Se 5 minutters video om de nyttige nye funksjonene i versjon 7

Veeam Backup & Replication™ gir deg rask, fleksibel og pålitelig gjenoppretting av virtualiserte applikasjoner og data. Løsningen gir backup og replikering i én og samme pakke. Resultatet er økt backupnytteverdi og innovativ databeskyttelse av virtuelle VMware vSphere- og Microsoft Hyper-V-miljøer.

Kraftig

Oppfyll dine RPO-er og RTO-er

Brukervennlig

Spar tid, og eliminer risiko

Prisgunstig

Reduser kostnadene med opptil 70 %

Moderne databeskyttelse

Dagens IT-behov har forandret seg

Data er bedriftens viktigste aktiva. Eldre backupverktøy kan ganske enkelt ikke oppfylle kravene som stilles til virtuelle miljøer, og heller ikke utfordringene forbundet med eksponentiell datavekst, kortere backupvinduer og økt intoleranse overfor nedetid og datatap. Vi i Veeam® mener at IT-behovene i dag er annerledes enn de var før, og at problemene med eldre backupløsninger – begrenset funksjonalitet, økt kompleksitet og høye kostnader – ikke lenger er akseptable for dagens virksomheter.

Veeam Backup & Replication™ er Modern Data Protection – Built for Virtualization™ og dataskyen. Løsningen gir kraftig, brukervennlig og prisgunstig databeskyttelse for VMware og Hyper-V. Nå behøver du aldri mer oppdatere agenter, gjenopprette virtuelle maskiner helt fra bunnen av eller måtte forklare hvorfor du fremdeles bommer på backupvinduer.

Veeam Backup & Replication gir avgjørende og vidtfavnende fordeler sammenlignet med eldre backupverktøy og:

 • reduserer backup- og gjenopprettingstiden med 95 %
 • reduserer administrasjonstiden med 90 %
 • reduserer kostnadene med opptil 70 %
5 Fundamentals of Modern Data Protection by David Davis

Doug Hazelman, visedirektør for Product Strategy, forteller om Modern Data

Kraftig, brukervennlig og prisgunstig

Oppgrader bedriftens backupløsning

Er bedriftens backupløsning uforholdsmessig dyr og tar måneder å distribuere? Har den egentlig funksjonaliteten du trenger? Og om den har det – fungerer den når den skal?

Veeam Backup & Replication løser alle disse utfordringene med Modern Data Protection:

 • som er kraftig. Oppnå betydelig bedre RPO-er og RTO-er.
 • som er brukervennlig. Spar tid, og eliminer risiko.
 • som er prisgunstig. Reduser TCO, og oppnå bedre ROI.

Kraftig. Oppnå betydelig bedre RTO-er og RPO-er

Kutt ned backuptiden

Tar backupprosessen for lang tid? Til forskjell fra filbasert backup tar Veeam Backup & Replication utgangspunkt i bildebasert backup. Det gir en rask og effektiv VM-backup samt rask og fleksibel gjenoppretting av fullstendige VM-er, filer eller applikasjonselementer. Nå kan du sikkerhetskopiere alle VM-er hver dag – eller oftere – og på den måten oppfylle bedriftens RPO-er (Recovery Point Objectives).

Brukervennlig. Spar tid, og eliminer risiko.

Agentløs

Veeam Backup & Replication er agentløs, så nå behøver du ikke lenger å kaste bort tid og energi på å distribuere og administrere agenter på dine VM-er. Én enkelt lisens og én enkelt administrasjonskonsoll er alt du trenger for å beskytte hele virksomhetens virtuelle infrastruktur ved hjelp av bransjeledende funksjoner som Instant VM Recovery™, granulær gjenoppretting av fil- og applikasjonselementer med mer.

Enten du bruker VMware, Hyper-V eller en kombinasjon av begge to, gir vi deg støtte for de aller siste hypervisorversjonene: VMware vSphere 5.1 og Windows Server 2012 Hyper-V.

Prisgunstig. Reduser TCO, og oppnå bedre ROI.

Utnytt en virtualiseringsbasert tilnærming

Veeam Backup & Replication er brukervennlig samt prisgunstig å lisensiere og vedlikeholde – spesielt sammenlignet med eldre backupverktøy. Løsningen lisensieres per CPU-sokkel og omfatter backup og gjenoppretting, replikering, deduplisering, WAN-akselerasjon, støtte for flere hypervisorer og sentralisert administrasjon i én sømløs pakke. Det er ingen gebyrer per applikasjon eller VM, og du kan glemme alt om lisensiering, distribusjon og administrasjon av agenter. Veeam Backup & Replication gir den mest omfattende beskyttelsen av din virtuelle infrastruktur til en brøkdel av prisen du må betale for andre verktøy.

