Titta på denna fem minuter långa video om de alla de nya egenskaperna i version 7

Veeam® Backup & Replication™ ger snabb, flexibel och pålitlig återställning av virtualiserade applikationer och data. Den ger dig backup och replikering i ett verktyg, ökar värdet på backuperna och ger helt nytt dataskydd för VMware vSphere och Microsoft Hyper-V virtuella miljöer.

Kraftfullt

Uppfyll dina RPO:er och RTO:er

Lättanvänt

Spara tid och minska riskerna

Prisvärt

Minska kostnaderna med upp till 70 %

Modernt dataskydd

Kraven på IT har förändrats

Företagets data är dess mest värdefulla tillgång. Men traditionella backup-verktyg kan inte hantera kraven från virtuella miljöer och alla utmaningar med exponentiell ökning av datamängder, allt kortare backup-fönster och allt högre känslighet för nedtid och dataförluster. På Veeam® är vi medvetna om att IT-kraven har förändrats och att traditionella backup-lösningar dras med problem – begränsade möjligheter, ökad komplexitet och höga kostnader – som det börjar bli svårt för företagen att acceptera.

Veeam Backup & Replication™ är ett modernt dataskydd som är byggt för virtualisering (Built for Virtualization™) och molnlagring. Den ger snabbt, lättanvänt och prisvärt dataskydd till VMware och Hyper-V. Du kommer aldrig mer att behöva uppdatera några agenter, återställa någon virtuell enhet från noll eller förklara varför du inte lyckas klara dina backup-fönster.

Veeam® Backup & Replication™ ger grundläggande och omfattande fördelar jämfört med traditionella backup-verktyg:

 • Kortare backup- och återställningstider med 95 %
 • Minskad administrationstid med 90 %
 • Minskade kostnader med upp till 70 %
5 Fundamentals of Modern Data Protection by David Davis

Doug Hazelman, direktör för produktstrategi, berättar om vad modernt dataskydd är

Kraftfullt, lättanvänt och prisvärt

Ta dina backuper till en ny nivå

Är din nuvarande backup-lösning en stor post i din IT-budget och tar den månader att driftsätta? Har den ens de funktioner som ditt företag behöver? Och fungerar den när du vill att den ska göra det?

Veeam Backup & Replication™ löser alla dessa problem med modernt dataskydd och är:

 • Kraftfullt: Förbättrar dina RPO:er och RTO:er dramatiskt
 • Lättanvänt: Sparar tid och minskar riskerna
 • Prisvärt: Minskar TCO och ökar ROI

Kraftfullt: Förbättra dina RPO:er och RTO:er dramatiskt

Minska backup-tiderna

Tar dina backuper för lång tid? Till skillnad från filbaserad backup får du från Veeam Backup & Replication en avbildningsbaserad backup som ger snabb, effektiv backup av virtuella miljöer och snabb, flexibel återställning av en utvald virtuell enhet, fil eller applikationsobjekt. Nu kan du ta backup på varje VM varje dag – eller oftare – så att du kan uppfylla dina mål för återställning (RPO).

Lättanvänt: Spara tid och minska riskerna

Agentlös

Eftersom Veeam Backup & Replication är agentlös behöver du inte slösa tid och energi på att installera och administrera agenter i dina virtuella miljöer. Med bara en licens och från en enda konsol kan du skydda hela din virtuella infrastruktur med branschledande egenskaper som Instant VM Recovery™, granulär återställning av fil- och applikationsobjekt, VM-replikering och mycket mer.

Oavsett om du använder VMware, Hyper-V eller en kombination av båda får du fullständigt stöd för de senaste hypervisor-versionerna: VMware vSphere 5.1 och Windows Server 2012 Hyper-V.

Prisvärt: Minska TCO och öka ROI

Dra nytta av en virtualiseringsspecifik arbetsgång

Veeam® Backup & Replication™ är lätt att använda och prisvärt att licensiera och underhålla – speciellt jämfört med traditionella backup-verktyg. Det licensieras per CPU-socket och innehåller backup och återställning, replikering, deduplicering, WAN-accelerering, multi-hypervisor-stöd och centraliserad administration i en enda lösning. Det finns inga avgifter per applikation eller per VM och inga agenter att licensiera, driftsätta eller administrera. Veeam® Backup & Replication™ ger din virtuella infrastruktur det mest omfattande skyddet till en bråkdel av kostnaden jämfört med andra verktyg.

EFTERLYSNING: Din framgångsberättelse!

