Vizionaţi acest clip video de 5 minute despre minunatele caracteristici noi din versiunea 7

Veeam Backup & Replication™ asigură recuperarea rapidă, flexibilă şi fiabilă a aplicaţiilor şi datelor virtualizate. Unifică backup-ul şi replicarea într-o singură soluţie, creşte valoarea backup-ului şi reinventează protecţia datelor pentru mediile virtuale VMware vSphere şi Microsoft Hyper-V.

Puternic

Vă îndepliniţi obiectivele privind punctele
de recuperare şi timpii de recuperare

Uşor de utilizat

Economisiţi timp
şi eliminaţi riscurile

Accesibil ca preţ

Reduceţi costurile
până la 70%

Modern Data Protection (Protecţie modernă a datelor)

Cerinţele IT de astăzi s-au schimbat

Datele companiei dumneavoastră reprezintă activul său cel mai de preţ. Cu toate acestea, instrumentele de backup moştenite sunt pur şi simplu incompatibile cu cerinţele privind mediile virtuale şi provocările cu creşteri exponenţiale ale datelor, contractând ferestrele de timp pentru efectuarea de backup şi generând o intoleranţă în creştere pentru timpul de inactivitate şi pierderea datelor. La Veeam®, noi credem că cerinţele privind mediul IT de astăzi s-au schimbat şi că problemele de backup moştenit "3C"—capacităţi limitate, complexitate crescută şi costuri ridicate—nu mai sunt acceptabile pentru nicio organizaţie.

Veeam Backup & Replication™ este Modern Data Protection – Built for Virtualization™ şi mediul cloud. Această soluţie furnizează o protecţie puternică, uşor de utilizat şi accesibilă ca preţ, a datelor pentru VMware şi Hyper-V. Nu va trebui niciodată să actualizaţi alt agent, să recuperaţi o altă maşină virtuală în urma ştergerii sau să explicaţi de ce vă lipsesc în continuare ferestre de timp pentru efectuarea de backup.

Veeam Backup & Replication oferă beneficii fundamentale şi cu acoperire largă faţă de instrumentele de backup moştenite pentru a:

 • Reduce timpul de backup şi timpul de recuperare cu 95%
 • Reduce timpul de administrare cu 90%
 • Reduce costurile cu până la 70%
Cele mai bune 12 practici pentru virtualizarea controlerelor de domeniu Active Directory

Doug Hazelman, Strategia produselor VP, despre ce înseamnă Modern Data Protection (protecţia modernă a datelor)

Puternic, accesibil ca preţ şi ieftin

Duceţi soluţiile dumneavoastră de backup la un nivel superior

Soluţia dumneavoastră actuală de backup vă forţează bugetul IT şi durează luni de zile pentru implementare? Dispune de capacităţile de care aveţi nevoie? Dacă da, funcţionează atunci când aveţi nevoie de aceasta?

Veeam Backup & Replication rezolvă toate aceste probleme cu Modern Data Protection care este:

 • Puternic: Vă creşte în mod considerabil obiectivele privind punctele de recuperare şi timpii de recuperare
 • Uşor de utilizat: Economisiţi timp şi eliminaţi riscurile
 • Accesibil ca preţ: Reduceţi costul total al deţinerii şi creşteţi randamentul investiţiilor

Puternic: îmbunătăţiţi în mod considerabil obiectivele privind punctele de recuperare şi timpii de recuperare

Reduce durata de backup

Backup-urile dumneavoastră durează prea mult? Spre deosebire de backup-urile bazate pe fişiere, Veeam Backup & Replication asigură backup-uri bazate pe imagini care permit recuperarea rapidă şi flexibilă a unei întregi maşini virtuale, a unui fişier sau a unui element de aplicaţie. Acum puteţi realiza zilnic – sau mai des – un backup al fiecărei maşini virtuale, pentru a vă putea atinge obiectivele cu privire la punctele de recuperare.

Uşor de utilizat: economisiţi timp şi eliminaţi riscurile

Fără agenţi

Soluţia Veeam Backup & Replication nu implică prezenţa agenţilor, astfel că de acum nu veţi mai irosi timp şi energie cu implementarea şi administrarea agenţilor aferenţi maşinilor dumneavoastră virtuale. Cu o singură licenţă şi de pe o consolă unificată vă puteţi proteja întreaga infrastructură virtuală cu ajutorul celor mai bune funcţii în domeniu, cum ar fi recuperarea instantanee a unei maşini virtuale (Instant VM Recovery™), recuperarea granulară a fişierelor şi elementelor de aplicaţie, replicarea maşinilor virtuale şi multe altele.

Indiferent dacă utilizaţi VMware, Hyper-V sau o combinaţie a acestora, vă oferim suport pentru cele mai recente versiuni de hipervizor: VMware vSphere 5.1 şi Windows Server 2012 Hyper-V.

Accesibil ca preţ: reduceţi costul total al deţinerii şi creşteţi randamentul investiţiilor

Valorificaţi abordarea specifică virtualizării

Veeam Backup & Replication este o soluţie uşor de utilizat şi accesibilă ca preţ din punct de vedere al licenţelor şi întreţinerii, mai ales în comparaţie cu instrumentele de backup moştenite. Este licenţiată per soclu de procesor şi include suport pentru backup şi recuperare, replicare, eliminarea informaţiilor duplicate, accelerarea WAN, suport pentru mai mulţi hipervizori şi gestionare centralizată într-o soluţie integrată unitară. Nu există taxe per aplicaţie sau per maşină virtuală şi nici agenţi de licenţiat, implementat sau întreţinut. Veeam Backup & Replication asigură cea mai cuprinzătoare protecţie a infrastructurii dumneavoastră virtuale pentru o fracţiune din preţul altor instrumente.

