Tekintse meg ezt az ötperces videót, amely bemutatja a 7-ös verzió nagyszerű új funkcióit

A Veeam Backup & Replication™ a virtualizált alkalmazások és adatok gyors, rugalmas és megbízható visszaállítását kínálja. A biztonsági mentést és replikációt egyetlen megoldásban kínálja, megnöveli a biztonsági mentések értékét, és megújítja az adatvédelmet a VMware vSphere és Microsoft Hyper-V virtuális környezetekben.

Nagy teljesítményű

Eleget tesz a visszaállítási
pontokra és visszaállítási időre
vonatkozó célkitűzéseknek

Egyszerűen használható

Időt takarít meg és kizárja a kockázatot

Megfizethető

A költségeket akár 70%-kal csökkenti

Modern adatvédelem

Az informatikai követelmények mások, mint régen

Vállalatának legértékesebb eszközeit az adatok képezik. A régebbi biztonsági mentési eszközök azonban egyszerűen képtelenek megfelelni a virtuális környezetek igényeinek és az olyan kihívásoknak, mint az adatok exponenciális növekedése, a biztonsági mentési időablakok csökkenő mérete és az állásidővel és adatveszteséggel kapcsolatos egyre fogyó türelem. A Veeam®-nél úgy gondoljuk, hogy a megváltozott informatikai követelmények, és a biztonsági mentések „3K” néven emlegetett régebbi problémái – korlátozott kapacitás, növekvő komplexitás és magas költségek – már semmilyen szervezet számára sem fogadhatók el.

A Veeam Backup & Replication™ modern adatvédelmet kínál, amelyet kifejezetten virtualizáció céljából („Built for Virtualization™”) és felhőmegoldások kiszolgálására alakítottak ki. Nagy hatékonyságú, egyszerűen használható és megfizethető adatvédelmet kínál VMware és Hyper-V környezetekben. Soha nem lesz szükség arra, hogy egy újabb ügynököt frissítsen, egy újabb virtuális gépet állítson vissza nulláról, vagy magyarázkodnia kelljen arról, hogy miért késik le még mindig a biztonsági mentési időablakokról.

A Veeam Backup & Replication alapvető és átfogó előnyöket kínál a régi biztonsági mentési eszközökhöz képest:

 • 95%-kal csökkenti a biztonsági mentési és visszaállítási időt
 • 90%-kal csökkenti az adminisztrációs időt
 • Akár 70%-kal csökkenti a költségeket
A modern adatvédelem 5 fontos szempontja

Doug Hazelman, termékstratégiai alelnök beszél a modern adatvédelemről

Nagyteljesítményű, egyszerűen használható és megfizethető

Emelje biztonsági mentéseit a következő szintre

A jelenlegi biztonsági mentési megoldása nagy terhet ró az informatikai költségvetésére, és üzembe helyezése hónapokat vesz igénybe? Egyáltalán képes biztosítani azokat a képességeket, amelyekre szüksége van? Ha igen, vajon akkor működnek, amikor szüksége van rájuk?

A Veeam Backup & Replication mindezeket a problémákat olyan modern adatvédelemmel oldja meg, amely:

 • Nagy teljesítményű: Drasztikusan javítja a visszaállítási pontokra és visszaállítási időre vonatkozó célkitűzéseket
 • Egyszerűen használható: Időt takarít meg és kizárja a kockázatot
 • Megfizethető: Csökkenti a tulajdonlási összköltségeket és növeli a befektetések megtérülését
Az 5 Legjobb érv az Exchange virtualizálása mellett

Nagy teljesítményű: Drasztikusan javítja a visszaállítási időre és visszaállítási pontokra vonatkozó célkitűzéseket

Lecsökkenti a visszaállítási időt

Sok időt vesznek igénybe a biztonsági mentések? A fájlalapú biztonsági mentéssel szemben a Veeam Backup & Replication lemezképalapú biztonsági mentést kínál, amely a VM gyors és hatékony mentését, valamint a teljes VM, fájl vagy alkalmazáselem gyors és rugalmas visszaállítását teszi lehetővé. Most már mindegyik VM-et naponta vagy gyakrabban mentheti, így eleget tud tenni a visszaállítási pontokra vonatkozó célkitűzéseknek.

Egyszerűen használható: Időt takarít meg és kizárja a kockázatot

Ügynök nélküli

A Veeam Backup & Replication nem használ ügynököt, így nem kell arra időt és energiát pazarolnia, hogy a VM-ekben ügynököket helyez üzembe és menedzsel. Egyetlen licenccel egységes konzolról az iparág olyan vezető funkcióival gondoskodhat a teljes virtuális infrastruktúrája védelméről, mint az Instant VM Recovery™ (VM azonnali visszaállítása), fájlok és alkalmazáselemek részletes visszaállítása, VM-replikáció és sok egyéb.

Akár VMware-t, Hyper-V-t vagy a kettő kombinációját használja, a legújabb hipervizor-kiadások támogatásával lefedjük az igényeit: VMware vSphere 5.1 és Windows Server 2012 Hyper-V.

Megfizethető: Csökkenti a tulajdonlási összköltségeket és növeli a befektetések megtérülését

Virtualizáció-specifikus megközelítésre épül

A Veeam Backup & Replication használata egyszerű, licencének megvásárlása és fenntartása megfizethető – főleg, ha a régi biztonsági mentési eszközökhöz hasonlítjuk. A licencek, amelyeknek kiadása CPU-foglalatok alapján történik, egyetlen összefüggő megoldásban tartalmazzák a biztonsági mentést és visszaállítást, replikációt, deduplikációt, WAN-gyorsítást, multi-hipervizoros támogatást és a központosított felügyeletet. Nincsenek alkalmazásonkénti vagy VM-enkénti díjak, és nem kell ügynökök licencét megvásárolni, üzembe helyezni vagy karban tartani. A Veeam Backup & Replication más eszközök árának töredékéért biztosítja virtuális infrastruktúrájának legátfogóbb védelmét.