Kundestøtte med 99 % tilfredshetsskår

Fornøyde kunder

Vi i Veeam er svært stolte over vårt supportteam. Dette teamet er en av våre viktigste informasjonsressurser når vi skal forbedre produktene våre, og Windows IT Pro Magazine har dessuten gitt dem "Honorable Mention" som "Best Vendor Tech Support" (2012).

Supportmedarbeiderne viste meg trinn for trinn hva jeg måtte gjøre for å oppnå bedre forståelse. Nettforumene er fulle av informasjon, og også her er folk ekstremt hjelpsomme når jeg trenger svar på et kjapt spørsmål.
Jason Knight, IT-ansvarlig, L&L Energy, Inc.

ØNSKET: Din suksesshistorie!

Hvis du etter en vellykket implementering av en av våre løsninger deler dine erfaringer med oss ved å sende inn skjemaet nedenfor innen 15. juni 2014 og deltar i et 30-minutters telefonintervju, kan du vinne en gratis iPad Air fra Veeam.

Send søknad nå

Redusere backuptiden med 95 %

Virtualisering byr på spennende, nye muligheter for virksomheten din. Det innebærer imidlertid også noen nye utfordringer som fysiske backupverktøy ikke kan håndtere ettersom de etterinstalleres kun for å tolerere virtuelle miljøer. Veeam® Backup & Replication™ utnytter det virtuelle miljøet og leverer dermed rask, pålitelig, bildebasert backup for VMware og Hyper-V, som er opptil 20x raskere – uten bruk av agenter.

Fleksibel backup

Pålitelig backup

Veeam Backup & Replication tar lynrask backup av VM-er og gir deg samtidig flere backupalternativer å velge mellom. Nettverksmodus (NBD) kan fås for alle typer infrastrukturkonfigurasjoner, men Veeam byr i tillegg på Virtual Appliance (hot add) og Direct SAN Access som gir direkte tilgang til produksjonslagringsområder, og som dermed avlaster administrasjonsnettverket og hypervisorvertene og maksimerer backupytelsen. I tillegg sikrer funksjoner som deduplisering og komprimering på kildesiden, endret blokksporing, parallell behandling, automatisk belastningsfordeling og ekskludering av vekslefiler, en raskest og mest effektiv backupprosess.

Kombinasjonen av HP Converged Storage og Veeam Backup & Replication-programvare gir raskere backup og gjenoppretting, slik at datatapet minimeres uten at det går utover virksomhetens produktivitet.
Steve Crimi, seniordirektør for Business Development and Alliances, HP

Backup fra øyeblikksbilder av datalager

Dra nytte av dine øyeblikkbilder

Øyeblikksbilder av datalagre er ikke alene nok. Dersom et SAN svikter, trenger du ekte backuper for å kunne gjenopprette det. Og frem til nå har det ikke vært noen brukervennlige, robuste verktøy som kan brukes for å ta backup av øyeblikksbilder av datalagre. Med backup fra øyeblikksbilder kan du trekke veksler på produksjonslagringsområder og på den måten oppnå en betydelig forbedring av RPO-er, uten at det påvirker produksjons-VM-ene.

Kombinasjonen av HP Converged Storage og Veeam Backup & Replication-programvare gir raskere backup og gjenoppretting, slik at datatapet minimeres uten at det går utover virksomhetens produktivitet.

Steve Crimi, seniordirektør for Business Development and Alliances, HP

Se på video: Demo av Veeam Explorer for SAN-øyeblikksbilder

Applikasjonsfølsom, bildebasert backup

Gir fullstendige, konsistente backuper

Veeam Backup & Replication anvender applikasjonsfølsom bildebehandling basert på Microsoft VSS, for å ta backup på bildenivå for VM-er som kjører VSS-følsomme applikasjoner (som Microsoft Active Directory, SQL, Exchange og SharePoint) uten å slå dem av. Dermed får du ingen ufullstendig databasetransaksjoner eller applikasjonsfiler under datakopieringen og du får transaksjonskonsistente backuper. Veeams egenutviklede teknologi sikrer også vellykket VM-gjenoppretting og gjenoppretting av alle applikasjoner installert på VM-en, uten datatap, og utfører applikasjonsspesifikke trinn etter en vellykket backup (for eksempel trunkering av transaksjonslogger).

"Veeam er den eneste løsningen som støtter VSS korrekt ettersom den benytter en egen VSS-driver. Det gir databasekonsistente backuper, ikke bare krasjkonsistente backuper".
Barry Blakeley, infrastrukturarkitekt, Mazda North American Operations

Innebygd komprimering og deduplisering

Spar lagringsplass og båndbredde

For å redusere nettverkstrafikken og behovet for lagringsplass for backupfiler leverer Veeam Backup & Replication komprimering og deduplisering uten ekstra kostnad. Med deduplisering overføres kun dataene du trenger via nettverket, og du velger mellom fire alternativer – basert på VM-størrelse og type backupmål – slik at du kan optimere backupstørrelse og jobbytelse. Veeam tilbyr også fem grader av komprimering, noe som gjør det lett å finne den rette balansen mellom lagringsplassforbruk, jobbvarighet og belastning av backupproxy, inkludert dedupe-kompatibel komprimering beregnet på lagringsenheter med innebygd deduplisering.