Asistenţa oferită clienţilor atinge o valoare a satisfacţiei acestora de 99%

Clienţi mulţumiţi

Veeam se mândreşte foarte mult cu echipa sa de asistenţă, această echipă fiind una dintre cele mai importante resurse informaţionale care conduc la îmbunătăţirea produselor. Echipa de asistenţă Veeam a primit o menţiune de onoare pentru categoria "Best Vendor Tech Support" (Cea mai bună asistenţă tehnică a unui furnizor) în anul 2012, din parte revistei Windows IT Pro.

Personalul de asistenţă practic m-a ghidat prin tot ceea ce trebuia să fac pentru a obţine o mai bună înţelegere. Forumurile comunităţilor conţin foarte multe informaţii şi sunt extrem de utile în a-mi oferi răspunsuri la întrebările rapide.
Jason Knight, Manager IT, L&L Energy, Inc.

Reduceţi durata de backup cu 95%

Virtualizarea oferă oportunităţi noi şi incitante pentru afacerea dvs. În plus, această soluţie oferă provocări noi pe care instrumentele fizice de backup nu le pot rezolva, deoarece aceste instrumente oferă doar un suport minim pentru mediile virtuale. Veeam® Backup & Replication™ valorifică mediul virtual pentru a asigura backup-uri rapide, fiabile, bazate pe imagini, pentru VMware şi Hyper-V, vitezele sunt de până la 20 de ori mai mari, iar procesul nu presupune prezenţa unor agenţi.

Flexibilitate la efectuarea de backup

Încadraţi-vă în ferestrele de timp pentru backup

Veeam Backup & Replication creează backup-uri pentru VM cu viteze ameţitoare, oferindu-vă în acelaşi timp multiple opţiuni de backup pentru a satisface necesităţile dumneavoastră. Modul de reţea (NBD) este disponibil pentru orice configuraţie de infrastructură, însă Veeam oferă şi modurile Virtual Appliance (supliment "cald") şi Direct SAN, prin care se oferă acces direct la stocarea producţiei; astfel, reţeaua de management este degrevată de sarcini, la fel şi gazdele de hipervizori, în timp ce performanţa backup-ului este maximizată. În plus, caracteristici precum eliminarea conţinuturilor duplicate şi comprimarea conţinuturilor la nivel de sursă, monitorizarea schimbărilor de blocuri, procesarea în paralel, echilibrarea automată a sarcinilor şi excluderea fişierelor swap asigură procese de backup la parametri maximi de viteză şi eficienţă.

Combinaţia dintre HP Converged Storage (spaţiile de stocare convergente HP) şi software-ul Veeam Backup & Replication accelerează procesele de backup şi restaurare pentru a ajuta clienţii să reducă la minimum pierderile de date fără a sacrifica productivitatea la nivelul întregii organizaţii.

Steve Crimi, Director Senior la Business Development and Alliances, HP

Backup din instantanee de stocare

Puneţi la lucru instantaneele spaţiilor de stocare

Instantaneele spaţiilor de stocare nu sunt suficiente în sine. În eventualitatea unei defectări SAN, veţi avea nevoie de backup-uri reale din care să restauraţi datele, iar până în prezent nu au existat instrumente robuste şi convenabile ca preţ care să poată fi folosite pentru realizarea unor backup-uri prin utilizarea instantaneelor unor spaţii de stocare. Soluţia Backup from Storage Snapshots vă dă posibilitatea să puneţi la lucru capacităţile spaţiilor de stocare şi să vă îmbunătăţiţi considerabil obiectivele cu privire la punctele de recuperare, fără niciun impact asupra maşinilor virtuale responsabile de producţie.

Combinaţia dintre HP Converged Storage (spaţiile de stocare convergente HP) şi software-ul Veeam Backup & Replication accelerează procesele de backup şi restaurare pentru a ajuta clienţii să reducă la minimum pierderile de date fără a sacrifica productivitatea la nivelul întregii organizaţii.

Steve Crimi, Director Senior la Business Development and Alliances, HP

Urmăriţi clipul video: demonstraţie de utilizare a software-ului Veeam Explorer pentru SAN Snapshots

Backup bazat pe imagini, receptiv la aplicaţii

Asiguraţi-vă că obţineţi backup-uri complete şi consecvente

Veeam Backup & Replication foloseşte un sistem de procesare a imaginilor, receptiv la aplicaţii, bazat pe Microsoft VSS pentru a crea backup-uri la nivel de imagini pentru maşinile virtuale receptive la aplicaţii VSS (precum Microsoft Active Directory, SQL, Exchange şi SharePoint), fără a le opri funcţionarea. Acest lucru înseamnă că nu există tranzacţii nefinalizate în bazele de date sau fişiere incomplete ale aplicaţiilor în timpul operaţiilor de copiere a datelor, ceea ce duce la crearea unor backup-uri consecvente din punct de vedere tranzacţional. Tehnologia brevetată a Veeam vă oferă, de asemenea, siguranţa recuperării cu succes a maşinilor virtuale şi siguranţa recuperării adecvate a tuturor aplicaţiilor instalate în aceasta, fără pierderi de date, şi. după finalizarea cu succes a backup-ului, parcurge paşii specifici asigurării protecţiei aplicaţiilor (cum ar fi trunchierea jurnalului de tranzacţii).

„Veeam este unica soluţie care asigură în mod corect suport pentru VSS, deoarece foloseşte propriul său driver VSS", ne-a spus Barry. "Acest lucru asigură backup-uri consecvente în ceea ce priveşte bazele de date, nu doar backup-uri consecvente în caz de defecţiune.“

Barry Blakeley, Arhitect Infrastructură, Mazda North American Operations

Funcţii integrate de comprimare şi de eliminare a informaţiilor duplicate

Economisiţi spaţiu de stocare şi lăţime de bandă

Pentru a reduce traficul din reţea şi cerinţele privind spaţiul pe disc necesar pentru stocarea fişierelor de backup, Veeam Backup & Replication vă pune la dispoziţie opţiuni de eliminare a conţinuturilor duplicate şi de comprimare a conţinuturilor, fără a percepe niciun cost suplimentar. Eliminarea conţinuturilor duplicate presupune transferul prin reţea numai al acelor date care sunt necesare, iar cu Veeam, puteţi alege din patru opţiuni diferite, în funcţie de dimensiunea maşinii virtuale şi tipul backup-ului ţintă, astfel încât veţi putea optimiza dimensiunea backup-ului şi performanţa sarcinii de executat. În plus, Veeam vă oferă cinci niveluri de compresie care vă permit să găsiţi echilibrul corect între consumul de spaţiu de stocare, durata sarcinii şi încărcarea serverului proxy care realizează procesul de backup, fiind inclusă şi comprimarea intuitivă special creată pentru dispozitivele care au sisteme integrate de eliminare a conţinuturilor duplicate.