Az ügyféltámogatás elégedettségi mutatója 99%

Boldog ügyfelek

A Veeam rendkívül büszke támogatócsapatára, amely támogatócsapat a termék továbbfejlesztése mögött álló egyik legfontosabb információforrás. A Veeam támogatócsapata a 2012. évben a Windows IT Pro Magazine „Best Vendor Tech Support” (legjobb szállítói műszaki támogatás) különdíját is elnyerte.

Annak érdekében, hogy jobban megértsem a dolgokat, a támogatócsapat lényegében végigvezetett azon, hogy mit kell csinálnom. A közösségi fórumok tele vannak információkkal, és szintén nagyon nagy segítséget jelentenek, amikor gyors kérdésem van.
Jason Knight, L&L Energy, Inc. informatikai vezető

95%-kkal csökkenti a biztonsági mentés idejét

A virtualizáció izgalmas új lehetőségeket kínál vállalkozása számára. Olyan új kihívásokat is állít, amelyeket a fizikai biztonsági eszközök nem tudnak megoldani, mivel ezeket utólag alakították át, és csupán megtűrik a virtuális környezeteket. A Veeam® Backup & Replication™ arra használja a virtuális környezetet, hogy olyan gyors, megbízható, lemezképalapú biztonsági mentést kínáljon VMware és Hyper-V környezetekben, amely akár hússzor gyorsabb – ügynökök használata nélkül.

Rugalmas biztonsági mentés

Érje el a biztonsági mentés időablakait

A Veeam Backup & Replication villámgyors VM-mentéseket készít, miközben az igényeinek megfelelő többféle biztonsági mentési lehetőséget kínál. A hálózati üzemmód (NBD) bármilyen infrastrukturális konfigurációra elérhető, de a Veeam virtuális eszköz (hot add) és közvetlen SAN-hozzáférési üzemmódokat is kínál, amelyek közvetlen hozzáférést biztosítanak az éles rendszer tárhelyeihez, így tehermentesíti a felügyeleti hálózatot és hipervizori hostokat, ugyanakkor maximalizálja a biztonsági mentés teljesítményét. Ezen felül az olyan funkciók, mint a forrásoldali deduplikáció és tömörítés, változási blokk-követés, párhuzamos feldolgozás, automatikus terheléselosztás, valamint a lapozófájlok kizárása biztosítják a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb biztonsági mentéseket.

A HP Converged Storage és a Veeam Backup & Replication szoftverek kombinációja lerövidíti a biztonsági mentést és visszaállítást, így anélkül segít az ügyfeleknek az adatvesztés minimalizálásában, hogy az a szervezet egésze hatékonyságának rovására menne.
Steve Crimi, HP, üzletfejlesztési és együttműködési főigazgató

Biztonsági mentés tárolók pillanatképei alapján

Használja ki a tárolók pillanatképeit

A tárolók pillanatképei önmagukban nem elegendők. A SAN meghibásodása esetén valódi biztonsági mentésekre lesz szüksége, amelyekből elvégezheti a visszaállítást – és egészen mostanáig nem voltak olyan kényelmes és robusztus eszközök, amelyeket a tárolók pillanatképei alapján készült biztonsági mentések készítésére használhatott volna. A tárolók pillanatképei alapján végzett biztonsági mentés lehetővé teszi, hogy kihasználja az éles rendszer tárhelyeinek képességeit, és drasztikusan javítson a visszaállítási pontokra vonatkozó célkitűzéseken, anélkül, hogy hatással lenne az éles VM-ekre.

A tárolók pillanatképei önmagukban nem elegendők. A SAN meghibásodása esetén valódi biztonsági mentésekre lesz szüksége, amelyekből elvégezheti a visszaállítást – és egészen mostanáig nem voltak olyan kényelmes és robusztus eszközök, amelyeket a tárolók pillanatképei alapján készült biztonsági mentések készítésére használhatott volna. A tárolók pillanatképei alapján végzett biztonsági mentés lehetővé teszi, hogy kihasználja az éles rendszer tárhelyeinek képességeit, és drasztikusan javítson a visszaállítási pontokra vonatkozó célkitűzéseken, anélkül, hogy hatással lenne az éles VM-ekre.

Steve Crimi, HP, üzletfejlesztési és együttműködési főigazgató

Tekintse meg a videót: Veeam Explorer for SAN Snapshots demó

Alkalmazásközpontú, lemezképalapú biztonsági mentés

Gondoskodjon a teljes és következetes biztonsági mentésekről

A Veeam Backup & Replication a Microsoft VSS alapján végzett alkalmazásközpontú lemezkép-feldolgozás segítségével készíti el a VSS-t támogató alkalmazásokat futtató VM-ek lemezképszintű biztonsági mentéseit (mint például Microsoft Active Directory, SQL, Exchange és SharePoint) anélkül, hogy leállítaná őket. Ez azt jelenti, hogy az adatmásolási műveletek során nincsenek befejezetlen adatbázis-tranzakciók vagy nem teljes alkalmazásfájlok. Ez tranzakcionálisan következetes biztonsági mentéseket eredményez. A Veeam saját technológiája szintén biztosítja a VM sikeres visszaállítását és a VM-en telepített összes alkalmazás adatvesztés nélkül történő megfelelő visszaállítását, és sikeres biztonsági mentés esetén alkalmazásspecifikus lépéseket hajt végre (mint például a tranzakciós napló csonkolása).