Med Veeams datadeduplisering er backupvinduet kortere. Nødvendig lagringsplass for backup er også vesentlig redusert. Nå sparer vi omkring USD 50 000 hvert år i backuplagringskostnader, takket være Veeam.
Barry Stewart, IT-ansvarlig, Prairie South School Division

Lagring av backuper

På bånd, eksternt eller i dataskyen

Å flytte backuper eksternt for langvarig lagring er det siste trinnet i en 3-2-1 backupstrategi. Med Veeam Backup & Replication får du flere lagringsalternativer, inkludert bånd- og dataskylagring. Innebygd støtte for bånd gjør det lett å videreføre virksomhetens båndlagringsrutiner – og benytte eksisterende maskinvare og medier. Veeam Backup & Replication Cloud Edition gir deg muligheten til å dra nytte av den økte tilgjengeligheten og de potensielle kostnadsbesparelsene som ligger i bruk av offentlige skyer.

Og med innebygd WAN-akselerasjon som er utviklet av Veeam og spesielt optimert for Veeam-backup, kan du kopiere data til eksterne lokasjoner opptil 50x raskere enn ved tradisjonell backupfilkopiering.

Vi tilbyr Veeam Backup & Replication som en del av vårt utvalg av vertstjenester og administrerte tjenester. De nye mulighetene for ekstern backup gjør det lettere for oss å sørge for at våre kunder er beskyttet ved systemsvikt eller lignende nødsituasjoner. Å inkludere Veeam i våre servicekontrakter er rett og slett sunn fornuft – funksjonaliteten gjør løsningen egnet for selv de mest komplekse distribusjonsscenarioer, og Veeams program for serviceleverandører passer perfekt inn i vår forretningsmodell og gir oss muligheten for distribusjon både i vårt eget datasenter og hos kunden.
Christian Kelly, driftsdirektør, Xantrion

Minimer gjenopprettingstiden med 95 %

Backup er ikke mye verdt uten gjenoppretting. Fra én og samme bildebaserte backup leverer Veeam® Backup & Replication™ en lang rekke funksjoner som gjør deg i stand til å håndtere så å si alle typer gjenopprettingsscenarioer. Og best av alt – med Veeam får du nøyaktig det du trenger – VM, gjenoppretting på filnivå og applikasjonselementsnivå samt e-discovery – når du trenger det. Alt takket være et agentløst, enkelt og veiviserdrevet brukergrensesnitt.

Instant VM Recovery™

Gjenopprett en VM på under to minutter!

Med Instant VM Recovery™ kan du kjøre alle slags virtualiserte applikasjoner på VMware eller Hyper-V, rett fra siste backup. I stedet for å måtte la brukerne vente mens du klargjør lagring, henter ut aktuell backup og kopierer den til produksjon, starter du ganske enkelt en VM med Veeams patenterte vPower®-teknologi. Deretter bruker du VMware Storage vMotion, Hyper-V Live Migration eller Veeams egen Quick Migration for å flytte VM tilbake til produksjonslagringen.

"Veeam Instant VM Recovery for VMware tok mindre enn to minutter, uavhengig av VM-ens størrelse." "Veeam Instant VM Recovery for Hyper-V tok omkring sju sekunder, uavhengig av VM-ens størrelse."
ESG Lab Review: Veeam Backup & Replication – Built for Virtualization

Demo: Instant VM Recovery

Veeam Explorer™

E-discovery og granulær gjenoppretting

Gjenoppretting av applikasjonselementer går nå mye raskere og enklere. Fokuser på det du trenger å gjenopprette, og gjenopprett enkeltelementer rett fra backupene med Veeam Explorer™ for:

 • Microsoft Exchange: Få øyeblikkelig innsyn i Exchange 2010- og 2013-backuper, avanserte søkefunksjoner og rask gjenoppretting av enkeltstående Exchange-elementer (e-poster, kontakter, notater osv.)
 • Microsoft SharePoint NYHET!: Bla gjennom SharePoint 2010-backuper, søk etter bestemte SharePoint-filer og gjenopprett elementer raskt, direkte til deres opprinnelige SharePoint-server eller send dem som e-postvedlegg.
 • SAN-øyeblikksbilder: Dra nytte av eksisterende HP SAN-øyeblikksbildefunksjoner for gjenoppretting av enkeltfiler eller komplette VM-er fra SAN-øyeblikksbilder på maksimalt to minutter – uten mellomtrinn.
Veeam Explorer for Microsoft SharePoint har allerede vist seg å være uvurderlig, selv i betaversjon. Jeg gjennomførte en gjenoppretting som normalt tar timer, på bare på ti minutter. Denne erfaringen har gitt meg full tillit til Veeam Backup & Replication. For meg er Veeams største fortrinn at de tar komplekse oppgaver og gjør dem enkle. Det fungerer rett og slett!
Clarence Holbrook, systemadministrator, Hach Company