Datorită sistemului Veeam de eliminare a conţinuturilor duplicate, fereastra de timp pentru backup devine mai mică şi spaţiul necesar stocării backup-urilor este, de asemenea, substanţial redus. În prezent, datorită Veeam economisim circa 50 000 USD în fiecare an prin reducerea costurilor cu stocarea backup-urilor.

Barry Stewart, Manager IT, Prairie South School Division

Arhivarea backup-urilor

Pe bandă magnetică, în afara locaţiei sau în spaţiul cloud

În cadrul unei strategii de backup 3-2-1-, mutarea backup-urilor în afara locaţiei în vederea arhivării pe termen lung reprezintă ultima etapă. Veeam Backup & Replication vă pune la dispoziţie multiple opţiuni de arhivare, inclusiv arhivarea pe bandă magnetică sau în spaţii cloud. Datorită suportului nativ pentru benzile magnetice, Veeam vă ajută să aderaţi cu uşurinţă la politicile existente referitoare la benzile magnetice, dar şi să exploataţi optim hardware-ul şi suporturile media pe bandă magnetică de care dispuneţi. Cu Veeam Backup & Replication Cloud Edition puteţi profita de accesibilitatea mai mare şi de potenţialele economii de cost pe care le oferă stocarea într-un spaţiu cloud public.

Şi, datorită sistemului încorporat de accelerare WAN, dezvoltat de Veeam şi optimizat în mod specific pentru backup-urile realizate cu produsele Veeam, puteţi copia datele către locaţii la distanţă cu până la de 50 de ori mai rapid în comparaţie cu sistemele obişnuite de copiere a fişierelor de backup.

Utilizăm Veeam Backup & Replication ca parte a ofertei noastre de servicii de găzduire şi servicii gestionate. Noile capacităţi de mutare a backup-urilor în locaţii la distanţă ne ajută să ne asigurăm clienţii că datelor lor sunt protejate în eventualitatea producerii unui dezastru. Includerea capacităţilor Veeam în contractele noastre de prestări servicii este de la sine înţeleasă – funcţionalitatea acestor capacităţi permite întrunirea cerinţelor chiar şi pentru cele mai complexe scenarii de implementare, iar programul Veeam dedicat furnizorilor de servicii se aliniază perfect cu modelul nostru de afaceri, ceea ce ne permite să realizăm implementarea capacităţilor atât în centrul nostru de date, cât şi la locaţiile clienţilor.

Christian Kelly, Director de Operaţiuni, Xantrion

Reduceţi durata de recuperare cu 95%

Backup-ul nu înseamnă nimic dacă nu există recuperare. Dintr-un singur backup bazat pe imagini, Veeam® Backup & Replication™ vă pune la dispoziţie o gamă largă de opţiuni care vă permit să faceţi faţă practic oricărui scenariu de recuperare. Mai presus de toate, Veeam vă asigură că obţineţi exact ceea ce aveţi nevoie (recuperarea maşinilor virtuale, a fişierelor şi a elementelor de aplicaţii, dar şi serviciul de descoperire electronică a conţinuturilor) şi când aveţi nevoie (datorită interfeţei utilizator fără agenţi, uşor de utilizat şi ghidată de programe expert).

Instant VM Recovery

Recuperaţi o maşină virtuală defectă în mai puţin de 2 minute!

Cu Instant VM Recovery™ puteţi executa orice aplicaţie virtualizată folosind VMware sau Hyper-V, direct din cel mai recent backup. În loc să faceţi utilizatorii să aştepte în timp ce rezervaţi spaţiul de stocare, extrageţi backup-ul şi îl copiaţi în mediul de producţie, puteţi porni cu uşurinţă o maşină virtuală folosind tehnologia vPower®, brevetată de Veeam. După aceea, folosiţi VMware Storage vMotion, Hyper-V Live Migration sau aplicaţia Quick Migration brevetată de Veeam pentru a muta maşina virtuală înapoi în mediul de stocare al producţiei.

Cu Veeam Instant VM Recovery pentru VMware am rezolvat problema în mai puţin de două minute, indiferent cât de mare era maşina virtuală". "Cu Veeam Instant VM Recovery for Hyper-V took am rezolvat problema în aproximativ şapte secunde, indiferent cât de mare era maşina virtuală.

Recenzie ESG Lab: Veeam Backup & Replication – Built for Virtualization

Demonstraţie: Instant VM Recovery

Veeam Explorer™

Descoperire electronică şi recuperare granulară

Recuperarea elementelor aplicaţiilor tocmai a devenit mult mai rapidă şi mult mai uşoară. Puteţi să resetaţi exact conţinuturile pe care doriţi să le recuperaţi şi să restauraţi elemente individuale direct din backup-urile dumneavoastră, folosind Veeam Explorer™ for:

 • Microsoft Exchange: Beneficiaţi instantaneu de vizibilitate în backup-urile Exchange 2010 şi 2013, de capacităţi avansate de căutare şi de recuperarea rapidă a elementelor individuale Exchange (mesaje e-mail, persoane de contact, note etc.).
 • Microsoft SharePoint NEW! : Navigaţi prin backup-urile SharePoint 2010, căutaţi fişiere SharePoint specifice şi realizaţi rapid recuperarea elementelor, direct din serverul SharePoint original al acestora sau le trimiteţi sub forma unui ataşament de e-mail.
 • SAN Snapshots: Valorificaţi capacităţile existente ale aplicaţiei HP SAN Snaphots pentru a recupera fişiere individuale sau maşini virtuale întregi din instantanee SAN în cel mult 2 minute, fără nicio etapă intermediară.