„A Veeam az egyetlen olyan megoldás, amely korrekt módon támogatja a VSS-t, mivel saját VSS-illesztőprogramját használja” – mondta Barry. „Ez az adatbázisokkal következetesen összhangban álló biztonsági mentéseket biztosít, nem csak olyan biztonsági mentéseket, amelyek összeomlás esetén következetesek.
Barry Blakeley, Mazda, észak-amerikai üzemeltetés infrastruktúra-tervezője

Beépített tömörítés és deduplikáció

Takarítson meg tárhelyet és sávszélességet

A hálózati forgalom és a biztonsági mentési fájlok tárolásához szükséges lemezterület csökkentése érdekében a Veeam Backup & Replication minden további díj nélkül biztosít tömörítést és deduplikációt. A deduplikáció csak a szükséges adatokat küldi át a hálózaton, és a Veeammel a VM mérete és a biztonsági mentés céljának típusa alapján négy különböző lehetőség közül választhat, így optimalizálhatja a biztonsági mentés méretét és a feladat teljesítményét. A Veeam öt tömörítési szintet is kínál. Ezek, mint például a beépített deduplikációval rendelkező tárolóeszközökhöz tervezett duplikátumszűrés-kompatibilis tömörítés lehetővé teszik, hogy megtalálja a megfelelő egyensúlyt a tárhely-felhasználás, a feladat időtartama és a biztonsági mentés proxyterhelése között.

A Veeam által kínált adat-deduplikációnak köszönhetően kisebb a biztonsági mentés időablaka, és a biztonsági mentéshez szükséges tárhely is lényegesen csökken. Most a Veeamnek köszönhetően minden évben körülbelül 50 000 dollárt takarítunk meg a biztonsági mentések tárolási költségén.
Barry Stewart, Prairie South iskolakerület, informatikai vezető

Biztonsági mentések archiválása

Szalagon, külső helyszínen vagy a felhőben

A 3-2-1 biztonsági mentési stratégia utolsó lépése, hogy a biztonsági mentéseket hosszú távú archiválás céljából külső helyszínre viszi A Veeam Backup & Replication több archiválási lehetőséget biztosít, mint például a szalag vagy a felhő. A natív szalagtámogatásnak köszönhetően a Veeam segítséget nyújt az aktuális szalagrendek egyszerű fenntartásában – valamint a meglévő szalagos hardverek és adathordozók felhasználásában. A Veeam Backup & Replication Cloud Edition segítségével kihasználhatja a nyilvános felhőtárolás által kínált jobb hozzáférést és potenciális költség-megtakarítást

A Veeam által kifejlesztett és kifejezetten a Veeam biztonsági mentésekre optimalizált beépített WAN-gyorsítással az adatokat akár 50-szer nagyobb sebességgel másolhatja külső helyszínekre, mint a biztonsági mentések során megszokott fájlmásolással.

A Veeam Backup & Replication megoldást hosting és felügyelt szolgáltatási kínálatunk részeként használjuk. A külső helyszínhez kapcsolódó új képességek egyszerűbbé fogják tenni ügyfeleink katasztrófavédelmét. Nagyon egyszerű dolog a Veeamet bevenni szolgáltatási szerződéseinkbe. A funkcionalitás a legbonyolultabb üzembe helyezési forgatókönyveknek is eleget tesz, és a Veeam szolgáltatók számára kínált programját zökkenőmentesen összhangba hoztuk üzleti modellünkkel, így mind az adatközpontunkban, mind az ügyfelek helyszínein rugalmas módon tudjuk végezni az üzembe helyezést.
Christian Kelly, Xantrion, üzemeltetési igazgató

95%-kkal csökkenti a visszaállítás idejét

A biztonsági mentés mit sem ér visszaállítás nélkül. A Veeam® Backup & Replication™ az egyetlen lemezképes biztonsági mentéstől kezdve a képességek széles tárházát kínálja, amelyek segítenek, hogy lényegében bármilyen visszaállítási forgatókönyvnek megfeleljen. A legjobb, hogy a Veeam ügynök nélküli, egyszerűen használható és varázslóközpontú felhasználói felülete biztosítja, hogy pontosan azt kapja, amire szüksége van – VM, fájlszintű és alkalmazásszintű visszaállítás és elektronikus felderítés –, és mindezt akkor, amikor szüksége van rá.

Instant VM Recovery™

Kevesebb, mint 2 perc alatt visszaállítja a meghibásodott VM-et!

Az Instant VM Recovery™ segítségével a legújabb biztonsági mentésből futtathatja bármely virtualizált alkalmazást VMware vagy Hyper-V környezetben. Ahelyett, hogy a felhasználóknak várnia kellene, amíg gondoskodik a tárhelyről, kicsomagolja a biztonsági mentést és az éles környezetbe másolja, a Veeam szabadalmaztatott vPower® technológiájával egyszerűen elindíthatja a VM-et. Ezt követően a VM éles rendszer tárhelyébe történő visszamásolására használja a VMware Storage vMotion, Hyper-V Live Migration vagy a Veeam saját Quick Migration megoldását.

„A Veeam Instant VM Recovery for VMware a VM méretétől függetlenül kevesebb, mint két perc alatt végzett.” „A Veeam Instant VM Recovery for Hyper-V a VM méretétől függetlenül körülbelül hét másodpercet vett igénybe.”
ESG laboratóriumi értékelés Veeam Backup & Replication - virtualizációra készült

Demó: Instant VM Recovery

Veeam Explorer™

Elektronikus felderítés és részletes visszaállítás

Az alkalmazáselemek visszaállítása sokkal gyorsabb és egyszerűbb lett. Határozza meg pontosan, hogy mit kell visszaállítania, és állítsa vissza a különálló elemeket közvetlenül a biztonsági mentésből a Veeam Explorer™ segítségével a következő környezetekben:

