShellissä lähes kaikkia samoja toimintoja kuin käyttöliittymässä. Jos haluat entistä joustavamman integroinnin nykyisiin verkkoportaaleihin, käytä RESTful APIa.

Palautan virtuaalikonetta iPadista junassa 3G-yhteydellä Veeamin varmuuskopiointi- ja palautusohjelmistolla! Uskomatonta!
@kbb

Hyper-V- ja vSphere-töitä voi käynnistää, pysäyttää, yrittää uudelleen, kloonata ja muokata Enterprise Managerissa

Kehittynyt seuranta, raportointi ja kapasiteettisuunnittelu

Kattava tietojen suojaus ja virtualisoinnin hallinta

Päivitä Veeam Backup Management Suite™ -versioon. Se yhdistää Veeam Backup & Replicationin Veeam ONE -palveluun ja mahdollistaa varmuuskopiointi-infrastruktuurin reaaliaikaisen seurannan, raportoinnin ja kapasiteettisuunnittelun yhden integroidun ratkaisun kautta.

Video: varmuuskopioinnin kehittynyt raportointi ja kapasiteettisuunnittelu

Ei agenttia

Agenttia ei koskaan tarvitse päivittää

Fyysiset varmuuskopiointityökalut monimutkaistavat järjestelmiä turhaan VM:issä olevien agenttien käytöllä. Se tekee varmuuskopioinnista vaivalloista erityisesti suurissa tai laajenevissa tietokeskuksissa, mikä vaarantaa elintärkeät VM:t. Veeamissa ei ole isäntäkoneissa tai VM:issä lisensoitavia, käyttöönotettavia, seurattavia tai ylläpidettäviä agentteja. Säästät aikaa ja poistat turhia riskejä. Yhtäkään agenttia ei enää tarvitse päivittää!


Veeam Backup & Replication on todella helppo määrittää, käyttää ja hallita myös suurissa asennuksissa.
Together Housing Groupin järjestelmäinsinööri Lee Richardson

Tallennusagnostinen

Valitse haluamasi tallennuspalveluntarjoaja

Joustava integrointi tarjoaa enemmän skaalaamismahdollisuuksia. Veeam Backup & Replicationilla voit käyttää mitä tahansa tallennuslaitteiden yhdistelmää tuotannossa, varmuuskopiointitallennuksessa ja katastrofista palautumisessa. Varmuuskopioiden siirtämiseen toimipaikan ulkopuolelle on myös joustavia vaihtoehtoja. Voit hyödyntää vanhat nauhainvestoinnit tehokkaasti tai varmuuskopioida tiedot yli 19 johtavaan julkiseen pilvitallennuspalveluun, kuten Amazoniin tai Azureen, ja avoimiin pilvitallennusalustoihin, kuten OpenStackiin.

Olemme tyytyväisiä myös siitä, että Veeam tuo joustavuutta tallennuslaitteiden käyttöön. Arvioimme jatkuvasti IT-ympäristöömme ja liiketoimintamalliimme parhaiten sopivia tuotteita. Koska Veeam voi kohdistaa mihin tahansa tallennuslaitteeseen, tallennusvaihtoehtomme ovat joustavat myös tulevaisuudessa.
Mazdan Pohjois-Amerikan toimintojen yritysinfrastruktuuripalveluiden osastopäällikkö Kai Sookwongse

Katso video: miksi Mazda valitsi Veeamin

Useiden hypervisoreiden tuki

Kummankin maailman parhaat puolet

Harvassa IT-järjestelmässä on nykyisin vain yksi hypervisor. Veeamilla voit keskitetyn hallintakonsolin kautta suojata useita hypervisoreita ja käyttää myös hypervisorkohtaisia toimintoja ja integrointia. Kaikki toiminnot ovat helposti käytettävissä.

Microsoft Hyper-V

Hyödynnä Windows Server 2012 Hyper-V:n johtava tuki laajennetun monistuksen purun ja pakkauksen sekä aidon osittaisen varmuuskopioinnin myötä. Lisäksi tuetaan VHDX:ää ja SMB 3.0:ssa olevia VM:iä.

VMware vSphere

Saat aidon VMwaren tuen, joka sisältää vSphere 5.1:n tuen, älykkään integroinnin VDDK:hon, laajennetun varmuuskopioinnin ja palautuksen vCloud Directorille ja tallennuksen tilannevedoksista sekä vSphere Web Client -laajennuksen.

Laajennettu VMware-tuki

TFor vCloud Director ja vSphere Web Client

Uusimmat virtualisointitekniikat on integroitu Modern Data Protection™ -ohjelmaan. Tarkat integroinnit VMwaren vCloud Directoriin ja vSphere Web Clientiin varmistavat, että saat aina kaiken hyödyn irti VMware-toiminnoista.

vCloud Director

VMware vCloud Directorin (vCD) syvän integroinnin ansiosta voit selata vCD-infrastruktuuria Veeam Backup & Replicationissa. Voit varmuuskopioida kaikki vCloud vAppsit ja VM:t (myös metatiedot) ja palauttaa ne alkuperäiseen käyttöönottoon tai toiseen vCloud Director -käyttöönottoon.

Katso video

vSphere Web Client -laajennus

vSphere-laajennuksella, joka on kehitetty seuraavan sukupolven vSphere Web Clientille, voit seurata yksittäisiä varmuuskopioita ja varmuuskopioinnin kokonaisinfrastruktuuria vSpheren hallintakonsolissa.

