NIEUWE Veeam Availability Orchestrator

Disaster recovery orchestration voor bedrijven
Registreer nu en u wordt als eerste geïnformeerd wanneer dit nieuwe product beschikbaar is, of meld u aan voor de bètaversie.

Eenvoudig DR-plannen (disaster recovery) uitvoeren, testen en documenteren.

Hoewel veel zakelijke klanten DR-plannen hebben geïmplementeerd, is het testen, uitvoeren en documenteren van deze plannen vaak lastig en ingewikkeld. Dit resulteert in niet-geteste en verouderde DR-plannen met alle risico's van dien voor compliance en bedrijfsbeschikbaarheid.

De NIEUWE Veeam® Availability Orchestrator, die later in 2017 op de markt komt, biedt een oplossing voor deze problemen door bedrijven te voorzien van een DR orchestration engine voor Veeam Backup & Replication™ of de Veeam Availability Suite™.

Speciaal ontwikkeld voor bedrijven!

De Veeam Availability Orchestrator biedt de volgende functies:
Orchestration Orchestration van Veeam-back-ups en -replica's door middel van een gedefinieerd disaster recovery-plan
Geautomatiseerde DR-tests Geautomatiseerde, niet-verstorende disaster recovery-tests om de betrouwbaarheid te garanderen en dure handmatige processen te vermijden
Compliance en documentatie Ingebouwde voorzieningen voor het documenteren, bijwerken en rapporteren van DR-plannen om te voldoen aan compliancevereisten

Availability for the Always-On Enterprise

Veeam kent de nieuwe uitdagingen waar bedrijven wereldwijd mee te maken krijgen als ze de Always-On Enterprise, een bedrijf dat 24.7.365 actief is, mogelijk willen maken. Daarom heeft Veeam als marktpionier Availability for the Always-On Enterprise ontwikkeld. Hiermee kunnen organisaties voldoen aan de huidige doelstellingen ten aanzien van serviceniveaus doordat ze elke IT-dienst en de bijbehorende applicaties en gegevens binnen hooguit enkele minuten kunnen herstellen.

Registreer nu en u wordt als eerste geïnformeerd wanneer dit nieuwe product beschikbaar is!