Om du har implementerat vår lösning på ett bra sätt kan du berätta om detta genom att fylla i och skicka in formuläret nedan till oss före den 15 juni 2014. Därefter gör vi en kortare, halvtimmeslång telefonintervju med dig och sedan är du med och tävlar om en iPad Air från Veeam. Den bästa berättelsen vinner.

Registrera dig

Kundsupporten har 99 procent nöjda användare

Nöjda kunder

Veeam är mycket stolta över sitt supportteam, och teamet är också en av de viktigaste källorna till hur vi ska förbättra våra produkter. 2012 tilldelades Veeams supportavdelning ett hedersomnämnande som ”Best Vendor Tech Support” från Windows IT Pro Magazine.

Supportpersonalen gick tillsammans med mig steg för steg igenom allt jag skulle göra för att förstå bättre. På community-forumen finns det massor med information och alla är extremt hjälpsamma när man bara har en snabb fråga.
Jason Knight, IT-chef, L&L Energy, Inc

Minska backup-tiderna med 95 procent

Virtualisering ger din verksamhet massor med nya möjligheter. Men den leder också till nya utmaningar som fysiska backup-verktyg inte klarar av att hantera eftersom de är utrustade i efterhand så att de mer eller mindre bara tillåter virtuella miljöer. Veeam® Backup & Replication™ drar istället nytta av den virtuella miljön för att ge snabb, tillförlitlig, avbildningsbaserad backup för VMware och Hyper-V upp till 20 gånger snabbare – utan användning av agenter.

Backup-flexibilitet

Klara dina backup-fönster

Veeam Backup & Replication ger dig blixtsnabba VM-backuper samtidigt som du också får flera andra backup-alternativ för att tillgodose alla behov. Det finns ett nätverksläge (NBD) för alla infrastrukturkonfigurationer, men Veeam tillhandahåller också Virtual Appliance- (hot add) och direkt SAN-åtkomstlägen som ger direkt åtkomst till produktionslagringen, vilket avlastar ditt administrationsnätverk och dina hypervisor-värdar och maximerar backup-prestanda. Även egenskaper som källdeduplicering och komprimering, CBT-funktion (change block tracking), parallell bearbetning, automatisk lastbalansering och uteslutande av swap-filer bidrar till att ge dig den snabbaste och mest effektiva backupen.

Kombinationen av HP Converged Storage och Veeam Backup & Replication ger snabbare backup och återställning och hjälper våra kunder att minimera dataförlusterna utan att de behöver göra avkall på organisationens produktivitet.
Steve Crimi, avdelningsdirektör för affärsutveckling och samverkan, HP

Backup från lagrade snapshots

Låt dina lagrade snapshots göra jobbet

Det räcker inte bara med att ha lagrade snapshots. Om ditt SAN strejkar behöver du göra återställning från äkta backuper – och fram till nu har det inte funnits några praktiska, stabila verktyg att använda till backuper från lagrade snapshots. Backup från lagrade snapshots ger dig möjlighet att dra nytta av produktionslagringen och minskar dramatiskt den acceptabla nedtiden (recovery point objective – RPO) utan att påverka dina virtuella produktionsmiljöer.

Kombinationen av HP Converged Storage och Veeam Backup & Replication ger snabbare backup och återställning och hjälper våra kunder att minimera dataförlusterna utan att de behöver göra avkall på organisationens produktivitet.

Steve Crimi, avdelningsdirektör för affärsutveckling och samverkan, HP

Se videon: Demo av Veeam Explorer till SAN Snapshots

Applikationsmedveten, avbildningsbaserad backup

Få kompletta och konsekventa backuper

Veeam Backup & Replication använder applikationsmedveten bildhantering som baseras på Microsoft VSS för att skapa avbildningsbaserad backup för virtuella enheter som kör VSS-medvetna applikationer (som Microsoft Active Directory, SQL, Exchange och SharePoint) utan att stänga ner programmen. Det betyder att det inte finns några oavslutade databastransaktioner eller ofullständiga applikationsfiler under datakopieringen, vilket ger backuper som är transaktionskonsekventa. Veeams egen teknologi ger också framgångsrik VM-återställning och riktig återställning av alla applikationer som har installerats i den virtuella miljön utan dataförluster samt genomför applikationsspecifika åtgärder efter framgångsrik backup (som trunkering av transaktionsloggen).