 • Microsoft Exchange: Azonnali rálátást szerezhet az Exchange 2010 és 2013 biztonsági mentésekre, haladó keresési képességeket használhat, és gyorsan visszaállíthatja az Exchange különálló elemeit (e-mailek, szerződések, jegyzetek stb.)
 • Microsoft SharePoint – ÚJ! : Böngésszen a SharePoint 2010 biztonsági mentésekben, keressen meg konkrét SharePoint fájlokat és gyorsan állítsa vissza az elemeket közvetlenül az eredeti SharePoint kiszolgálójukon, vagy küldje el őket e-mail mellékletként
 • SAN-pillanatfelvételek: Használja ki a HP SAN meglévő pillanatfelvételi képességeit különálló fájlok vagy teljes VM-ek visszaállításához SAN-pillanatfelvételek alapján 2 perc vagy rövidebb idő alatt – átmeneti vagy köztes lépések nélkül

A Veeam Explorer for Microsoft SharePoint már béta üzemmódban is felbecsülhetetlen értékűnek bizonyult. 10 perc alatt végeztem el egy olyan visszaállítást, amely normál esetben órákat vett volna igénybe. Tapasztalataim alapján teljes mértékben megbízom a Veeam Backup & Replication-ben. Számomra a Veeam legnagyobb értéke, hogy a bonyolult dolgokat leegyszerűsítik. A dolog lényege, hogy működik!
Clarence Holbrook, Hach Company, rendszergazda

SureBackup®

Ellenőrizze a biztonsági mentések visszaállíthatóságát

A SureBackup® segítségével minden alkalommal automatikusan ellenőrizheti minden biztonsági mentés és minden VM visszaállíthatóságát. A SureBackup a VM-eket automatikusan elkülönített virtuális laboratóriumi környezetben indítja, tesztek sorozatát végzi, és állapotjelentést küld a postafiókjának, így tudhatja, hogy VM-jei bármikor visszaállíthatók.

A biztonsági mentéseknek semmi haszna nincs, ha a virtuális gépekből nem tudja visszaállítani, amire szüksége van. Emiatt már nem aggódunk, mert a Veeam Backup & Replication minden egyes biztonsági mentés visszaállíthatóságát automatikusan ellenőrzi.

Pedro Luis Alfonso, Inversis Banco, Wintel platformmenedzser

Tekintse meg a funkcionális demót: SureBackup

Azonnali fájlszintű visszaállítás

Állítsa vissza a fájlokat közvetlenül a biztonsági mentésből

Állítsa vissza a vendég operációs rendszer fájljait és mappáit közvetlenül egy lemezkép szintű biztonsági mentésből – és ehhez nincs szükség arra, hogy először a virtuális lemezeket csomagolja ki. Állítsa vissza a Windows és Linux VM-ek, illetve a 17 támogatott vendég fájlrendszer bármelyikének fájljait.

Fantasztikus általános sebességet érünk el a Veeam Backup & Replication segítségével. A VM biztonsági mentésének sebessége több mint 50 százalékkal megnövekedett... a VM visszaállítása kevesebb, mint öt percet vesz igénybe... az egyes elemek visszaállítása pedig 10-szer gyorsabb.
Rune Keller, Brødrene A & O Johansen A/S, rendszerüzemeltetési vezető

U-AIR (Universal Application-Item Recovery, alkalmazáselemek egyetemes visszaállítása)

Állítsa vissza alkalmazáselemeit ügynökök nélkül

BÁRMELY virtualizált alkalmazásból visszaállíthatja az elemeket ügynökök, további biztonsági mentések vagy szoftvereszközök nélkül. Az U-AIR® varázsló segítséget nyújt, hogy az alkalmazásokat a biztonsági mentés visszaállítási pontjáról indítsa, és hogy natív alkalmazáseszközökkel azt csomagolja ki, amire szüksége van. Nincsenek különleges biztonsági mentési ügynökök, nincsenek további licencdíjak.

Tekintse meg az U-AIR demót

Indexelés és keresés vendég operációs rendszerekben

Gyorsan kijelölheti és visszaállíthatja a fájlokat

A Veeam Backup Enterprise Manager lehetővé teszi, hogy a VM biztonsági mentéseiben megkeresse a vendég operációs rendszer fájljait és egyetlen kattintással visszaállítsa őket. Ha ezt a beállítást kiválasztja, a Veeam Backup & Replication a vendég OS fájljairól indexet készít, és lehetővé teszi, hogy a VM biztonsági mentésében Windows vendégfájlokra keressen. Amint megtalálta a szükséges fájlt, egyetlen kattintással visszaállíthatja az eredeti helyén, vagy egy helyi gépre is letöltheti.

Demó: Továbbfejlesztett vállalati felügyelet

vCloud Director biztonsági mentés és visszaállítás

Teljes integráció a vCD-hez

A VMware vCloud Director API segítségével a Veeam kibővíti a vCloud Director támogatását, amely most már a vCloud vApp-ok és VM-ek biztonsági mentését és visszaállítását is tartalmazza, beleértve minden metaadatot és attribútumot, közvetlen visszaállítást ugyanazon vagy más vCloud Director környezetben, valamint a gyors kiépítés támogatását.

A Veeam stabil integrációja a GreenPages vCloud Director és vCloud Suite® megoldások tervezésének szerzett szakértelmével kombinálva minden közös ügyfelünk számára győztes kombinációt fog jelenteni. Nagyon örülünk, hogy a Veeamet mostantól még jobban ki tudjuk használni vCloud Director környezeteinkben.
Chris Ward, GreenPages Technology Solutions, műszaki vezérigazgató-helyettes

Tekintse meg a demót: vCloud Director továbbfejlesztett biztonsági mentés és visszaállítás

Haladó szintű replikáció

Alapvető követelmény, hogy megvédje a cége kritikus fontosságú VM-jeit. A Veeam beépített replikációs képességeivel drasztikusan javíthatja a visszaállítási időre és visszaállítási pontokra vonatkozó célkitűzéseket, miközben megfelel a költségvetés szigorú korlátainak és minimalizálja az infrastruktúrára gyakorolt hatást.