Veeam Explorer for Microsoft SharePoint şi-a dovedit deja utilitatea extraordinară chiar şi în modul beta. Am efectuat în 10 minute o restaurare care în mod normal ar fi durat mai multe ore. Din experienţă pot spune că am deplină încredere în aplicaţia Veeam Backup & Replication. Pentru mine, cel mai important aspect al celor de la Veeam este faptul că simplifică foarte mult lucrurile complexe. Pur şi simplu, produsele lor funcţionează!

Clarence Holbrook, Administrator Sistem, Hach Company

SureBackup®

Verificaţi capacitatea de recuperare a backup-urilor dumneavoastră

Cu SureBackup® puteţi verifica în mod automat capacitatea de recuperare pentru fiecare backup, pentru fiecare maşină virtuală şi de fiecare dată. SureBackup porneşte automat maşinile virtuale într-un mediu Virtual Lab izolat, efectuează un set de teste şi trimite un raport de stare către căsuţa dvs. de poştă electronică pentru ca dvs. să ştiţi sigur dacă maşinile dumneavoastră virtuale pot fi recuperate în orice moment..

Backup-urile sunt inutile dacă nu puteţi recupera conţinuturile de care aveţi nevoie din maşinile virtuale. Nu mai avem această grijă deoarece Veeam Backup & Replication verifică automat capacitatea de recuperare a fiecărui backup individual.

Pedro Luis Alfonso, Manager Platformă Wintel, Inversis Banco

Vizualizaţi demonstraţia caracteristicilor: SureBackup

Instant File-Level Recovery (Recuperare instantanee a fişierelor individuale)

Recuperaţi fişiere direct dintr-un backup

Recuperaţi imediat fişiere şi foldere ale sistemului de operare oaspete direct dintr-un backup bazat pe imagini, fără a fi necesar să extrageţi în prealabil discurile virtuale. Recuperaţi fişierele din maşini virtuale Windows şi Linux sau din oricare din cele 17 sisteme de fişiere oaspete acceptate.

Viteza globală pe care o obţinem folosind Veeam Backup & Replication este uimitoare. Viteza cu care am efectuat backup pentru maşinile virtuale a crescut cu peste 50%... recuperarea maşinilor virtuale durează mai puţin de 5 minute... iar restaurarea elementelor individuale este de 10 ori mai rapidă.

Rune Keller, Manager Operaţiuni Sisteme, Brødrene A & O Johansen A/S

U-AIR (Universal Application-Item Recovery – recuperarea elementelor de aplicaţii universale)

Recuperaţi elementele aplicaţiilor fără a avea nevoie de agenţi

Recuperaţi elemente din ORICE aplicaţii virtualizate, fără a necesita agenţi, backup-uri suplimentare sau instrumente software. Programul expert U-AIR® vă ajută să porniţi aplicaţiile din punctul de recuperare a backup-ului şi să extrageţi conţinuturile de care aveţi nevoie folosind instrumente native pentru aplicaţii. Nu sunt necesari agenţi de backup speciali şi nici nu e nevoie să plătiţi taxe pentru licenţe suplimentare.

Urmăriţi demonstraţia U-AIR

Indexarea şi căutarea fişierelor din sistemele de operare oaspete

Localizaţi şi recuperaţi fişierele cu rapiditate

Backup Enterprise Manager de la Veeam vă permite să căutaţi fişiere din sistemele de operare oaspete în backup-urile maşinilor virtuale şi să restauraţi aceste fişiere printr-un singur clic. Când selectaţi această opţiune, Veeam Backup & Replication creează un index al fişierelor din maşina virtuală a sistemului de operare oaspete, permiţându-vă să căutaţi fişiere oaspete Windows în backup-urile maşinilor virtuale. Când găsiţi fişierul de care aveţi nevoie, îl puteţi restaura imediat printr-un singur clic, fie în locaţia originală, fie prin descărcarea într-o maşină locală.

Demonstraţie: Enhanced Enterprise Manager

Backup şi recuperare pentru vCloud Director

Integrare completă pentru vCD

Vizualizaţi demonstraţia: backup şi recuperare îmbunătăţite pentru vCloud Director Prin folosirea interfeţei de programare (API) VMware vCloud Director, Veeam extinde suportul pentru vCloud Director pentru a include backup-ul şi restaurarea vApps-urilor şi maşinilor virtuale vCloud, inclusiv toate metadatele şi atributele, asigură restaurările direct în sistemele vCloud Director (aceleaşi sau diferite), cu suport pentru alocarea rapidă a resurselor.

Integrarea robustă oferită de Veeam, în combinaţie cu expertiza GreenPages în domeniul arhitecturii soluţiilor vCloud Director şi vCloud Suite®, va fi o combinaţie de succes pentru clienţii noştri comuni. Suntem încântaţi că putem valorifica mai deplin potenţialul Veeam în cadrul sistemelor vCloud Director, fapt ce va asigura prelungirea succesului nostru.

Chris Ward, CTO, GreenPages Technology Solutions

Vizualizaţi demonstraţia: backup şi recuperare îmbunătăţite pentru vCloud Director

Replicare avansată

Este esenţial să protejaţi maşinile virtuale critice pentru organizaţia dumneavoastră. Datorită capacităţilor de replicare integrate oferite de Veeam, puteţi îmbunătăţi considerabil obiectivele privind timpii de recuperare şi punctele de recuperare, ajutându-vă totodată să vă încadraţi în bugetele mai restrictive şi să minimizaţi impactul asupra infrastructurii.

