NIEUW

#1 Availability voor Microsoft Azure Stack

Abonneren op updates

Bedankt dat u zich heeft geabonneerd op updates over Availability en gegevensbeveiliging in de Microsoft-cloud.

Veeam voor Microsoft Azure Stack

Microsoft Azure Stack stelt organisaties in staat om de snelle innovatie van cloudcomputing zowel on-premises als in hybride omgevingen te benutten. En ongeacht waar data zich bevinden, moeten ondernemingen Hyper‑Availability kunnen garanderen.

Veeam® voor Microsoft Azure Stack biedt Hyper-Availability voor alle applicaties en alle data in on‑premises en hybride omgevingen met Azure Stack. Dankzij flexibele back-up- en herstelopties kunnen organisaties snel en adequaat opereren en beveiliging van hun data garanderen, ongeacht waar deze zich bevinden.

Mobiliteit van IaaS-
workloads

Met Veeam kunt u uw workloads in de public cloud gemakkelijk beveiligen. Alles kan snel en eenvoudig worden hersteld, zowel on-premises als in Microsoft Azure Stack.

Restore to Microsoft
Azure Stack

Herstel virtuele machines naar Azure Stack om onderbreking van de bedrijfsvoering te minimaliseren, zonder complexe configuraties of hardware-investeringen.

Bereik snelheid, flexibiliteit & compliance

Vergroot de flexibiliteit met herstel van data, verkort de time-to-market door ontwikkel- en testomgevingen mogelijk te maken en zorg voor compliance ongeacht waar de data zich bevinden.

#1 Hyper-Availability en gegevensbeveiliging in de Microsoft-cloud

Veeam® is geselecteerd als eerste partner die Microsoft Azure Stack ondersteunt, een baanbrekende oplossing die de flexibiliteit en snelle innovatie van cloudcomputing naar on-premises omgevingen brengt.

Meer informatie

IDC whitepaper: Veeam + Microsoft Combine to Offer Rapid Time to Value for Cloud Data Protection

In dit IDC-onderzoeksverslag maakt u kennis met de belangrijkste voordelen voor klanten dankzij het gebruik van Veeam met Microsoft-cloudoplossingen, zoals:

  • Eenvoudig te configureren en te gebruiken
  • Snel herstel van data
  • Betere controle, beveiliging en compliance
  • En nog veel meer!

RAPPORT BEKIJKEN

Abonneren op updates

Bedankt dat u zich heeft geabonneerd op updates over Availability en gegevensbeveiliging in de Microsoft-cloud.