2-in-1: backup and replication™

VM-replikák – készen állnak, amikor szüksége van rájuk

A replikáció többé nem luxus, hanem a biztonsági mentési stratégiájának része. A Veeam 2-in-1: backup and replication™ megoldása indulásra kész állapotban biztosítja a VM másolatát, így ha egy VM leáll, azonnal átterhelhet a tartalék VM-re. A Veeam segítségével:

 • Közel folytonos adatvédelemmel (near-CDP) biztosíthatja az üzletmenet folytonosságát bármely virtualizált alkalmazásra
 • Lemezképalapú replikákat tarthat fenn akár a helyszínen a nagy rendelkezésre állás érdekében, akár külső helyszínen a vészhelyreállítás érdekében
 • Delta szinkronizálás és automatizált IP-újracímzés segítségével egyszerűsítheti az átterhelést és visszaterhelést

Gyakorlati célokból választottuk Veeamet replikációra. Mivel a szoftvert amúgy is telepíteni szándékoztuk, úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk a kiszolgáló napi szintű biztonsági mentésére használni. Kellemes meglepetésként ért bennünket, hogy a Veeam a biztonsági mentések minden problémájától megszabadított minket. Nem volt értelme, hogy a másik szoftver segítségével folytassuk a kísérletezgetést, miközben folyamatosan falba ütközünk. Egyszerre volt egy ideális megoldásunk, amely azon felül, hogy eleget tett replikációs igényünknek, hatékony és problémamentes biztonsági mentéseket is biztosított.
David Humphreys, Brighton Grammar School, infokommunikációs igazgató

Támogatott átterhelés és valódi visszaterhelés

Szinkronban tartja a replikákat

A replikáció jelentheti a biztonsági hálóját. Ha az éles VM leáll, azonnal átterhelhet egy VM-replikára. Ily módon minimális megszakítással biztosítja a felhasználóknak a hozzáférést azokhoz a szolgáltatásokhoz és alkalmazásokhoz, amelyekre szükségük van, miközben megoldja a problémát. Miközben a replika fut, számos lehetősége van a szokásos működés visszaállítására – visszaterhelhet az éles VM-re, egy új helyszínre, illetve a sérülés visszaállításának helyszínén lévő VM-et definiálhat alapértelmezettnek.

A Veeam Backup & Replication ezen felül a replikák több visszaállítási pontját tartja fenn. Ily módon ha a legújabb replika meghibásodik, a Veeam lehetővé teszi, hogy egy előző visszaállítási pontra álljon vissza.


Régen az elsődleges adatközpontunk VM-jeit egy SAN-on tükröztük a másodlagos adatközpontunkban. Ma már a Veeam replikációt használjuk. Rugalmasabb és felhasználóbarátabb, ugyanakkor sokkal költséghatékonyabb is.
Dan Johnson, London School of Hygiene & Tropical Medicine, rendszermenedzser

SureReplica

Ellenőrizze replikáit – automatikusan

A SureReplica segítségével minden replika minden visszaállítási pontját automatikusan ellenőrizheti azáltal, hogy elindítja a VM-eket és parancsfájl alapú teszteket futtat bármely alkalmazáson. Nem kell többé a teszt során manuálisan átterhelnie! A virtuális laboratórium segítségével tartalék replikáit és a a sérülések visszaállítását végző infrastruktúra erőforrásait is kihasználhatja. Használja az U-AIR® (Universal Application-Item Recovery, alkalmazáselemek egyetemes visszaállítása) megoldást az alkalmazásobjektumok lehető leggyorsabb ügynök nélküli visszaállítására és az On-Demand Sandbox™ lehetőséget a tesztelésre, hibaelhárításra és képzésre.

Watch video: Virtual Lab for Replicas demo

Haladó szintű replikáció

Optimalizálja az adatátvitelt

Amennyiben a WAN-on vagy lassú kapcsolatokon nehézséget jelent a replikáció, a Veeam Backup & Replication különféle módszereket kínál az adatátvitel optimalizálására és a replikák teljesítményének javítására. A Veeam segítségével:

 • Forrásoldali deduplikációt végezhet és tömörítheti a replikaforgalmat
 • Több letöltési szálat használhat a rendelkezésre álló sávszélesség teljes kihasználása érdekében
 • A sávszélesség felhasználásának minimalizálása érdekében konfigurálhatja a hálózatszabályozási szabályokat
 • Replika-beültetést hajthat végre, elkerülve a teljes biztonsági mentések WAN-on küldését

Biztonsági mentések tárolása

Végezzen biztonsági mentést és visszaállítást arról, amire szüksége van, ott, ahol szüksége van rá és akkor, amikor szüksége van rá – akár a helyszínen, szalagon vagy a felhőben. A „3-2-1” szabály szerint az adatokról három másolatot kell megőriznie, amelyeket különböző adathordozó-csomagokon tárol, és az egyik példánynak külső helyszínen kell lennie. A Veeam tárolásfüggetlen megközelítést alkalmaz annak érdekében, hogy eleget tegyen a „3-2-1” szabálynak, így rugalmas tárolási lehetőségek állnak Ön előtt, pénzt takaríthat meg, és gondoskodhat adatai biztonságos és egyszerűen elérhető kezeléséről.

Natív szalagtámogatás

Használja ki a szalagok területén eszközölt befektetéseket

Ismerjük be: senki nem szereti a szalagokat. Ezzel együtt értéket teremt a mai biztonsági mentési stratégiákban azáltal, hogy a lemez alapú tárolás költségeinek töredéke ellenében tesz eleget a megfelelőségi követelményeknek vagy bonyolult archiválási szabályoknak. A Veeam különálló meghajtók, szalagtárak és virtuális szalagtárak számára kínált natív szalagtámogatásának köszönhetően teljes VM-ek vagy különálló fájlok biztonsági mentését végezheti el, egyszerűen hajthatja végre a visszaállítást adott visszaállítási pontokról, ekképpen megnövelve a szalagok területén eszközölt befektetéseinek élettartamát.