SureBackup®

Kontroller backupenes gjenopprettbarhet

Med SureBackup® kontrollerer du automatisk gjenopprettbarheten til hver backup og hver VM, hver gang. SureBackup starter automatisk VM-er i et isolert Virtual Lab-miljø, utfører et sett med tester og sender en statusrapport til innboksen din, slik at du får bekreftet at VM-ene lar seg gjenopprette hver gang.

Det er ingen vits i å ta backup dersom det ikke er mulig å gjenopprette nødvendige data på de virtuelle maskinene. Nå bekymrer vi oss imidlertid ikke lenger for dette problemet – Veeam Backup & Replication sjekker nemlig automatisk at hver enkelt backup lar seg gjenopprette.

Pedro Luis Alfonso, Wintel plattformansvarlig, Inversis Banco

Se funksjonsdemo: SureBackup

Øyeblikkelig gjenoppretting på filnivå

Gjenopprett filer rett fra en backup

Gjenopprett filer og mapper for gjesteoperativsystemet øyeblikkelig, rett fra en backup på bildenivå – uten å måtte hente ut de virtuelle diskene først. Gjenopprett filer fra Windows- og Linux-baserte VM-er eller et av de andre 17 gjestefilsystemene som løsningen støtter.

Det er helt utrolig hvor fort Veeam Backup & Replication jobber. Backup av VM-er går mer enn 50 prosent raskere nå ... VM-gjenoppretting tar under fem minutter ... og gjenoppretting av enkeltelementer går 10 ganger raskere.
Rune Keller, driftsansvarlig for IT-systemer, Brødrene A & O Johansen A/S

U-AIR (Universal Application-Item Recovery)

Gjenopprett applikasjonselementer uten agenter

Gjenopprett elementer fra EN HVILKEN SOM HELST virtualisert applikasjon uten agenter, ekstra backup eller programvareverktøy. U-AIR®-veiviseren viser deg hvordan du starter dine applikasjoner fra backupens gjenopprettingspunkt og bruker innebygde applikasjonsverktøy for å trekke ut dataene du trenger. Ingen spesielle backupagenter, ingen ekstra lisensutgifter.

Se på U-AIR-demo

Indeksering og søk i filer på gjesteoperativsystemet

Finn og gjenopprett filer raskt

Med Veeam Backup Enterprise Manager kan du søke etter gjesteoperativsystemfiler i VM-backuper og gjenopprette dem med ett eneste klikk. Når dette alternativet er aktivert, oppretter Veeam Backup & Replication en indeks over disse filene på VM-en, slik at du kan søke etter Windows-gjestefiler i VM-backupene. Når du har funnet filen du leter etter, kan du gjenopprette den øyeblikkelig med ett klikk. Du kan velge om du vil gjenopprette den til filens opprinnelige lokasjon eller laste den ned på en lokal maskin.

Demo: Enhanced Enterprise Manager

Backup og gjenoppretting for vCloud Director

Komplett integrering for vCD

Ved hjelp av VMware vCloud Director API-en utvider Veeam sin støtte for vCloud Director til å omfatte backup og gjenoppretting av vCloud vApp-er og VM-er, inkludert alle metadata og attributter, rett til de samme eller nye vCloud Director-distribusjoner, med support for rask klargjøring.

Veeams robuste integrering i kombinasjon med GreenPages ekspertise innen bygging av vCloud Director- og vCloud Suite®-løsninger, gir våre felles kunder en enestående løsning. Vi er svært fornøyde med at vi fremover kan trekke større veksler på Veeams løsninger i våre vCloud Director-distribusjoner.
Chris Ward, teknologisjef, GreenPages Technology Solutions

Se på demo: Forbedret backup og gjenoppretting for vCloud Director

Avansert replikering

Det er helt avgjørende at bedriftens virksomhetskritiske VM-er er beskyttet. Med Veeams innebygde replikeringsfunksjonalitet kan du forbedre virksomhetens RTO-er og RPO-er kraftig og samtidig overholde strenge budsjettrammer og redusere påvirkningen på infrastrukturen til et minimum.

