NIEUW Veeam Availability Orchestrator

Garandeer bedrijfscontinuïteit en compliance met disaster recovery
Registreer u nu en u wordt als eerste geïnformeerd wanneer dit nieuwe product beschikbaar is, of meld u aan voor de release candidate!

Eenvoudig DR-plannen (disaster recovery) opstellen, documenteren en testen.

Hoewel veel zakelijke klanten DR-plannen hebben geïmplementeerd, is het opstellen, documenteren en testen van deze plannen vaak lastig en ingewikkeld. Dit resulteert in niet-geteste en verouderde DR-plannen met alle risico's van dien voor compliance en bedrijfsbeschikbaarheid.

NIEUW Veeam® Availability Orchestrator biedt een oplossing voor deze problemen met een DR orchestration engine voor Veeam Backup & Replication™. Hiermee maakt, documenteert en test u automatisch DR-plannen die volledig zijn voorbereid voor goedkeuring door management en andere stakeholders en bewijst u dat wordt voldaan aan branchevoorschriften en audits.

Speciaal voor bedrijven ontwikkeld

Veeam Availability Orchestrator biedt de volgende functies:
Orchestration Orchestration van back-ups en replica's van Veeam door middel van een gedefinieerd DR-plan
Geautomatiseerde DR-tests Geautomatiseerde, niet-verstorende DR-tests om de betrouwbaarheid te garanderen en dure handmatige processen te vermijden
Compliance en documentatie Ingebouwde voorzieningen voor het documenteren, bijwerken en rapporteren van DR-plannen om te voldoen aan compliancevereisten

Beschikbaarheid voor de Always-On Enterprise

Veeam kent de nieuwe uitdagingen waar bedrijven wereldwijd mee te maken krijgen als ze de Always-On Enterprise, een bedrijf dat 24/7/365 actief is, mogelijk willen maken. Daarom heeft Veeam als marktpionier Availability for the Always-On Enterprise ontwikkeld. Hiermee kunnen organisaties voldoen aan de huidige serviceniveaudoelstellingen doordat ze elke IT-dienst en de bijbehorende applicaties en gegevens binnen hooguit enkele minuten kunnen herstellen.

Registreer u nu en u wordt als eerste geïnformeerd wanneer dit nieuwe product beschikbaar is!