A Veeam Backup & Replication számos alkalommal bizonyította, hogy felbecsülhetetlen értékű. A lemez és szalag közötti együttműködés Veeam Backup & Replication v7 által kínált továbbfejlesztésének köszönhetően nagyon várom, hogy megszabaduljunk költséges, bonyolult, drága és rendkívül rossz hatékonyságú régi szalagos biztonsági mentési megoldásunktól. Miközben a vállalat csökkenti a költségeket, én időt takarítok meg, és nem fáj a fejem rendszergazdaként.
Clarence Holbrook, Hach Company, rendszergazda

Tekintse meg a demót: archiválás szalagon

Rugalmas megtartás

Hatékony és hatásos archiválás

A biztonsági mentésekről egyszerűbb módon is készíthet másolatokat. A biztonsági másolatokat készítő feladatokkal független megtartási beállítások segítségével több teljes biztonsági mentést is megőrizhet a GFS (grandfather/father/son, nagyapa/apa/fiú) szabályok alapján, így az archiválás hatékony és hatásos lesz. Tárhelyet takaríthat meg azáltal, hogy kisszámú visszaállítási pontot tart fenn az elsődleges biztonsági mentési tárházban, és terabájtonként alacsonyabb költségen végezheti a biztonsági mentés másolását az adott vagy külső helyszínen működő tárhelyre (az opcionális beépített WAN-gyorsítás segítségével). Minimalizálja a biztonsági mentés többletterhelését és tegye WAN-együttműködővé a külső helyszínen végzett biztonsági mentést azáltal, hogy a meglévő teljes és inkrementális biztonsági mentések alapján készíti el az új teljes biztonsági mentéseket.


„A legtöbb szervezetnek szüksége van arra, hogy a biztonsági mentések másolatait külső helyszínen tárolják” – mondta Dines. „A Veeam által bejelentett új funkció sokkal hatékonyabbá teszi ezt a folyamatot.”
Rachel Dines, Forrester Research, vezető elemző

Beépített WAN-gyorsítás

Akár 50-szer gyorsabban eljuttathatja a biztonsági mentéseket a külső helyszínre

A biztonsági mentések WAN-on küldése kihívást jelent, és a sávszélesség költséges. A Veeam beépített WAN-gyorsítási funkciójában szelektív módon másolhatja a VM biztonsági mentéseit külső helyszínre a WAN-on keresztül anélkül, hogy további sávszélességre lenne szükség. A Veeam WAN-gyorsítási technológiája haladó adatcsökkentési technológiákat használ a WAN-kapcsolaton átviendő adatmennyiség drasztikus csökkentése céljából. Nincs bonyolult hálózati beállítás, és nincs szükség további sávszélességre vagy hardverre – ez mind beépített!

Sok olyan vállalati központú régi biztonsági mentési megoldás is van, amely nem kínál WAN-gyorsítást a termékbe építetten.
Rachel Dines, Forrester Research, vezető elemző

Tekintse meg a demót: beépített WAN-gyorsítás

Külső biztonsági mentés a felhőben

Az 1. számú VM biztonsági mentés készen áll a felhőre

Modern megközelítéssel tegyen eleget a „3-2-1” szabálynak. A Veeam Backup & Replication™ Cloud Edition segítségével több mint 19 vezető nyilvános tárolófelhőt, beleértve az Amazont és Azure-t, valamint olyan nyílt felhőtárolási platformot, mint az OpenStack, egyszerűen használható külső tárhellyé változtathat a VMware és Hyper-V VM biztonsági mentések számára. A felhő minden biztonsági mentése tömörített, deduplikált, és titkosított:

 • Nem kell API-kat tanulni
 • Nincs bonyolult beállítás
 • Nem szakítja meg és nincs hatással a helyi üzemre

Tekintse meg a Cloud Edition demóját

Készen áll a vállalati alkalmazásra

Ismerjük be: az informatikai környezet méretezése bonyolult feladat. Ne küzdjön többet a jelenlegi biztonsági mentési megoldásával, amelyet abból a célból készítettek, hogy tolerálja a virtuális környezetet. A Veeam® Backup & Replication™ a vállalati méretezhetőséget szolgálja, és tervezésekor figyelembe vették, hogy több ezer VM több petabájtnyi adatait tartalmazó több hipervizoros környezeteket kell tudnia kezelni. Akár több globális adatközpontokkal rendelkezik, akár távoli iroda/fiókiroda (remote office/branch office, ROBO) környezetben dolgozik, a Veeam megfelelő megoldást nyújt.

Osztott architektúra

Növekedésre készült

Az intelligens felépítés a ROBO környezetekben és a nagy léptékű kiépítésekben is leegyszerűsíti az üzembe helyezést és optimalizálja a teljesítményt. Tetszőleges számú felügyeleti kiszolgálót, biztonsági mentés proxyt és tárházat helyezhet üzembe további licencdíj nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű környezethez kialakítsa a megfelelő méretet, miközben egyetlen konzolon megjelenített felügyeletet és jelentéskészítést tart fenn.

Ezen felül nincs szükség a biztonsági mentési feladatok finomhangolására vagy állítgatására. Az automatikus terheléselosztás dinamikusan alkalmazkodik a munkaterhelés és a virtuális infrastruktúra változásaihoz, miközben intelligens módon figyelembe veszi az adott fiók olyan konkrétumait, mint a proxy és adattár közötti kapcsolat és a párhuzamos feladatok.