”Veeams lösning är den enda som stöder VSS på rätt sätt eftersom den använder sin egen VSS-driver”, säger Barry. ”Detta ger databaskonsekventa backuper, inte bara kraschkonsekventa backuper.”
Barry Blakeley, infrastrukturarkitekt, Mazdas nordamerikanska avdelning

Inbyggd komprimering och deduplicering

Hushålla med lagringen och bandbredden

För att minska nätverkstrafiken och diskutrymmet som de lagrade backup-filerna kräver ingår komprimering och deduplicering utan extra kostnad i Veeam Backup & Replication. Dedupliceringen överför bara de data du behöver via nätverket och med Veeam kan du välja mellan fyra olika alternativ baserat på den virtuella miljöns storlek och backup-målets typ så att du kan optimera backup-storleken och backup-körningens prestanda. Veeam ger dig också fem komprimeringsnivåer som gör att du kan hitta rätt balans mellan lagringsförbrukning, körningens längd och backupens proxy-belastning, inklusive dedupliceringsvänlig komprimering som tagits fram för lagringsenheter med inbyggd deduplicering.

Med Veeams datadeduplicering har vårt backup-fönster minskat och mängden lagring som backuperna kräver har även minskat väsentligt. Tack vare Veeam sparar vi ca 50 000 US-dollar varje år på kostnaden för backup-lagring.
Barry Stewart, IT-chef, Prairie South School Division

Arkivering av backuper

På band, offsite eller i molnet

Att flytta dina backuper offsite för långtidsarkivering är det sista steget i en 3-2-1-backup-strategi. Veeam Backup & Replication ger dig flera arkiveringsalternativ inklusive band och molnet. Via Veeams inbyggda bandstöd kan du enkelt upprätthålla dina policys för bandlagring – med hjälp av din befintliga bandhårdvara och media. Med Veeam Backup & Replication Cloud Edition kan du dra nytta av den ökade tillgängligheten och möjligheten till kostnadsbesparingar som allmän molnlagring kan erbjuda.

Med inbyggd WAN-accelerering som utvecklats av Veeam och optimerats specifikt för Veeams backuper kan du kopiera data till offsite-platser upp till 50 gånger snabbare än med en vanlig filkopieringsbackup.

Vi använder Veeam Backup & Replication som en del av vårt värdservererbjudande och våra administrerade tjänster. De nya möjligheterna till offsite-backup kommer att göra det enklare att säkerställa att våra kunder är skyddade om en katastrof skulle inträffa. Att inkludera Veeam i våra servicekontrakt var ett lätt val – funktionaliteten uppfyller till och med de mest komplexa driftsättningsscenarierna, och Veeams program för tjänsteleverantörer passar utmärkt ihop med vår affärsmodell, vilket ger oss flexibiliteten att använda det både i vår egen datacentral och ute hos kunderna.
Christian Kelly, driftschef, Xantrion

Minimera återställningstiden med 95 procent

Utan återställning är backupen inte värd något. Från en enda avbildningsbaserad backup tillhandahåller Veeam® Backup & Replication™ massor med egenskaper som kan hjälpa dig att hantera praktiskt taget alla återställningsscenarion. Det bästa av allt är att Veeam ser till att du får exakt vad du behöver – återställning och e-discovery för virtuella enheter, på filnivå och av applikationsobjekt – exakt när du behöver det via ett agentlöst, lättanvänt användargränssnitt med guider.

Instant VM Recovery™

Återställ en strejkande VM på mindre än 2 minuter!

Med Instant VM Recovery™ kan du köra vilken virtualiserad applikation som helst på VMware eller Hyper-V direkt från den senaste backupen. Istället för att låta användarna vänta medan du hanterar lagringen, extraherar backupen och kopierar den till produktionsmiljön kan du helt enkelt bara starta en VM med Veeams patenterade vPower®-teknik. Därefter använder du VMware Storage vMotion, Hyper-V Live Migration eller Veeams egen Quick Migration för att flytta tillbaka den virtuella enheten till produktionslagringen.

”Veeam Instant VM Recovery till VMware tog mindre än två minuter – oberoende av hur stor den virtuella enheten var.” ”Veeam Instant VM Recovery till Hyper-V tog cirka sju sekunder, oberoende av hur stor den virtuella enheten var.”
ESG Lab Review: Veeam Backup & Replication - Built for Virtualization

Demo: Instant VM Recovery™

Veeam Explorer™

E-discovery och granulär återställning

Nu går det snabbare och enklare att återställa applikationsobjekt. Fokusera på exakt det du behöver för att återhämta och återställa enstaka objekt direkt från dina backuper med Veeam Explorer™ till:

 • Microsoft Exchange: Få direkt synlighet i Exchange 2010- och 2013-backuper, avancerade sökfunktioner och snabb återställning av enstaka Exchange-objekt (e-post, kontakter, noteringar etc.)
 • Microsoft SharePoint NYHET! : Bläddra igenom SharePoint 2010-backuper, sök efter specifika SharePoint-filer och gör snabb återställning av objekt direkt till den ursprungliga SharePoint-servern eller skicka dem som bilaga i en e-post
 • SAN Snapshots: Dra nytta av de befintliga HP SAN snapshot-egenskaperna för att göra återställning av enstaka filer eller hela virtuella miljöer från SAN-snapshots på max två minuter – utan staging eller mellanliggande steg
Veeam Explorer till Microsoft SharePoint har redan visat sig vara ovärderlig till och med som beta-version. Jag gjorde en återställning som normalt sett hade tagit timmar på tio minuter. Mina erfarenheter har gett mig fullt förtroende för Veeam Backup & Replication. För mig är det största värdet med Veeam att de tar något komplicerat – och gör det enkelt. Det funkar, helt enkelt!
Clarence Holbrook, systemadministratör, Hach Company

SureBackup®

Verifiera backupernas återhämtningsbarhet

Med SureBackup® kan du automatiskt verifiera alla backuper och alla virtuella enheters återhämtningsbarhet. SureBackup startar automatiskt de virtuella enheterna i en isolerad Virtual Lab-miljö, gör ett antal tester och skickar ut en statusrapport till din inkorg så att du vet att dina virtuella enheter kan återhämtas när som helst.

Backuper är värdelösa om du inte kan hämta det du behöver från de virtuella enheterna. Men det behöver vi inte bekymra oss över längre, för Veeam Backup & Replication verifierar automatiskt varje enskild backups återhämtningsbarhet.

Pedro Luis Alfonso, Wintel plattformschef, Inversis Banco

Se demo: SureBackup

Direkt återhämtning på filnivå

Återhämta filerna direkt från en backup

Återhämta filer från gäst-OS och mappar, on-the-fly, och direkt från en avbildningsbaserad backup utan att behöva extrahera de virtuella diskarna först. Återställ filer från Windows och Linux VM:er eller några av de andra 17 gästfilssystemen som stöds.

Den generella hastigheten som vi får med Veeam Backup & Replication är fantastisk. Hastigheten för VM-backupen ökade med mer än 50 procent… Återställning av en virtuell enhet går på mindre än fem minuter… och återställning av enstaka objekt går 10 gånger snabbare.
Rune Keller, systemdriftchef, Brødrene A & O Johansen A/S

U-AIR (universell återställning av applikationsobjekt)

Återställ applikationsobjekt utan agenter

Återställ objekt från ALLA virtualiserade applikationer utan agenter, ytterligare backuper eller programverktyg. U-AIR®-guiden hjälper dig att starta dina applikationer från backupens återställningspunkt och extrahera det du behöver med de inbyggda applikationsverktygen. Det krävs inga speciella backup-agenter och tillkommer inga extra licenskostnader.

Se demo av U-AIR

Indexering och sökning på filer från gäst-OS

Snabb lokalisering och återställning av filer

Med Veeam Backup Enterprise Manager kan du söka efter filer från gäst-OS i VM-backuper och återställa dem med bara en klickning. Om du har valt detta alternativ skapar Veeam Backup & Replication ett index över gäst-OS-filerna på de virtuella enheterna och låter dig söka efter Windows-gästfiler i VM-backuperna. När du hittar filen du behöver kan du återställa den med bara en klickning och lägga den antingen på originalplatsen eller på en lokal enhet.

Demo: Förbättrade Enterprise Manager

Backup och återställning till vCloud Director

Komplett integration till vCD

Med VMware vCloud Director API utökar Veeam stödet till vCloud Director så att det även omfattar backup och återställning av vCloud vApps och virtuella enheter inklusive alla metadata och attribut, och återställer direkt till samma eller en annan vCloud Director-installation med stöd för snabb provisionering.

Veeams gedigna integration i kombination med GreenPages expertis inom arkitektering av vCloud Director och vCloud Suite®-lösningar kommer att bli en vinnande lösning för våra gemensamma kunder. Vi är mycket nöjda med att kunna dra ännu större nytta av Veeam i våra driftsättningar av vCloud Director framöver.
Chris Ward, direktör för teknik, forskning och utveckling, GreenPages Technology Solutions

Se demo: förbättrad backup och återställning till vCloud Director

Avancerad replikering

Det är oerhört viktigt att skydda din organisations affärskritiska virtuella enheter. Med Veeams inbyggda replikeringsfunktioner kan du förbättra RTO och RPO väsentligt samtidigt som du håller dig inom stränga budgetkrav och minimerar påverkan på din infrastruktur.