2-in-1: backup and replication™

VM-replikaer – tilgjengelige når du trenger dem

Replikering er ikke lenger luksus – det er en del av virksomhetens backupstrategi. Med Veeams 2-in-1: backup and replication™ lages det en kopi av VM-en i startklar modus. Det betyr at hvis en VM svikter, kan du øyeblikkelig bytte til en standby-VM. Med Veeam kan du:

 • Oppnå bedre driftskontinuitet med near-CDP (near-Continuous Data Protection) for virtualiserte applikasjoner
 • Vedlikeholde bildebaserte replikaer, enten på stedet for høy tilgjengelighet eller eksternt for nødgjenoppretting
 • Oppnå enklere failover og failback med delta-synkronisering og automatisk IP-nyadressering

Veeam var det innlysende valget for replikering. Siden vi skulle installere programvaren uansett, bestemte vi oss for å bruke den til daglig serverbackup. Vi ble gledelig overrasket over å oppdage at Veeam løste alle våre backupproblemer, og vi så ingen grunn til å fortsette å bruke vår gamle programvare som bare skapte hodebry. Plutselig hadde vi den perfekte løsning som ikke bare oppfylte våre replikeringsbehov, men som også ga oss en effektiv, bekymringsfri backupløsning.
David Humphreys, direktør for IKT, Brighton Grammar School

Assistert failover og ekte failback

Hold replikaene synkronisert

Replikering kan være bedriftens sikkerhetsnett. Hvis en produksjons-VM svikter, kan du øyeblikkelig bytte til en VM-replika og gi dine brukere tilgang til tjenestene og applikasjonene de har behov for. Du oppnår kortest mulig nedetid mens du løser problemet. Mens replikaen kjører kan du velge mellom flere alternativer for gjenoppretting av normal drift: enten failback til produksjons-VM-en, til en ny lokasjon eller flytting av en VM i nødgjenopprettingsområdet.

I tillegg vedlikeholder Veeam Backup & Replication flere gjenopprettingspunkter for replikaer. Dersom din siste replika blir ødelagt, kan du dermed rulle tilbake til et tidligere gjenopprettingspunkt.


Tidligere avspeilet vi VM-ene i vårt hoveddatasenter til en SAN i vårt sekundære datasenter. Nå bruker vi Veeam til replikering. Det er mer fleksibelt og brukervennlig, og det er mye mer kostnadseffektivt.
Dan Johnson, systemansvarlig, London School of Hygiene & Tropical Medicine

SureReplica

Kontroller replikaene – automatisk

Med nye SureReplica kan du automatisk kontrollere hvert gjenopprettingspunkt i hver replika ved å starte VM-er og kjøre skriptede tester mot en hvilken som helst applikasjon. Nå er det slutt på all manuell test-failover! Du kan også utnytte dine standby-replikaer og DR-infrastrukturressurser med Virtual Lab. Bruk U-AIR® (Universal Application-Item Recovery) for lynrask og agentløs gjenoppretting av applikasjonsobjekter, og On-Demand Sandbox™ for testing, problemsøking og opplæring.

Se på video: Demo av Virtual Lab for replikaer

Ekstern replikering

Optimaliser dataoverføringen

Om du har problemer med replikering over WAN eller trege forbindelser, gir Veeam Backup & Replication deg flere metoder for optimalisering av dataoverføringen, slik at du oppnår økt replikaytelse. Med Veeam kan du:

 • Utføre deduplisering og komprimering av replikatrafikk på kildesiden
 • Bruke flere nedlastingsstrømmer for å oppnå fullt utbytte av tilgjengelig båndbredde
 • Konfigurere nettverksreguleringsregler for å minimere båndbreddeforbruket
 • Konfigurere nettverksreguleringsregler for å minimere båndbreddeforbruket

Lagring av backuper

Sikkerhetskopier og gjenopprett det du trenger, der du trenger og når du trenger det – enten det er på stedet, på bånd eller i skyen. "3-2-1-regelen" spesifiserer at du trenger tre kopier av dataene, lagret på to forskjellige sett av medier, hvorav en kopi skal oppbevares eksternt. Veeam benytter en lagringsagnostisk tilnærming for å oppfylle "3-2-1-regelen", noe som gir deg fleksible lagringsalternativer, lavere kostnader og trygg og tilgjengelig lagring av data.

Innebygd støtte for bånd

Få fullt utbytte av dine båndinvesteringer

La oss være ærlige: Ingen liker bånd. Men de er likevel nyttige i dagens backupstrategier fordi de oppfyller krav om omfattende lagringsrutiner og overholdelse av regler og standarder til en brøkdel av kostnaden for diskbasert lagring. Med Veeams innebygde båndstøtte for frittstående stasjoner, båndbiblioteker og virtuelle båndbiblioteker kan du sikkerhetskopiere komplette VM-er eller enkeltfiler til bånd. I tillegg er det enkelt å gjenopprette fra spesifikke gjenopprettingspunkter, noe som forlenger levetiden til din eksisterende båndløsning.

