#1 voor Cloudback-up en DRaaS

Veeam voor serviceproviders

Huurovereenkomsten, volumekortingen

Producten, programma’s en prijzen exclusief voor serviceproviders

Bij Veeam® hechten we veel waarde aan de relatie met onze 20.000 cloud- en managed-serviceproviders overal ter wereld. Daarom maken we het voor providers zoals u eenvoudiger dan ooit om uw klanten Availability te bieden én uw marge te vergroten op uw vertrouwde oplossingen voor gegevensbeveiliging. NIEUW voor 2018 in het VCSP-programma (Veeam Cloud & Service Provider):

 • NIEUW oplossingen voor fysieke, virtuele en cloud-based workloads
 • Unieke voordelen voor partners, zoals messaging en campagnemateriaal gericht op verkoop van services
 • Volumekortingen van 15-45% op huurovereenkomsten

Probeer onze VCSP-prijscalculator om uw potentiële besparingen te zien.

Méér dan cloudback-up en DRaaS

U kent Veeam als koploper op het gebied van Intelligent Data Management, maar wist u ook dat Veeam meer dan 3.000 providers de middelen in handen heeft gegeven om cloudback-up en Disaster Recovery as a Service (DRaaS) in hun aanbod op te nemen? En nu verlegt Veeam zijn grenzen met de introductie van technologie voor het bouwen van lucratieve Veeam-powered services for any app, any data, across any cloud.

Cloudback-up en DRaaS

Bied uw klanten een betrouwbare, effectieve oplossing voor gegevensbeveiliging, met een multi-tenant architectuur om applicaties en gegevens offsite te zenden en failover en failback voor disaster recovery uit te voeren.

Belangrijke Veeam-oplossingen om te overwegen:

IaaS- en SaaS-gegevensbeveiliging

Breid uw servicesportfolio uit met veelgevraagde managed back-upservices voor klanten van hyperscale public clouds en SaaS (Software as a Service). Met Veeam genereert u potentiële nieuwe omzet door een kopie van de cloud-based data van uw klanten elders op te slaan. Zo helpt u ze de controle te behouden dankzij granulaire herstelfuncties op bestandsniveau.

Belangrijke Veeam-oplossingen om te overwegen:

 • Beveilig elke workload in een IaaS (Infrastructure as a Service) met de Veeam Agents voor Microsoft Windows en Linux.
  Download een GRATIS licentie voor 30 dagen om de oplossing uitgebreid te evalueren.
 • Bied gegevensbeveiligingsservices met toegevoegde waarde voor Microsoft Office 365-klanten met Veeam Backup voor Microsoft Office 365.
  Download een GRATIS licentie voor 30 dagen om de oplossing uitgebreid te evalueren.

Cross-cloud gegevensbeveiliging

Wilt u services voor gegevensbeveiliging aan uw IaaS-klanten (Infrastructure as a Service), of in meerdere clouds aanbieden? Veeam heeft de flexibele oplossing die aan uw implementatievereisten voldoet.

Belangrijke Veeam-oplossingen om te overwegen:

Remote managed services

Steeds vaker willen klanten het maken van back-ups uit handen geven. Managed-serviceproviders (MSP’s) maken gebruik van de betrouwbaarheid van Veeam-technologie en krachtige tools voor remote monitoring en beheer om zo hun klanten services voor gegevensbeveiliging met meerwaarde te bieden.

Belangrijke Veeam-oplossingen om te overwegen:

 • Gebruik de tool voor beveiliging van cloud-based workloads ook voor de beveiliging van on-premises fysieke servers en workstations met Veeam Agents voor Microsoft Windows en Linux. Download een GRATIS licentie voor 30 dagen om de oplossing uitgebreid te evalueren.
 • Zet een specifiek ontwikkelde tool in voor Veeam-powered remote managed services met Veeam Availability Console. Download nu dit GRATIS product.

WHITEPAPER

Managed-serviceproviders:
Pas uw services aan, niet uw stack

Vergroot uw marge op de Veeam-technologie waarop u vertrouwt

Deze calculator is alleen beschikbaar voor huidige VCSP-partners. Neemt u niet deel aan het VCSP-programma?
Registreer nu! Deelname is gratis, zonder koopverplichting.