2-i-1: backup and replication™

VM-replikas – redo när du behöver dem

Nu är replikering inte längre en lyx – den är en del av din backup-strategi. Veeams 2-i-1: backup and replication™ ger dig en replika av din virtuella enhet som är redo att användas direkt, och om en VM går ned kan du omedelbart göra failover till en virtuell standbyenhet. Med Veeam kan du:

 • Förbättra affärskontinuiteten med nästan fortlöpande dataskydd (near-CDP) till alla virtualiserade applikationer
 • Lägga över de avbildningsbaserade kopiorna antingen onsite för hög tillgänglighet eller offsite för katastrofåterställning
 • Förenkla failover och failback med delta-synkronisering och automatiserad IP-readressering

Veeam var det uppenbara valet för replikering. Eftersom vi skulle installera programvaran alldeles oavsett beslöt vi oss för att testa den till våra dagliga server-backuper. Det blev en angenäm överraskning att upptäcka att med Veeam försvann alla våra backup-problem. Vi insåg att det var helt meningslöst att fortsätta med vår andra trilskande programvara. Plötsligt hade vi den perfekta lösningen som inte bara uppfyllde vårt replikeringsbehov utan också gav oss effektiva, bekymmersfria backuper.
David Humphreys, direktör för ICT, Brighton Grammar School

Assisterad failover och äkta failback

Ha dina replikeringar synkade

Replikering kan vara ditt säkerhetsnät. Om en virtuell produktionsenhet går ned kan du direkt göra en failover till en VM-replika så att användarna får åtkomst till de tjänster och applikationer de behöver med minimala störningar medan du åtgärdar problemet. Medan replikan körs har du flera alternativ för att återställa den normala driften – genom att göra en failback till antingen den virtuella produktionsenheten, till en ny plats eller genom att lägga över den virtuella enheten på DR-platsen.

Dessutom skapar Veeam Backup & Replication flera återställningspunkter för replikorna. Så om din senaste replika blir korrupt kan du med Veeam gå tillbaka till en tidigare återställningspunkt.


Tidigare har vi speglat de virtuella enheterna i vår primära datacentral till en SAN i vår sekundära datacentral. Nu använder vi Veeam för replikering. Det är flexiblare och mer användarvänligt – och dessutom mycket mer kostnadseffektivt.
Dan Johnson, systemchef, London School of Hygiene & Tropical Medicine

SureReplica

Verifiera dina replikor – automatiskt

Med nya SureReplica kan du automatiskt verifiera alla återställningspunkter i alla replikor genom att starta de virtuella enheterna och köra scriptade tester mot alla applikationer. Du behöver alltså inte göra manuella tester av failovers! Du kan också utnyttja dina standby-replikor och resurserna i DR-infrastrukturen med Virtual Lab. Använd U-AIR® (universell återställning av applikationsobjekt) som ger den snabbaste, agentlösa återställningen av applikationsobjekt och On-Demand Sandbox™ till testning, felsökning och utbildning.

Se videon: Virtual Lab för replikor – demo

Offsite-replikering

Optimera dataöverföringen

Om du kämpar med replikeringen via ditt WAN eller långsamma anslutningar har Veeam Backup & Replication ett antal metoder som optimerar dataöverföringen för att ge förbättrad prestanda. Med Veeam kan du:

 • Genomföra källdeduplicering och komprimering av replikatrafiken
 • Använda flera download-strömmar för att utnyttja den tillgängliga bandbredden fullt ut
 • Konfigurera nätverkets dataöverföringshastigheter för att minimera hur mycket bandbredd som används
 • Genomföra replikaseeding för att undvika att skicka fullständiga backuper via WAN

Lagring av backuper

Ta backup och återställ det du behöver, på den plats du behöver och när du behöver det – oavsett om det är på platsen, på band eller i molnet. ”3-2-1-regeln” innebär att du måste ha tre kopior av dina data, lagrade på två olika uppsättningar media, varav en kopia ska finnas offsite. Veeam arbetar med ett lagringsagnostiskt arbetssätt för att uppfylla ”3-2-1-regeln”, vilket ger dig flexibla lagringsalternativ, hjälper dig att spara pengar och ser till att dina data är både i tryggt förvar och lättåtkomliga.

Inbyggt bandstöd

Dra nytta av dina bandinvesteringar

Ärligt talat – det finns nog ingen som gillar band. Men band har fortfarande en given plats bland dagens backup-strategier eftersom de uppfyller lagstadgade krav eller omfattande arkiveringspolicys till en bråkdel av kostnaden för diskbaserad lagring. Med Veeams inbyggda bandsupport för fristående drivenheter, bandbibliotek och virtuella bandbibliotek kan du ta backup på hela virtuella enheter eller enstaka filer till band såväl som göra enkel återställning från specifika återställningspunkter, vilket förlänger livslängden på din bandinvestering.