2 în 1: backup and replication™ (backup şi replicare)

Replici ale maşinilor virtuale – pregătite atunci când aveţi nevoie de ele

Replicarea nu mai reprezintă un lux, ci o parte a strategiei dumneavoastră privind backup-urile. Soluţia 2 în 1 de la Veeam: backup and replication™ vă oferă o copie a maşinii dumneavoastră virtuale care este gata de pornire, aşa încât, dacă o maşină virtuală se defectează, puteţi comuta imediat la o maşină virtuală aflată în aşteptare. Cu Veeam puteţi:

 • Să optimizaţi continuitatea activităţii cu protecţie aproape continuă (near-CDP) a datelor pentru orice aplicaţie virtualizată;
 • Să menţineţi replici bazate pe imagini, fie în cadrul locaţiei, pentru disponibilitate crescută, fie în afara locaţiei, pentru recuperare în caz de dezastru;
 • Să simplificaţi procesele de reluare asistată în caz de nereuşită şi revenire adevărată după eşec, prin sincronizare delta şi readresare IP automată.

Veeam a fost alegerea firească pentru soluţia de replicare. Deoarece aveam să instalăm software-ul oricum, am decis să încercăm să-l utilizăm pentru backup-urile zilnice ale serverelor. Am fost plăcut surprinşi să constatăm că Veeam ne-a ajutat să eliminăm toate problemele din domeniul backup-ului. Nu avea rost să continuăm supliciul provocat de utilizarea celuilalt software. Dintr-o dată, am constatat că deţineam o soluţie ideală care nu numai că satisfăcea nevoia de replicare, dar care asigura şi backup-uri eficiente, fără probleme.

David Humphreys, Director ICT, Brighton Grammar School

Reluare asistată în caz de nereuşită şi revenire adevărată după eşec

Menţineţi sincronizarea între replici

Replicarea poate juca un rol de plasă de siguranţă. Dacă o maşină virtuală cu rol în producţie se defectează, puteţi comuta imediat la o replică a maşinii virtuale respective, ceea ce oferă utilizatorilor acces la serviciile şi aplicaţiile de care au nevoie, cu perturbări minime, în timp ce dvs. vă ocupaţi de rezolvarea problemei. În timpul funcţionării replicii, aveţi mai multe opţiuni de a restaura operaţiile obişnuite – puteţi comuta din nou la maşina virtuală cu rol de producţie, puteţi comuta la o locaţie nouă sau puteţi reloca o maşină virtuală în locaţia de recuperare în caz de dezastru.

De asemenea, Veeam Backup & Replication menţine mai multe puncte de restaurare a replicilor. Astfel, în eventualitatea în care ultima replică este coruptă, Veeam vă permite revenirea într-un punct de restaurare anterior.

În trecut obişnuiam să păstrăm copii în oglindă ale maşinilor virtuale din centrul de date principal într-un mediu SAN din centrul de date secundar. Acum folosim Veeam pentru procesele de replicare. Soluţia Veeam este mult mai flexibilă şi uşor de folosit, fiind în acelaşi timp şi mult mai eficientă din punct de vedere al costurilor.

Dan Johnson, Manager Sisteme, London School of Hygiene & Tropical Medicine

SureReplica

Verificaţi-vă replicile în mod automat

Cu noua funcţionalitate SureReplica puteţi verifica în mod automat fiecare punct de restaurare din fiecare replică prin pornirea maşinilor virtuale şi executarea unor teste pe bază de script asupra oricărei aplicaţii. Testele manuale şi reluările manuale asistate în caz de nereuşită detectat de acestea sunt de domeniul trecutului! De asemenea, cu ajutorul Virtual Lab puteţi pune la lucru resursele replicilor aflate în aşteptare şi ale infrastructurii de recuperare în caz de dezastru.

Folosiţi U-AIR® (Universal Application-Item Recovery – recuperarea elementelor de aplicaţii universale) pentru recuperarea rapidă şi fără agenţi a obiectelor de aplicaţii; de asemenea, puteţi folosi On-Demand Sandbox™ pentru testare, depanare şi instruire.

Video: Virtual Lab

Replicare în afara locaţiei

Optimizaţi transmiterea datelor

Dacă replicarea durează foarte mult în cazul conexiunilor WAN sau al conexiunilor lente, Veeam Backup & Replication vă pune la dispoziţie mai multe metode pentru optimizarea transmiterii datelor, cu scopul îmbunătăţirii performanţelor la nivelul replicilor. Cu Veeam puteţi:

 • Să realizaţi eliminarea conţinuturilor duplicate la nivelul sursei şi să comprimaţi traficul la nivelul replicii
 • Să utilizaţi mai multe fluxuri de descărcare pentru a utiliza pe deplin lăţimea de bandă disponibilă;
 • Să configuraţi regulile de accelerare din cadrul reţelei pentru a reduce la minimum consumul lăţimii de bandă;
 • Să implementaţi politici de propagare pentru replici, cu scopul de a evita trimiterea unor backup-uri integrale prin WAN.

Stocarea backup-urilor

Efectuaţi backup pentru şi recuperaţi conţinuturile de care aveţi nevoie, când aveţi nevoie şi unde aveţi nevoie – indiferent dacă realizaţi acest lucru în cadrul locaţiei, pe benzi magnetice sau spaţiul cloud. Regula "3-2-1" spune că trebuie să păstraţi trei copii ale datelor dvs., stocate pe două tipuri de suport media diferite, dintre care una păstrată în afara locaţiei. Veeam valorifică o abordare cu stocare transparentă pentru a respecta regula "3-2-1", oferindu-vă soluţii de stocare flexibile, ajutându-vă să economisiţi bani şi asigurându-vă că datele dvs. sunt protejate şi uşor accesibile.