Gang på gang har Veeam Backup & Replication vist seg å være til uvurderlig hjelp. Nå som Veeam Backup & Replication v7 er utvidet med funksjonalitet for disk til bånd, ser jeg frem til å kassere vår dyre, kompliserte og ekstremt ineffektive gamle båndbackupløsning. Bedriften sparer penger, og jeg som administrator sparer tid og hodebry.
Clarence Holbrook, systemadministrator, Hach Company

Se på demo: lagring på bånd

Fleksibel oppbevaring

Effektiv lagring

Det finnes en enklere måte å lage backupkopier på. Ved hjelp av Backup Copy-jobber kan du angi individuelle oppbevaringsinnstillinger for lagring av flere komplette backuper via GFS-rutiner (Grandfather/Father/Son), noe som gir en effektiv lagring. Spar lagringsplass ved å oppbevare et lite antall genopprettingspunkter på ditt primære backuprepositorium, og foreta en backupkopiering (ved hjelp av innebygd WAN Acceleration som ekstrautstyr) til lagre på stedet eller eksternt til en lavere kostnad per TB. Minimer backup-kostnadene og gjør ekstern backup WAN-tilpasset gjennom å generere nye, komplette backuper fra eksisterende komplette og delvise backuper.


"De fleste virksomheter trenger å oppbevare backupkopier eksternt, sier Dines. Med den nye funksjonen fra Veeam, blir denne prosessen mye mer effektiv".
Rachel Dines, senioranalytiker i Forrester Research

Innebygd WAN-akselerasjon

Foreta ekstern backup opptil 50x raskere

Overføring av backuper via WAN er en utfordring, og båndbredde er langt fra gratis. Med Veeams innebygde WAN Acceleration kan du selektivt kopiere VM-backuper eksternt via WAN uten å måtte utvide båndbredden. Veeams WAN-akselerasjonsteknologi benytter avanserte teknologier for datareduksjon som dramatisk reduserer datamengden som må overføres via WAN-forbindelsen. Løsningen krever ingen komplisert nettverkskonfigurering og heller ingen ekstra båndbredde eller maskinvare – alt er innebygd!

Selv mange av de eldre bedriftsfokuserte backupløsningene mangler innebygd WAN-akselerasjon.
Rachel Dines, senioranalytiker i Forrester Research

Se på demo: innebygd WAN-akselerasjon

Ekstern backup i skyen

#1 VM-backup klargjort for skyen

Velg en oppdatert tilnærming til "3-2-1-regelen". Med Veeam Backup & Replication™ Cloud Edition kan du ta i bruk over 19 ledende offentlige lagringsskyer, deriblant Amazon og Azure, samt åpne skybaserte lagringsplattformer, for eksempel OpenStack, som et brukervennlig, eksternt lagringsområde for dine VMware- og Hyper-V VM-backuper. All backup til skyen komprimeres, dedupliseres og krypteres:

 • Uten behov for API-er
 • Uten behov for kompliserte oppsett
 • Uten avbrudd eller påvirkning av lokale operasjoner

Se på Cloud Edition-demo

Bedriftsklar

La oss være ærlige – det er komplisert å skalere en virksomhets IT-miljø. Det er på tide å forkaste eksisterende backupløsninger som er konstruert for å tolerere et virtuelt miljø. Veeam® Backup & Replication™ er bygd for å sikre virksomheten skalerbarhet og konstruert for å håndtere miljøer med flere hypervisorer og tusenvis av VM-er og mange PB data. Uansett om du har flere datasentre over hele verden eller et ROBO-miljø (Remote Office/Branch Office, har Veeam løsningene for deg.

Distribuert arkitektur

Bygd for vekst

En intelligent design forenkler distribusjon og optimaliserer ytelsen i både ROBO-miljøer og storskalainstallasjoner. Du kan distribuere et ubegrenset antall administrasjonsservere, backupproxyer og repositorier uten ekstra lisenskostnader. Dermed får du muligheten til å skalere til ønsket størrelse, og samtidig bevare enkeltvinduovervåking og -rapportering.

Du trenger heller ikke å finjustere backupjobber. Automatisk belastningsfordeling tilpasses automatisk til endringer i arbeidsbelastningen og den virtuelle infrastrukturen, og tar samtidig høyde for kontospesifikke detaljer som proxy-til-datalagring-forbindelse og parallelle oppgaver.