Veeam Backup & Replication har visat sig vara ovärderlig – om och om igen. I och med den nya förbättringen av disk till band i Veeam Backup & Replication v7 ser jag fram emot att kunna bli av med vår kostnadskrävande, komplexa, dyra och extremt ineffektiva befintliga bandbackup-lösning. Samtidigt som företaget kapar kostnader spar jag tid och får mindre bekymmer som administratör.
Clarence Holbrook, systemadministratör, Hach Company

Se demo: arkiv till band

Flexibel retention

Effektiv arkivering

Det finns ett enklare sätt att ta kopior på dina backuper. Med Backup Copy-körningar kan du göra oberoende retentionsinställningar för att få fler, fullständiga backuper via generationspolicys (grandfather/father/son) för att göra arkiveringen effektiv. Spara på lagringen genom att ha ett litet antal återställningspunkter på din primära backup-plats och göra en backup-kopia (med hjälp av tillvalet inbyggd WAN-accelerering) till lagringen on- eller offsite med lägre kostnad per TB. Minimera overheadkostnaderna för backupen och gör offsite-backupen WAN-vänlig genom att skapa nya fullständiga backuper från befintliga fullständiga eller inkrementella backuper.


”De flesta företag behöver göra kopior från backuper som ligger offsite", säger Dines. ”Den nya funktionen som Veeam nu kommer med gör den här processen mycket effektivare.”
Rachel Dines, senioranalytiker vid Forrester Research

Inbyggd WAN-accelerering

Flytta backuperna offsite upp till 50 gånger snabbare

Att överföra backuper via WAN är en utmaning och bandbredd kostar pengar. Med Veeams inbyggda WAN-accelerering kan du selektivt kopiera VM-backuper offsite via WAN utan att behöva skaffa mer bandbredd. Veeams WAN-accelereringsteknik använder avancerade datareduceringstekniker för att dramatiskt minska mängden data som ska överföras via WAN-anslutningen. Du behöver inte göra några komplicerade nätverksinställningar, inte skaffa mer bandbredd eller hårdvara – allt är inbyggt!

Många av andra företags företagsfokuserade backup-lösningar erbjuder inte ens inbyggd WAN-accelerering.
Rachel Dines, senioranalytiker vid Forrester Research

Se demo: Inbyggd WAN-accelerering

Offsite-backup till molnet

Den främsta VM-backupen är moln-förberedd

En modern syn på hur man uppfyller ”3-2-1-regeln”. Med Veeam Backup & Replication™ Cloud Edition kan du omvandla mer än 19 ledande offentliga molnlagringsplatser som Amazon och Azure samt öppna molnlagringsplattformar som OpenStack till lättanvänd offsite-lagring till dina VMware och Hyper-V VM-backuper. Alla backuper till molnet blir komprimerade, deduplicerade och krypterade – plus:

 • Inga API:er att lära sig
 • Ingen komplicerad uppsättning
 • Inga störningar eller påverkan på den lokala driften

Se Cloud Edition-demo

Förberedd för Enterprise

Att skala upp IT-miljön är komplicerat. Sluta kämpa med din nuvarande backup-lösning som byggdes för att enbart kunna tillåta en virtuell miljö. Veeam® Backup & Replication™ har byggts för att vara skalbar och kunna hantera multi-hypervisor-miljöer med tusentals virtuella enheter och PB data. Det spelar ingen roll om du har flera datacentraler världen över eller bara ett avdelningskontor på en annan plats – Veeam har lösningen.

Distribuerad arkitektur

Byggd för att kunna växa

En intelligent design förenklar driftsättning och optimerar prestanda i såväl fjärrmiljöer som i storskaliga installationer. Du kan driftsätta hur många management-servrar, backup-proxys och lagringsplatser som du vill utan att behöva betala ytterligare licensavgifter, vilket ger dig möjlighet att skala upp till miljöer av alla storlekar samtidigt som du får enkel övervakning och rapportering i en samlad vy.

Dessutom behöver du inte göra fininställningar eller anpassa dina backup-körningar. Den automatiska lastbalanseringen anpassas dynamiskt till förändringar av arbetslaster och i den virtuella infrastrukturen samtidigt som den intelligent tar hänsyn till specifika parametrar som anslutningen mellan proxy och datalagring samt parallella arbetsuppgifter.