Katso video

Pienemmät kustannukset ja parempi sijoitetun pääoman tuottoprosentti

Pienennä kuluja jopa 70 %! Aiemmin monimutkaiset ja kalliit toiminnot ovat nyt helppoja ja edullisia. Veeamilla virtualisointiin luotu tehokas tietosuojaus ei maksa paljoa. Veeam® Backup & Replication™ tarjoaa kattavimman suojauksen virtuaali-infrastruktuurille, pienet omistamisen kokonaiskustannukset ja paljon ominaisuuksia, joten saat parhaan tuoton virtualisointiin sijoitetulle pääomalle.

Ei agenttia

Agenttia ei koskaan tarvitse päivittää

Agentit aiheuttavat vaivaa ja vaarantavat VM:t. VM:issä lisensoitavia, käyttöönotettavia, seurattavia tai ylläpidettäviä agentteja ei ole, joten voit lopettaa ajan ja rahan haaskaamisen.Yksi tärkeimmistä syistä Veeamin valinnalle oli sen agentittomuus. Agenttien ylläpitäminen vie aikaa, emmekä halunneet ottaa riskiä varmuuskopioimattomista päivistä, jos agentin asentaminen unohtuisi VM:ssä ohjelmistopäivityksen yhteydessä
Joost Blokker B.V:n IT-järjestelmänvalvoja Joost Hermans

Kaiken sisältävä lisensointi

Yksinkertainen vastakekohtainen lisensointi ja muuta

Älä maksa turhaan lisäominaisuuksista. Useimmissa yrityksissä joudut maksamaan lisämaksun lisäominaisuuksista. Veeam ei toimi niin. Yksinkertainen vastakekohtainen lisensointi sisältää varmuuskopioinnin ja replikoinnin, usean hypervisorin tuen sekä e-haun ja osittaisen palautuksen Exchangelle, SharePointille ja SAN Snapshotsille sekä paljon muuta. Saat kattavan kokonaisratkaisun ilman sovelluskohtaisia tai VM-kohtaisia maksuja.

Veeam Backup & Replication tarjoaa yrityskäyttöön soveltuvat varmuuskopiointitoiminnot pienyritysympäristöihin yllättävän edulliseen hintaan.
Alliance Tech Partners, USA:n Mark Dendrinelis ja Mark Murdock

Säästä tallennuksessa

Venytä tallennusbudjettia

Modern Data Protection™ tarjoaa laajasti säästöjä tallennuksessa. Veeamin sisäisellä monistuksen purulla ja pakkauksella voi vähentää tallennustilan käyttöä huomattavasti. Se toimii tavallistakin paremmin, kun sen kanssa käytetään Windows Server 2012 -tallennuspohjaista monistuksen purkua. Backup Copy -työllä voit pitää pienen määrän palautuspisteitä nopeassa ensisijaisessa varmuuskopiointisäilössä. Pitkäaikaiset säilöt toimipaikalla tai toimipaikan ulkopuolella voivat olla matalan teratavukohtaisen hinnan tallennuspaikoissa.

Veeamin monistuksen purun ansiosta varmuuskopiointiajat lyhenevät ja varmuuskopioihin tarvittavan tallennustilan määrä pienenee myös merkittävästi. Säästämme nyt noin 50 000 dollaria vuodessa varmuuskopioinnin tallennustilakuluissa Veeamin ansiosta.
Prairien eteläisen koulualueen IT-johtaja Barry Stewart

Käytön helppous

Se toimii!

Asentaminen on yksinkertaista ja järjestelmä on käyttövalmis muutamassa minuutissa. Käyttöliittymä toimii ohjatulla toiminnolla, joten käyttö on helppoa. Voit hyödyntää isoa osaa Veeamin tekniikasta ilmaiseksi. Maksuton Veeam Backup™ Free Edition sisältää päivittäiseen VM-hallintaan monia hyödyllisiä apuohjelmia, jotka ovat maksullisia useimmissa yrityksissä. Maksuttomalla versiolla ei ole vanhentumispäivää, eikä VM:iä ole rajoitettu.

Lataa Veeam Backup Free Edition

10 minuuttia asentamiseen, 10 minuuttia määrittämiseen, 2 tuntia suorittamista. Ja uusi ympäristö on varmuuskopioitu ja @veeam:n suojaama #tulos!
@cragdoo

Veeam Backup Free Editionin esittely

Kehittynyt seuranta, raportointi ja kapasiteettisuunnittelu

Päivitä Veeam Backup Essentials™ -versioon. Säästät vähintään 49 % 2, 4 tai 6 suoritinvastakkeen ympäristöissä yhdistämällä Veeam Backup & Replicationin Veeam ONE™ -tuotteeseen. Saat varmuuskopiointi-infrastruktuurin reaaliaikaisen seurannan, raportoinnin ja kapasiteettisuunnittelun yhden integroidun ratkaisun kautta.

10 minuuttia asentamiseen, 10 minuuttia määrittämiseen, 2 tuntia suorittamista. Ja uusi ympäristö on varmuuskopioitu ja @veeam:n suojaama #tulos!
@cragdoo

Varmuuskopioinnin kehittynyt seuranta

Hanki Veeam Backup & Replication v7

en|ppc-v7-vm-backup-b

Veeam Backup & Replication v7
VM-varmistusratkaisu nro 1 VMwarelle ja Hyper-V:lle

Backup & Replication v7