Sentralisert administrasjon

Administrer backuper via ett enkelt vindu

Med Enterprise Manager-webklienten kan du samle flere backupservere fra flere lokasjoner i ett enkelt vindu, uten at du må logge deg på bedriftens nettverk. Du kan starte, stoppe, klone, redigere og kjøre jobber på nytt i tillegg til å bla gjennom og søke i filer i en backup. Du kan dessuten gjenopprette filer og VM-er raskt og enkelt og, for større organisasjoner, delegere gjenopprettingstillatelser til utvalgte brukere, slik at de kan gjenopprette sine egne filer og VM-er.

Veeam Backup & Replication inneholder også PowerShell-utvidelser. Nesten alt du kan gjøre i grensesnittet, kan du gjøre i PowerShell også. Og for enda større fleksibilitet ved integrering med eksisterende webportaler, kan du anvende en RESTful API.

Gjenopprettet en virtuell maskin fra min iPad mens jeg satt på toget – via 3G og med Veeam Backup and Restore-programvaren! Utrolig
@kbb

Hyper-V- og vSphere-jobber kan startes, stoppes, kjøres på nytt, klones eller redigeres i Enterprise Manager

Avansert overvåking, rapportering og kapasitetsplanlegging

Omfattende databeskyttelse og virtualiseringsadministrasjon

Oppgrader til Veeam Backup Management Suite™ som kombinerer Veeam Backup & Replication og Veeam ONE, og gir deg overvåking, rapportering og kapasitetsplanlegging av backupinfrastrukturen i én og samme integrerte løsning – alt i sanntid.

Video: Avansert rapportering og kapasitetsplanlegging for backup

Agentløs

Aldri mer agentoppdatering

Fysiske backupverktøy gjør prosessen unødvendig komplisert på grunn av bruken av agenter på VM-er. Dette gjør backupprosessen tungvinn, spesielt i store eller voksende datasentre, og utsetter kritiske VM-er for risiko. Med Veeam trenger du verken å lisensiere, distribuere, overvåke eller vedlikeholde agenter på verter eller VM-er. Dermed sparer du tid og fjerner risiko fra systemet. Endelig er oppdatering av agenter et tilbakelagt kapittel!


Veeam Backup & Replication er ufattelig lett å konfigurere, bruke og administrere – selv i en stor installasjon som vår.
Lee Richardson, systemingeniør, Together Housing Group

Lagringsagnostisk

Velg din foretrukne lagringsleverandør

Fleksibel integrasjon gir større muligheter for skalering. Med Veeam Backup & Replication kan du bruke en hvilken som helst kombinasjon av lagringsenheter for produksjon, backuplagring og nødgjenoppretting. I tillegg får du fleksible alternativer for overføring av backup til eksterne lokasjoner. Dermed kan du utnytte eksisterende båndløsninger maksimalt og også sikkerhetskopiere til mer enn 19 ledende offentlige lagringsskyer, deriblant Amazon og Azure, samt åpne skybaserte lagringsplattformer som OpenStack.

Vi er også glade for at Veeam gir oss fleksibilitet når det gjelder lagringsmaskinvare. Vi vurderer hele tiden hvilke produkter som er best for vårt IT-miljø og forretningsmodell. Siden Veeam er kompatibel med alle lagringsenheter, får vi fleksible lagringsalternativer for fremtiden.
Kai Sookwongse, avdelingssjef, Enterprise Infrastructure Services for Mazda North American Operations

Se på video: Se hvorfor Mazda valgte Veeam

Støtte for flere hypervisorer

Det beste fra to verdener

Få IT-avdelinger i dag bruker bare én hypervisor. Med Veeam kan du ikke bare beskytte flere hypervisorer via én sentral administrasjonskonsoll, du får i tillegg umiddelbar tilgang til hypervisorspesifikk funksjonalitet og integrasjon.

Microsoft Hyper-V

Få maksimalt ut av ledende støtte for Windows Server 2012 Hyper-V med forbedret deduplisering og komprimering og ekte inkrementell backup, i tillegg til støtte for VHDX og VM-er på SMB 3.0.

VMware vSphere

Få støtte for VMware, inkludert støtte for vSphere 5.1, intelligent integrering med VDDK, forbedret backup og gjenoppretting for vCloud Director og fra øyeblikksbilder av lagringsområde, i tillegg til en vSphere Web Client plugin.

Utvidet VMware-støtte

TFor vCloud Director og vSphere Web Client

Modern Data Protection™ er integrert med de nyeste virtualiseringsteknologiene. Spesifikk integrering med vCloud Director og vSphere Web Client fra VMware, gjør at du alltid får utnyttet VMware-funksjonaliteten maksimalt.

vCloud Director

Dybdeintegrering med VMware vCloud Director (vCD) gjør at du kan bla deg gjennom vCD-infrastrukturen mens du er inne i Veeam Backup & Replication. Sikkerhetskopier alle dine vCloud vApp-er og VM-er, inkludert alle metadata, og gjenopprett dem til opprinnelig eller en annen vCloud Director-distribusjon.