Központosított felügyelet

Kezelje a biztonsági mentéseket egyetlen konzolon

Az Enterprise Manager webügyfélben lehetősége van a több biztonsági mentést tartalmazó, több helyen működő kiszolgálókat egyetlen konzolon megjelenítve összevonni anélkül, hogy be kellene jelentkeznie a vállalat hálózatába. Indítsa el, állítsa le, próbálja újra és szerkessze a feladatokat, valamint böngésszen és keressen fájlokat a biztonsági mentésen belül. Szintén lehetősége van a fájlok és VM-ek gyors és egyszerű visszaállítására, illetve nagyobb szervezetek esetében a visszaállítási képességek delegálására, hogy bizonyos felhasználók saját fájljaikat és VM-jeiket állíthassák vissza.

A Veeam Backup & Replication a PowerShell kiterjesztéseket is tartalmazza. A PowerShellben majdnem mindent meg tud tenni, amire a felhasználói felületen lehetősége van. A meglévő webes portálokkal megvalósított nagyobb fokú rugalmasság érdekében pedig kihasználhatja a RESTful API-t.

Egy virtuális gépet állítok vissza az iPad-emen 3G-n keresztül a Veeam biztonsági mentési és visszaállítási szoftverének segítségével! Fantasztikus
@kbb

A Hyper-V és vSphere feladatokat az Enterprise Manageren belül indíthatja, állíthatja le, próbálhatja újra, klónozhatja vagy szerkesztheti

Haladó szintű felügyelet, jelentéskészítés és kapacitástervezés

Átfogó adatvédelem és virtualizáláskezelés

Frissítsen a Veeam Backup Management Suite™ termékre, amely a Veeam Backup & Replication megoldást a Veeam ONE-nal kombinálja, ily módon valós idős felügyeletet, jelentéskészítést és a biztonsági mentési infrastruktúra kapacitástervezését biztosít egyetlen integrált megoldásban.

Videó: Haladó szintű jelentéskészítés és kapacitástervezés a biztonsági mentéshez

Ügynök nélküli

Soha többet nem kell ügynököt frissítenie

A fizikai biztonsági mentési eszközök az ügynökök VM-eken történő használatával szükségtelenül bonyolulttá teszik a feladatokat. Ily módon a biztonsági mentés körülményessé válik, főleg a nagy vagy növekedő adatközpontokban, és a kritikus VM-eket kockázatnak teszi ki. Ha a Veeam megoldását használja, nincsenek ügynökök, amelyeket licencelni kell, üzembe kell helyezni vagy karban kell tartani a gazdagépeken vagy VM-eken, így időt takarít meg és csökkenti a kockázatot. Soha többé nem kell ügynököt frissítenie!


A Veeam Backup & Replication beállítása, használata és kezelése hihetetlenül egyszerű, még az olyan nagy telepítések esetén is, mint a miénk.
Lee Richardson, Together Housing Group, rendszermérnök

Tárolófüggetlen

Válassza a kedvenc tárolószolgáltatóját

A rugalmas integráció több méretezhetőségi lehetőséget biztosít. A Veeam Backup & Replication segítségével a tárolóeszközök bármilyen variációját használhatja az éles környezetben a biztonsági mentésekre és a vész-helyreállításra. Szintén rugalmas lehetősége van, hogy a biztonsági mentéseket külső helyszínen helyezze el, ily módon a lehető legtöbbet hozhatja ki a szalagok területén eszközölt régi befektetéseiből. A biztonsági mentést több mint 19 vezető nyilvános tárolófelhőn is elhelyezheti, beleértve az Amazont és az Azure-t, valamint olyan nyílt tárolóplatformokon, mint az OpenStack.

Szintén örülünk, hogy a Veeam rugalmasságot biztosít számunkra a tárolóhardverek területén. Informatikai környezetünk és üzleti modellünk alapján folyamatosan felmérjük, hogy melyek a legjobb termékek, és mivel a Veeam bármilyen tárolóeszközt meg tud célozni, a jövőben is rugalmas tárolási lehetőségeink lesznek.
Kai Sookwongse, a Mazda észak-amerikai üzemeltetéséhez tartozó vállalati infrastrukturális szolgáltatások osztályvezetője

Tekintse meg a videót: miért választotta a Mazda a Veeamet

Többhipervizoros támogatás

A két megoldás legjava

Manapság kevés olyan informatikai műhely van, amely csak egy hipervizort használna. A Veeam segítségével azon felül, hogy egyetlen központosított felügyeleti konzolról képes ellátni több hipervizor védelmét, készen a rendelkezésére állnak a hipervizor-specifikus funkciók és az integráció.

Microsoft Hyper-V

Használja ki a Windows Server 2012 Hyper-V átfogó támogatását, amely továbbfejlesztett deduplikációt és tömörítést, valódi inkrementális biztonsági mentést, valamint a VHDX és VM-ek támogatását nyújtja SMB 3.0 alatt.

Biztonsági mentés és helyreállítás Microsoft Hyper-V környezetben

VMware vSphere

Valódi VMware-támogatást nyújt, beleértve a vSphere 5.1 támogatását, intelligens integrációt a VDDK-val, továbbfejlesztett biztonsági mentést és visszaállítást a vCloud Directorhoz és a tárolók pillanatképeihez, valamint egy vSphere Web Client beépülő modult.

Kiterjesztett VMware-támogatás

TFor vCloud Director és vSphere Web Client

A Modern Data Protection™ a legújabb virtualizációs technológiákkal integrálódik. A VMware vCloud Directorral és a vSphere Web Clienttel megvalósított konkrét integrációk gondoskodnak róla, hogy mindig a legtöbbet hozhassa ki a VMware funkcionalitásából.

vCloud Director

A VMware vCloud Directorral (vCD) megvalósított átfogó integrációnak köszönhetően a Veeam Backup & Replication megoldásból böngészhet a vCD infrastruktúrában. Készítsen biztonsági mentést az összes vCloud vApp-járól és VM-jéről, beleértve az összes metaadatot, és állítsa ezeket vissza az eredeti állapotba vagy egy másik vCloud Director környezetbe.