Centraliserad hantering

Hantera backuper via en samlad vy

Med Enterprise Managers webbklient har du möjligheten att se flera backup-servrar från olika platser i en samlad vy utan att behöva logga in på företagets nätverk. Starta, stoppa, försök igen, klona och redigera körningar samt bläddra och sök bland filer i en backup. Du kan också återställa filer och virtuella enheter snabbt och lätt och större organisationer har möjlighet att delegera återställningar och ge utvalda användare tillstånd att återställa sina egna filer och virtuella enheter.

Veeam Backup & Replication inkluderar också PowerShell-tillägg. Nästan allt som du kan göra i gränssnittet kan du göra i PowerShell. Och vill du ha större flexibilitet vid integrationen med befintliga webbportaler ska du använda dig av RESTful API.

Återställning av virtuella enheter från min iPad på ett tåg via 3G med Veeams backup- och återställningsprogram! Fantastiskt
@kbb

Starta, stoppa, försök igen, klona eller redigera Hyper-V- och vSphere-jobb via Enterprise Manager

Avancerad övervakning, rapportering och kapacitetsplanering

Omfattande dataskydd och virtualiseringshantering

Uppgradera till Veeam Backup Management Suite™ som kombinerar Veeam Backup & Replication med Veeam ONE och ger dig övervakning, rapportering och kapacitetsplanering i realtid för din backup-intrastruktur i en samlad, integrerad lösning.

Video: Avancerad rapportering och kapacitetsplanering för backup

Agentlös

Slut på agentuppdateringar

Fysiska backup-verktyg skapar onödig komplexitet på grund av agentanvändningen på virtuella enheter. Detta försvårar backuper, speciellt i stora eller växande datacentraler, och utsätter dina kritiska virtuella enheter för risker. Med Veeam finns det inga agenter att licensiera, driftsätta, övervaka eller underhålla på värdar eller virtuella enheter, vilket spar tid och minskar riskerna. Nu är det slut på agentuppdateringar!


Veeam Backup & Replication är så oerhört enkelt att installera, använda och hantera, till och med i en stor installation som vår.
Lee Richardson, systemingenjör, Together Housing Group

Lagringsagnostik

Välj din prioriterade lagringsleverantör

Flexibel integration ger större möjligheter till skalbarhet. Med Veeam Backup & Replication kan du använda en fritt vald blandning av lagringsenheter till din produktion, backup-lagring och katastrofåterställning. Du har också flexibla alternativ för att lägga över backuperna offsite så att du kan få så mycket glädje som möjligt av dina investeringar i bandlagring eller ge dig möjlighet att lägga backuperna på över 19 ledande offentliga lagringsmoln som Amazon and Azure eller öppna molnlagringsplattformar som OpenStack.

Vi är även glada över att Veeam ger oss flexibilitet med lagringshårdvaran. Vi utvärderar ständigt de bästa produkterna till vår IT-miljö och vår affärsmodell och eftersom Veeam fungerar med alla lagringsenheter kommer vi att ha flexibla lagringsalternativ i framtiden.
Kai Sookwongse, avdelningschef, Enterprise Infrastructure Services för Mazdas Nordamerikanska avdelning

Se videon: se varför Mazda valde Veeam

Multi-hypervisorstöd:

Det bästa av två världar

I dag är det få IT-enheter som bara använder en hypervisor. Med Veeam kan du inte bara skydda flera hypervisors från en centraliserad administrationskonsol utan också få hypervisor-specifika funktioner och integration – nära till hands.

Microsoft Hyper-V

Dra nytta av ledande stöd för Windows Server 2012 Hyper-V med förbättrad deduplicering och komprimering för att få en äkta inkrementell backup samt stöd för VHDX och VMs via SMB 3.0.

VMware vSphere

Få äkta stöd för VMware inklusive stöd för vSphere 5.1, intelligent integrering med VDDK, förbättrad backup och återställning till vCloud Director och från lagringssnapshots samt en plugin till vSphere webbklient.

Utökat VMware-stöd

TFor vCloud Director och vSphere Web Client

Modern Data Protection™ har integrerats med de senaste virtualiseringsteknikerna. Specifika integreringar med VMwares vCloud Director och vSphere Web Client ser till att du alltid får ut mesta möjliga av VMwares funktioner.

vCloud Director

Tack vare en djupgående integrering med VMware vCloud Director (vCD) kan du bläddra i vCD-infrastrukturen inifrån Veeam Backup & Replication. Ta backup på alla dina vCloud vApps och virtuella enheter inklusive all metadata och återställ dem till den ursprungliga eller en annan vCloud Director-installation.