Suport nativ pentru suporturile de stocare pe bandă magnetică

Valorificaţi investiţiile în suporturi de stocare pe bandă magnetică

Trebuie să admitem că nimănui nu-i plac benzile magnetice. Însă acestea continuă să adauge valoare la strategia modernă referitoare la backup-uri, prin conformarea cu cerinţele şi politicile de arhivare pe termen lung, cu un cost reprezentând o mică parte in cel al stocării pe disc. Datorită suportului nativ oferit de Veeam pentru unităţile de bandă autonome, pentru bibliotecile pe bandă magnetică şi pentru bibliotecile virtuale pe bandă magnetică, puteţi efectua backup-ul pe bandă al întregii maşini virtuale sau al fişierelor individuale şi puteţi recupera cu uşurinţă conţinuturile folosind puncte de restaurare specifice; astfel, veţi prelungi durata de utilitate a investiţiei existente în suporturi pe bandă magnetică.

De foarte multe ori soluţia Veeam Backup & Replication şi-a dovedit valoarea incontestabilă prin ea însăşi. Odată cu adăugarea în Veeam Backup & Replication v7 a funcţiei de copiere a conţinuturilor de pe disc pe bandă magnetică, aştept cu nerăbdare să eliminăm soluţia de backup moştenită bazată pe bandă magnetică, soluţie care este costisitoare, complexă şi extrem de ineficientă. În timp ce costurile companiei scad, avantajele mele în calitate de administrator sunt economiile de timp şi prevenirea durerilor de cap.

Clarence Holbrook, Administrator Sistem, Hach Company

Vizualizaţi demonstraţia: arhivaţi conţinuturi pe suporturi de stocare pe bandă magnetică

Păstrare flexibilă

Arhivare eficientă şi eficace

Există o modalitate mai simplă de duplicare a backup-urilor. Cu ajutorul lucrărilor din Backup Copy puteţi configura setări de păstrare independente pentru păstrarea mai multor backup-uri integrale prin intermediul politicilor GFS (grandfather/father/son – bunic/tată/fiu), pentru a face ca procesul de arhivare să devină eficient şi eficace. Economisiţi spaţiu de stocare prin păstrarea unui număr mic de puncte de restaurare în depozitul principal de backup-uri şi efectuaţi o copie de backup (folosind funcţia opţională de accelerare LAN încorporată) pe care o puteţi stoca în cadrul locaţiei sau în afara acesteia, cu un cost per TB mai redus. Reduceţi cheltuielile de regie cu backup-urile şi apelaţi tot mai mult la stocarea în afara locaţiei a backup-urilor, prin WAN, generând backup-uri integrale noi din backup-urile integrale şi incrementale (diferenţiale) existente.

„Cele mai multe organizaţii trebuie să transfere în afara locaţiei copiile backup-urilor", a declarat Dines. "Noua caracteristică anunţată de Veeam face ca acest proces să fie mult mai eficient.“

Rachel Dines, Analist Senior la Forrester Research

Accelerare WAN ca funcţie încorporată

Transferaţi backup-urile în afara locaţiei de până la 50 de ori mai rapid

Transferul backup-urilor prin reţeaua WAN este o provocare, iar lăţimea de bandă este scumpă. Datorită accelerării WAN oferită de Veeam ca funcţie încorporată, puteţi copia selectiv backup-urile maşinilor virtuale în afara locaţiei, prin reţeaua WAN, fără a fi nevoie să adăugaţi lăţime de bandă. Tehnologia de accelerare WAN de la Veeam foloseşte tehnologii avansate de reducere a datelor pentru a diminua în mod dramatic cantitatea de date care urmează să fie transferată prin reţeaua WAN. Nu aveţi de-a face cu configurări complexe de reţea şi nici nu veţi avea nevoie de resurse suplimentare în ceea ce priveşte lăţimea de bandă sau hardware-ul necesar – totul este încorporat!

Chiar şi multe dintre soluţiile de backup moştenite, axate pe necesităţile companiilor, nu oferă funcţii de accelerare WAN încorporate în produsele lor.

Rachel Dines, Analist Senior la Forrester Research

Vizualizaţi demonstraţia: accelerare WAN ca funcţie încorporată

Backup cu stocare externă în cloud

#1 VM Backup este pregătit pentru stocare în cloud

Este esenţial să avem o abordare modernă cu privire la regula "3-2-1". Cu Veeam Backup & Replication™ Cloud Edition puteţi transforma peste 19 dintre cele mai importante servicii de stocare publică în cloud, printre care Amazon şi Azure, precum şi platforme open source de stocare în cloud, precum OpenStack, în servicii de stocare în afara locaţiei, uşor de utilizat, pentru backup-urile maşinilor virtuale VMware şi Hyper-V. Toate backup-urile transferate în cloud sunt comprimate, le sunt eliminate conţinuturile duplicate şi sunt criptate, cu avantajele următoare:

 • Nu există interfeţe de programare de învăţat;
 • Nu există configurări complicate;
 • Nu există întreruperi ale operaţiilor locale sau impact asupra acestora.

Urmăriţi demonstraţia Cloud Edition

Pregătit pentru utilizarea în cadrul întreprinderilor

Trebuie să admitem că încercarea de expansiune a mediului IT este complicată. Nu trebuie să mai faceţi eforturi mari cu soluţia curentă de backup, care a fost creată numai pentru a tolera mediul virtual. Veeam® Backup & Replication™ este construită pentru a permite scalabilitatea la nivelul întreprinderii şi a fost dezvoltată pentru a putea gestiona medii de tip multi-hipervizor cu mii de maşinii virtuale şi cantităţi imense de date. Fie că aveţi mai multe centre de date în întreaga lume, fie că deţineţi un birou sau o sucursală aflat(ă) la distanţă, Veeam este acolo pentru a vă satisface necesităţile.

Arhitectură distribuită

Construită pentru a creşte

Un design inteligent simplifică implementarea şi optimizează performanţa din mediile cu birouri/filiale la distanţă, precum şi din mediile de scală largă. Puteţi pune în funcţiune oricâte servere de administrare, oricâte servere proxy pentru backup şi oricâte depozite de date, fără taxe de licenţă suplimentare şi cu posibilitatea de a extinde oricât mediul actual, menţinând activităţile de monitorizare şi raportare la un singur ecran.