Tekintse meg a videót

vSphere Web Client beépülő modul

A vSphere Web Client következő generációjának készített vSphere beépülő modullal közvetlenül a vSphere felügyeleti konzolról felügyelheti a különböző biztonsági mentéseket és az általános biztonsági mentési infrastruktúrát.

Tekintse meg a videót

Alacsonyabb költségek és a befektetések jobb megtérülése

Akár 70%-kal csökkenti a költségeket! Ami régen bonyolult és költséges volt, az most már egyszerűen használható és megfizethető. A Veeam segítségével a virtualizációra készített nagyteljesítményű adatvédelem nem jelent magas költséget. A Veeam® Backup & Replication™ a virtuális infrastruktúra legátfogóbb védelmét nyújtja, gondoskodik a tulajdonlási összköltségek alacsonyan tartásáról, és a gazdag funkcionalitás a virtualizáció területén a befektetések lehető legkedvezőbb megtérülését kínálja.

Beépülő modulok nélküli

Soha többet nem kell beépülő modulokat frissítenie

A beépülő modulokkörülményesek, és a VM-ek számára kockázatot jelentenek. A Veeam-nél nincsenek beépülő moduok, amelyeket licencelni kell, üzembe kell helyezni vagy karban kell tartani a VM-eken, így nem kell többé erre időt és pénzt pazarolnia.



Az egyik fő oka annak, hogy a Veeamet választottuk, az, hogy beépülő modulok nélküli. Az ügynökök kezelése sok időt vesz igénybe, és nem akartuk megkockáztatni, hogy napokig ne készüljön biztonsági mentés, ha szoftverfrissítést során elfelejtettünk egy ügynököt telepíteni egy VM-en
Joost Hermans, Blokker B.V., informatikai rendszergazda

Mindent tartalmazó licenc

Egyszerű foglalatonkénti licencelés és még több

Ne fizessen minden egyes funkcióért újabb és újabb összegeket. A legtöbb vállalat a különböző funkciókért plusz pénzt számít fel, a Veeam azonban nem. Az egyszerű foglalatonkénti licenc tartalmazza a 2-in-1 backup & replication megoldást, többhipervizoros támogatást, valamint az elektronikus felderítést és a részletes visszaállítást az Exchange, SharePoint és SAN pillanatképekhez és egyebekhez. Mindezt egyetlen átfogó megoldásban, amelyhez nem kapcsolódnak alkalmazásonkénti vagy VM-enkénti díjak.

A Veeam Backup & Replication olyan megoldás, amely meglepően megfizethető áron kínál a kis üzleti környezetek számára vállalati biztonsági mentési funkciókat.
Mark Dendrinelis és Mark Murdock, Alliance Tech Partners, USA

Takarítson meg tárhelyet

Takarítson meg tárhelyet

A Modern Data Protection™ átfogó tárolási megtakarításokat kínál. A Veeam beépített deduplikációjával és tömörítésével jelentősen minimalizálhatja a tárhely felhasználását. Ez még nagyobb előnyt jelent, ha a Windows Server 2012 tárhely alapú deduplikációjával együtt használja. A biztonsági másolatokat készítő feladat segítségével kis számú visszaállítási pontot tarthat fenn az elsődleges biztonsági mentési tárházban, ugyanakkor egy hosszú távú tárházat tarthat fenn az adott vagy egy külső helyszínen, így a terabájtonkénti tárolási költség alacsonyabb lesz.

A Veeam által kínált adat-deduplikációnak köszönhetően kisebb lett a biztonsági mentés időablaka, és a biztonsági mentéshez szükséges tárhely is lényegesen csökkent. Most a Veeamnek köszönhetően minden évben körülbelül 50 000 dollárt takarítunk meg a biztonsági mentések tárolási költségén.
Barry Stewart, Prairie South iskolakerület, informatikai vezető

Egyszerűen használható

A dolog lényege, hogy működik!

A telepítés egyszerű, és perceken belül már használhatja is. A felhasználói felület varázslóalapú, így a végrehajtás egyszerű. A Veeam által kínált sokféle technológiát ingyen is kihasználhat. A Veeam Backup™ Free Edition sok olyan hasznos segédprogramot tartalmaz a VM-ek napról napra történő kezeléséhez, amelyekért a legtöbb társaság pénzt kérne – és mindehhez nem kapcsolódik lejárati dátum vagy a VM-ekre vonatkozó korlát.

Töltse le a Veeam Backup Free Editiont

10 perc a telepítés, 10 perc a konfiguráció, 2 óra a futtatás. Ennyi az egész, és az új környezetemet elmentette és megvédte a @veeam #win!
@cragdoo

Veeam Backup Free Edition demó

Haladó szintű felügyelet, jelentéskészítés és kapacitástervezés

Frissítsen a Veeam Backup Essentials™ termékre, és takarítson meg 49%-ot vagy többet 2, 4 vagy 8 CPU-foglalat esetén azáltal, hogy a Veeam Backup & Replication megoldást a Veeam ONE™-nal kombinálja, ily módon valós idős felügyeletet, jelentéskészítést és a biztonsági mentési infrastruktúra kapacitástervezését biztosítja egyetlen integrált megoldásban.

10 perc a telepítés, 10 perc a konfiguráció, 2 óra a futtatás. Ennyi az egész, és az új környezetemet elmentette és megvédte a @veeam #win!
@cragdoo

A biztonsági mentés haladó szintű felügyelete

Szerezze be a Veeam Backup & Replication v7-et

en|ppc-v7-vm-backup-b

Veeam Backup & Replication v7
az 1. számú VM biztonsági mentés VMware és Hyper-V környezetekhez

Backup & Replication v7