Se video

vSphere Web Client Plug-in

Med en vSphere-plugin, som er bygd for neste generasjon vSphere Web Client, kan du overvåke individuelle backuper og hele virksomhetens backupinfrastruktur direkte fra vSpheres administrasjonskonsoll.

Se video

Lavere kostnader og bedre ROI

Reduser kostnadene med opptil 70 %! Løsninger som tidligere var kompliserte og kostbare, er nå brukervennlige og prisgunstige. Med Veeam får du kraftig databeskyttelse som er bygd for virtualisering, til en langt fra avskrekkende pris. Veeam® Backup & Replication™ gir den mest omfattende beskyttelsen av din virtuelle infrastruktur, i en pakke med lave, totale eierskapskostnader (TCO) og fullspekket med funksjoner som gir eksepsjonell investeringsavkastning (ROI) for virtualisering.

Agentløs

Aldri mer agentoppdatering

Agenter er brysomme og utsetter dine VM-er for risiko. Du trenger verken å lisensiere, distribuere, overvåke eller vedlikeholde agenter på dine VM-er, så nå er det slutt på å kaste bort tid og penger.En av hovedgrunnene til at vi valgte Veeam, er at løsningen er agentløs. Det er tidkrevende å vedlikeholde agenter, og vi ønsket ikke å risikere at det gikk dager mellom hver backup bare fordi vi glemte å installere en agent på en VM under en programvareoppgradering.
Joost Hermans, IT-systemadministrator, Blokker B.V.

Komplett lisens

Enkel lisensiering per sokkel med mer

Slipp tilleggskostnader for enkeltfunksjoner. De fleste leverandører tar ekstra betalt for enkeltfunksjoner. Det gjør ikke Veeam. Enkel sokkelbasert lisensiering inkluderer 2-in-1 backup & replication, støtte for flere hypervisorer, e-discovery og granulær gjenoppretting for Exchange, SharePoint, SAN-øyeblikksbilder og mer – alt i én sømløs pakke som er kjemisk fri for lisenskostnader per applikasjon og VM.

Veeam Backup & Replication er en løsning som gir profesjonell backupfunksjonalitet for småbedriftsmiljøer, til en overraskende gunstig pris.
Mark Dendrinelis og Mark Murdock, Alliance Tech Partners, USA

Spar lagringsplassen

Få mer ut av lagringsbudsjettet

Modern Data Protection™ gir omfattende lagringsplassbesparelser. Med Veeams innebygde deduplisering og komprimering kan du redusere lagringsplassforbruket betydelig. Enda bedre resultat oppnår du i kombinasjon med Windows Server 2012 lagringsbasert deduplisering. Med Backup Copy-jobber kan du ha et lite antall gjenopprettingspunkter på ditt faste, primære backuprepositorium i kombinasjon med et langsiktig repositorium enten på stedet eller eksternt, til en lavere kostnad per TB.

Med Veeams datadeduplisering er backupvinduet kortere. Nødvendig lagringsplass for backuper er også vesentlig redusert. Nå sparer vi omkring USD 50 000 hvert år i backuplagringskostnader, takket være Veeam.
Barry Stewart, IT-ansvarlig, Prairie South School Division

Brukervennlighet

Det fungerer rett og slett!

Installeringen er enkel – du er oppe og kjører i løpet av få minutter. Brukergrensesnittet er veiviserbasert for enkel implementering. Du kan dessuten dra nytte av mye av Veeams teknologi helt gratis. Veeam Backup™ Free Edition inneholder nemlig mange nyttige verktøy for daglig VM-administrasjon som de aller fleste selskaper ellers betaler for – helt uten tidsbegrensning og begrensning i antall VM-er.

Last ned Veeam Backup Free Edition

10 minutter å installere, 10 minutter å konfigurere, 2 timer å kjøre. Og med det var mitt nye miljø sikkerhetskopiert og beskyttet av @veeam #win!
@cragdoo

Demo av Veeam Backup Free Edition

Avansert overvåking, rapportering og kapasitetsplanlegging

Oppgrader til Veeam Backup Essentials™, og spar 49 % eller mer for 2, 4 eller 6 CPU-sokkelmiljøer ved å kombinere Veeam Backup & Replication med Veeam ONE™ – du får overvåking, rapportering og kapasitetsplanlegging av backupinfrastrukturen i én og samme integrerte løsning – alt i sanntid.

10 minutter å installere, 10 minutter å konfigurere, 2 timer å kjøre. Og med det var mitt nye miljø sikkerhetskopiert og beskyttet av @veeam #win!
@cragdoo

Avansert overvåking for backup

Kjøp Veeam Backup & Replication v7

en|ppc-v7-vm-backup-b

Veeam Backup & Replication v7
#1 VM-backup for VMware og Hyper-V

Backup & Replication v7