De asemenea, nu există necesitatea de a optimiza sarcinile legate de backup. Echilibrarea automată a sarcinilor se adaptează în mod dinamic la schimbările în privinţa sarcinilor de lucru şi la schimbările din infrastructura virtuală, luând în mod inteligent în considerare elemente specifice precum conectivitatea dintre serverul proxy şi depozitul de date şi sarcinile ce se desfăşoară în paralel.

Gestionare centralizată

Gestionaţi backup-urile de la un singur ecran

Cu ajutorul clientului web Enterprise Manager aveţi posibilitatea de a unifica pe un singur ecran mai multe servere de backup, din mai multe locaţii, fără a fi nevoie să vă conectaţi la reţeaua companiei. Iniţiaţi, opriţi, reîncercaţi, clonaţi şi editaţi sarcini, navigaţi şi căutaţi fişiere în cadrul unui backup. De asemenea, puteţi recupera fişiere şi maşini virtuale rapid şi uşor, iar pentru organizaţiile mai mari este posibilă delegarea capacităţilor de restaurare pentru a da posibilitatea anumitor utilizatori să-şi restaureze propriile fişiere şi maşini virtuale.

Veeam Backup & Replication include, de asemenea, extensii PowerShell. Puteţi realiza în PowerShell aproape tot ce puteţi realiza în cadrul interfeţei. Şi pentru o flexibilitate chiar mai mare în ceea ce priveşte integrarea cu portalurile web existente, puteţi profita de interfaţa de programare (API) RESTful.

În acest moment restaurez o maşină virtuală de pe iPad-ul meu; mă aflu în tren şi folosesc conectivitatea 3G şi software-ul Veeam Backup and Restore! Uimitor

@kbb

Sarcinile din Hyper-V şi vSphere pot fi iniţiate, oprite, reîncercate, clonate sau editate din Enterprise Manager.

Funcţii avansate de monitorizare, de raportare şi de planificare a capacităţii

Protecţie completă a datelor şi gestionarea virtualizării

Realizaţi upgrade la Veeam Backup Management Suite™, care combină Veeam Backup & Replication cu Veeam ONE pentru a vă oferi funcţii de monitorizare, de raportare şi de planificare a capacităţii în timp real pentru infrastructura de backup printr-o soluţie unică şi integrată.

Video: Funcţii avansate de raportare şi de planificare a capacităţii pentru backup

Fără agenţi

Nu va mai fi niciodată nevoie să actualizaţi un alt agent

Instrumentele fizice pentru backup adaugă în mod inutil complexitate prin utilizarea agenţilor pentru maşinile virtuale. Astfel, backup-ul dă bătăi de cap, în special în cazul centrelor de date mari sau în expansiune, şi face ca maşinile dvs. virtuale critice să fie expuse riscului. Cu Veeam, nu există agenţi de licenţiat, implementat, monitorizat sau administrat pentru gazde şi maşini virtuale, ceea ce vă ajută să economisiţi timp şi să eliminaţi riscul. Nu va mai fi niciodată nevoie să actualizaţi un alt agent!

Veeam Backup & Replication este atât de uşor de configurat, utilizat şi gestionat, chiar şi în condiţiile unei infrastructuri atât de ample precum a noastră.

Lee Richardson, Inginer Sistem, Together Housing Group

Stocare transparentă

Alegeţi furnizorul preferat pentru serviciul de stocare

Integrarea flexibilă oferă mai multe oportunităţi de scalabilitate. Cu Veeam Backup & Replication puteţi folosi orice combinaţie de dispozitive de stocare pentru producţie, stocare a backup-urilor şi recuperare în caz de dezastru. De asemenea, beneficiaţi de opţiuni flexibile pentru transferul backup-urilor în afara locaţiei, ceea ce vă permite să valorificaţi la maximum investiţiile în suporturi pe bandă magnetică moştenite şi vă oferă posibilitatea de a efectua backup-uri ale datelor în peste 19 spaţii de stocare cloud publice de top, inclusiv Amazon şi Azure, precum şi platforme open source de stocare în cloud, precum OpenStack.

Suntem încântaţi de Veeam şi pentru că ne oferă flexibilitate în ceea ce priveşte hardware-ul pentru stocare. Evaluăm în mod constant cele mai bune produse pentru mediul nostru IT şi pentru modelul nostru de afaceri şi, pentru că Veeam poate valorifica orice dispozitiv de stocare, vom beneficia de opţiuni flexibile de stocare în viitor.

Kai Sookwongse, Manager Departament, Servicii Infrastructură Întreprindere pentru Mazda North American Operations

Urmăriţi clipul video: aflaţi de ce Mazda a ales Veeam

Suport pentru sistemele multi-hipervizor

Tot ce e mai bun din ambele universuri

Puţine magazine IT din ziua de azi folosesc un singur hipervizor. Cu Veeam, nu doar că puteţi proteja mai mulţi hipervizori prin intermediul unei singure console de administrare centralizată, dar beneficiaţi şi de funcţionalitate şi integrare specifice fiecărui hipervizor, totul extrem de accesibil..

Microsoft Hyper-V

Valorificaţi suportul de top oferit pentru Windows Server 2012 Hyper-V cu funcţii avansate de comprimare şi de eliminare a conţinuturilor duplicate şi cu funcţii pentru backup-uri incrementale (diferenţiale), precum şi suport pentru VHDX şi maşini virtuale în sistemul SMB 3.0.

VMware vSphere

Obţineţi suport real pentru VMware, inclusiv pentru vSphere 5.1, integrare inteligentă cu VDDK, funcţii avansate de backup şi recuperare pentru vCloud Director şi din instantanee ale spaţiilor de stocare, precum şi un plug-in pentru clientul web vSphere.

Suport extins pentru VMware

TFor vCloud Director şi clientul web vSphere

Modulul Modern Data Protection™ este integrat în cele mai noi tehnologii de virtualizare. Integrările specifice cu vCloud Director şi cu clientul web vSphere de la VMware vă oferă siguranţa că utilizaţi la potenţial maxim funcţionalitatea VMware.

vCloud Director

Printr-o integrare profundă cu VMware vCloud Director (vCD) aveţi posibilitatea să navigaţi în infrastructura vCD din interiorul aplicaţiei Veeam Backup & Replication. Efectuaţi backup pentru toate vApps-urile şi toate maşinile virtuale din vCloud, inclusiv toate metadatele, şi restauraţi-le în sistemul vCloud Director (cel iniţial sau un altul).