Se videon

Plugin till vSphere webbklient

Med en vSphere plugin som byggts för nästa generations vSphere webbklient kan du övervaka individuella backuper och din övergripande backup-infrastruktur direkt inifrån vSpheres administrationskonsol.

Se videon

Sänkta kostnader och förbättrad ROI

Minskade kostnader med upp till 70 procent! Det som tidigare var komplicerat och kostnadskrävande är nu lättanvänt och överkomligt. Med Veeam är det inte förknippat med höga kostnader att få kraftfullt dataskydd som har byggts för virtualisering. Veeam® Backup & Replication™ ger din virtuella infrastruktur det mest omfattande skyddet och har låg totalkostnad för ägande (TCO) och massor med funktioner som ger dig den bästa räntabiliteten (ROI) för virtualiseringen.

Agentlös

Slut på agentuppdateringar

Agenter ställer till med problem och utsätter dina virtuella enheter för risker. Men det finns inga agenter att licensiera, driftsätta, övervaka eller administrera på virtuella enheter, så därför kan du sluta slösa tid och pengar.Ett av huvudskälen till att vi valde Veeam var att den var agentlös. Det är tidskrävande att underhålla agenter och vi ville inte riskera att det gick flera dagar utan backup-körningar om vi skulle glömma att installera en agent på en virtuell enhet under en programvaruuppdatering.
Joost Hermans, IT-systemadministratör, Blokker B.V.

Allt ingår i licensen

Enkel licensiering per-socket och mycket mer

Betala inte mer för enstaka funktioner. Hos de flesta leverantörer måste du betala extra för enstaka funktioner – men inte hos Veeam. Vi ger dig enkel per-socket-licensiering som omfattar 2-i-1-backup & replikering, multi-hypervisorstöd samt e-discovery och granulär återställning till Exchange, SharePoint och SAN Snapshots och mycket mer – allt i en sammanhängande lösning utan att du behöver betala per applikation eller per virtuell enhet.

Veeam Backup & Replication är en lösning som ger mindre affärsmiljöer storskaliga backup-funktioner till ett förvånansvärt överkomligt pris.
Mark Dendrinelis och Mark Murdock, Alliance Tech Partners, USA

Hushålla med lagringen

Låt lagringsbudgeten räcka längre

Modern Data Protection™ ger omfattade besparingar för lagringen. Med Veeams inbyggda deduplicering och komprimering kan du minska på lagringsförbrukningen väsentligt, och du spar ännu mer om du kombinerar med Windows Server 2012 lagringsbaserade deduplicering. Med Backup Copy-körningar kan du lägga in ett litet antal återställningspunkter på din snabba, primära backup-lagring och lägga din långsiktiga förvaring onsite eller offsite på media som har lägre kostnad per TB.

Med Veeams datadeduplicering har vårt backup-fönster minskat och dessutom har lagringsmängden som backuperna kräver även minskat väsentligt. Tack vare Veeam sparar vi ca 50 000 US-dollar varje år på kostnaden för backup-lagring.
Barry Stewart, IT-chef, Prairie South School Division

Lättanvänt

Det funkar, helt enkelt!

Det är enkelt att installera och du kan vara igång på bara några minuter. Användargränssnittet har enkla guider, vilket gör det lätt att använda. Du kan också använda dig av en stor del av Veeams teknik helt gratis. Veeam Backup™ Free Edition innehåller många praktiska verktyg för den dagliga VM-administrationen som de flesta andra företag skulle ta extra betalt för – men hos oss finns det inga datumgränser eller begränsningar vad gäller virtuella enheter.

Ladda ner Veeam Backup Free Edition

10 minuter att installera, 10 minuter att konfigurera, 2 timmar att köra. Så går det till att skydda och ta backup på min nya miljö med hjälp av @veeam #win!
@cragdoo

Veeam Backup Free Edition demo

Avancerad övervakning, rapportering och kapacitetsplanering

Upgradera till Veeam Backup Essentials™ och spara 49 procent eller mer för miljöer med 2, 4 eller 6 CPU-sockets genom att kombinera Veeam Backup & Replication med Veeam ONE™ som ger dig övervakning, rapportering och kapacitetsplanering av din backup-infrastruktur i realtid i en integrerad lösning.

10 minuter att installera, 10 minuter att konfigurera, 2 timmar att köra. Så går det till att skydda och ta backup på min nya miljö med hjälp av @veeam #win!
@cragdoo

Advanced monitoring for backup

Get Veeam Backup & Replication v7

en|ppc-v7-vm-backup-b

Veeam Backup & Replication v7
Bästa VM-backupen för VMware och Hyper-V

Backup & Replication v7