Veeam

#1 AWS-back-up

NIEUWE Veeam Availability voor AWS

Registreer en u wordt als eerste geïnformeerd wanneer dit nieuwe product beschikbaar is!

Hartelijk dank voor uw registratie!

U wordt als eerste geïnformeerd wanneer de NIEUWE Veeam Availability voor AWS beschikbaar is

Veeam Availability voor AWS

Inclusief N2WS Cloud Protection Manager

Veeam® heeft voor een doorbraak gezorgd op het gebied van databeveiliging en -beheer in moderne, zeer gevirtualiseerde private-cloudomgevingen op basis van VMware en Hyper‑V.

Met deze nieuwe oplossing gaat Veeam zorgen voor een doorbraak op het gebied van databeveiliging en -beheer voor de public cloud van AWS. Dit is de meest complete beschikbaarheidsoplossing, die ondernemingen helpt om op een betrouwbare manier over te stappen naar de hybride cloud.

availability pic

Agentless back-up en recovery van AWS-instances

NIEUWE Veeam Availability voor AWS is de eerste complete, agentless databeveiligings- en beschikbaarheidsoplossing voor AWS-toepassingen en -data in de branche.

Deze oplossing verkleint het risico om toegang tot uw toepassingen kwijt te raken en beschermt uw AWS-data tegen onopzettelijke verwijdering, schadelijke activiteit en storingen met back-up en herstel voor in-cloud EC2-instances (Amazon Elastic Compute Cloud).

Back-up vanaf AWS-snapshots

Cloud-native, agentless back-up en recovery met behulp van native AWS-snapshots. Zonder ingewikkeld gedoe en met betere SLA's voor recovery.

Back-ups ontkoppelen van AWS

Verklein het risico op downtime en dataverlies voor uw AWS-workloads door data te ontkoppelen en back-ups op te slaan onafhankelijk van de onderliggende AWS-infrastructuur.

EC2-instances herstellen

Profiteer optimaal van krachtige, betrouwbare recoverytechnologieën om toonaangevende RTO's te realiseren, inclusief instant recovery en granulaire bestands- en applicatierecovery.

Optimaal gebruikmaken van de kracht van de cloud

AWS biedt een robuust cloudplatform waarop klanten bedrijfsapplicaties kunnen maken en implementeren zonder de financiële lasten en tijdsinvesteringen die gemoeid zijn met het bouwen en onderhouden van hun eigen infrastructuur.

Maar welk platform u ook kiest, in de cloud of on-premises, uw applicaties en data zijn uw verantwoordelijkheid.

Binnenkort beschikbaar! Wees er als eerste bij

Hartelijk dank voor uw registratie!

U wordt als eerste geïnformeerd wanneer de NIEUWE Veeam Availability voor AWS beschikbaar is