Urmăriţi clipul video

Plug-in pentru clientul web vSphere

Cu ajutorul unui plug-in vSphere, creat pentru următoarea generaţie a clientului web vSphere, puteţi monitoriza backup-urile individuale şi întreaga infrastructură de backup direct de la consola de administrare vSphere.

Urmăriţi clipul video

Reduceţi costurile şi creşteţi randamentul investiţiilor

Reduceţi costurile cu până la 70%! Ceea ce era în trecut complex şi costisitor, în prezent este uşor de utilizat şi accesibil ca preţ. Cu Veeam, protecţia robustă a datelor care este dezvoltată pentru virtualizare nu presupune şi un cost ridicat. Veeam® Backup & Replication™ oferă cea mai cuprinzătoare protecţie pentru infrastructura dvs. virtuală, protecţie care este disponibilă cu un cost total al deţinerii redus şi care este acompaniată de o gamă bogată de caracteristici pentru a vă oferi cel mai bun randament al investiţiei în virtualizare.

Fără agenţi

Nu va mai fi nevoie niciodată să actualizaţi un alt agent

Agenţii sunt o problemă în plus şi expun maşinile dvs. virtuale riscului. Nu există agenţi de licenţiat, implementat, monitorizat sau administrat pentru maşinile virtuale, ceea ce vă ajută să eliminaţi pierderile de bani şi timp.

Unul dintre principalele motive pentru care am ales Veeam este faptul că nu presupune agenţi. Întreţinerea agenţilor durează foarte mult şi nu vrem să ne asumăm riscul de a trece lungi perioade de timp fără a se realiza backup-uri doar pentru că am uitat să instalăm un agent pe o maşină virtuală în timpul unui upgrade de software

Joost Hermans, Administrator Sisteme IT, Blokker B.V.

Licenţiere all-inclusive

Licenţiere simplă per soclu de procesor şi multe altele

Nu este nevoie să plătiţi pentru fiecare caracteristică individuală. Cele mai multe companii percep sume de bani pentru fiecare funcţionalitate în parte, dar nu şi Veeam. Licenţierea simplă, per soclu de procesor, include backup şi replicare 2 în 1, suport pentru mai mulţi hipervizori, precum şi descoperire electronică şi recuperare granulară pentru Exchange, SharePoint, SAN Snapshots şi altele, toate acestea reunite într-o singură soluţie unitară, fără taxe per aplicaţie sau per maşină virtuală.

Veeam Backup & Replication este o soluţie care oferă companiilor mici funcţii de backup la un preţ surprinzător de accesibil

Mark Dendrinelis şi Mark Murdock, Alliance Tech Partners, USA

Economisiţi spaţiu de stocare

Nu mai e nevoie să alocaţi bani mulţi din buget pentru spaţiul de stocare

Modern Data Protection™ asigură economii considerabile în ceea ce priveşte spaţiul de stocare. Cu ajutorul sistemelor Veeam de comprimare a conţinuturilor şi de eliminare a conţinuturilor duplicat, puteţi reduce semnificativ consumul de spaţiu de stocare, iar când folosiţi şi mecanismul de eliminare a conţinuturilor duplicate din Windows Server 2012, rezultatele sunt şi mai spectaculoase. Cu lucrările din Backup Copy puteţi menţine un număr mic de puncte de restaurare în depozitul principal, rapid, de backup-uri şi puteţi gestiona un depozit pe termen lung, în cadrul locaţiei sau în afara acesteia, cu un cost per TB mai redus..

Datorită sistemului Veeam de eliminare a conţinuturilor duplicate, fereastra de timp pentru backup devine mai mică şi spaţiul necesar stocării backup-urilor este, de asemenea, substanţial redus. În prezent, datorită Veeam economisim circa 50 000 USD în fiecare an prin reducerea costurilor cu stocarea backup-urilor.

Barry Stewart, Manager IT, Prairie South School Division

Uşurinţă în utilizare

Pur şi simplu funcţionează!

Instalarea este simplă, iar dvs. veţi putea utiliza aplicaţia în doar câteva minute. Interfaţa utilizator este ghidată de programe expert, ceea ce face ca execuţia să fie cât se poate de facilă. De asemenea, puteţi valorifica multe din tehnologiile oferite gratuit de Veeam. Veeam Backup™ Free Edition conţine multe utilitare folositoare pentru gestionarea curentă a maşinilor virtuale, utilitare pentru care cele mai multe companii ar percepe sume de bani, toate acestea fără ca dvs. să vă faceţi griji cu privire la data de expirare sau limitele impuse pentru maşinile virtuale.

Descărcaţi Veeam Backup Free Edition

Instalarea şi configurarea durează câte 10 minute, iar durata de execuţie este de 2 ore. În acest fel noul meu mediu tehnologic este protejat prin copie re rezervă de către @veeam #win!

@cragdoo

Demonstraţie Veeam Backup Free Edition

Funcţii avansate de monitorizare, de raportare şi de planificare a capacităţii

Realizaţi upgrade la Veeam Backup Essentials™ şi economisiţi 49% sau mai mult pentru mediile cu 2, 4 sau 6 socluri de procesor, combinând Veeam Backup & Replication cu Veeam ONE™ pentru a beneficia de funcţii de monitorizare, de raportare şi de planificare a capacităţii în timp real pentru infrastructura de backup printr-o soluţie unică şi integrată.

Monitorizare avansată pentru backup

Obţineţi Veeam Backup & Replication v7

en|ppc-v7-vm-backup-b

Veeam Backup & Replication v7
#1 VM Backup pentru VMware şi Hyper-V

Backup & Replication v7