7 redenen
om Veritas
NIET te verlengen

Neem contact met ons op voor een offerte.

Elke dag stappen steeds meer Veritas Backup Exec-klanten over op Veeam®. Waarom? Omdat Backup Exec niet biedt waar moderne bedrijven om vragen, namelijk 24.7.365 beschikbaarheid en de mogelijkheid om elke IT-dienst die in de hybride cloud draait, binnen hooguit enkele minuten te herstellen.

Lees meer

Het vervangen van traditionele back-up is een essentiële voorwaarde voor digitale transformatie, bedrijfscontinuïteit en meer flexibiliteit. Met Veeam kan veel gemakkelijker worden voldaan aan SLA's (Service Level Agreements), wordt de betrouwbaarheid verhoogd en neemt de operationele complexiteit af, wat resulteert in een hogere ROI en een lagere TCO.

Stap net als duizenden anderen over op Veeam en u krijgt DE beschikbaarheidsoplossing die speciaal is ontwikkeld om applicaties en gegevens te beveiligen, waar ze zich ook bevinden: on-premises of in de cloud, op laptops of desktops, virtuele machines of fysieke servers. Overal!

Lees over de 7 belangrijkste redenen om Veritas Backup Exec NIET te verlengen en vandaag over te stappen op Veeam!

01

Beschikbaarheid versus traditionele back-up

Veeam biedt een oplossing die speciaal is ontwikkeld voor de moderne, zeer gevirtualiseerde hybridecloudomgeving. Hiermee kunt u voldoen aan stringente SLA's voor herstel van IT-diensten binnen seconden en minuten, terwijl Backup Exec hier vaak nog uren en dagen voor nodig heeft.

Lees meer

Volgens het IDC voldoen Veeam-klanten in 91% van de tijd aan hun SLA's voor recovery time en point objectives (RTPO™) terwijl dit met hun vroegere traditionele provider in slechts 70.7% het geval was. Veeam is ontwikkeld om de hoeveelheden data te beheren die gebruikelijk zijn in het hedendaagse datacenter, en die niet te vergelijken zijn met de hoeveelheden van vroeger.

02

Innovatie versus 30 jaar oude technologie

Veeam wordt algemeen erkend als innovatieleider die als eerste marktbepalende mogelijkheden heeft gepresenteerd, die de nieuwste platforms ondersteunt en die blijk geeft van de meest complete en op de toekomst gerichte cloudvisie in de branche.

Lees meer

Toen Backup Exec meer dan 30 jaar geleden was ontworpen, was het een goed product, maar het mist een aantal belangrijke mogelijkheden die Veeam heeft ontwikkeld, zoals Instant VM Recovery® zonder beperkingen, SureBackup® en SureReplica, Virtual Labs, 2-in-1: backup and replication™ en nog veel meer!

Bekijk hoe Veeam Backup & Replication zich in de loop van de jaren heeft ontwikkeld

03

Groei versus onzekere toekomst

Veeam is tegenwoordig een van de snelst groeiende ondernemingen op het gebied van bedrijfssoftware. Het baanbrekende bedrijf in privé-eigendom zal naar verwachting in 2018 een jaaromzet van 1 miljard dollar realiseren en heeft alle vrijheid om te innoveren. De stijgende lijn van Veeam, waarvan de databeveiligings- en beschikbaarheidsoplossingen door IDC en Ovum worden gezien als de eerste keuze, staat in schril contrast met de achterblijvende innovatie, de dalende omzet en het teruglopende marktaandeel van Veritas.

Lees meer

Veritas is in handen van een private-equityfirma die die 7,4 miljard dollar moet terugbetalen aan kredietverstrekkers. Het primaire doel van dit bedrijf is waarschijnlijk om kosten te reduceren en geld te genereren voor geldschieters. Aangezien Veritas arbeidsplaatsen afstoot en marktaandeel blijft verliezen, kunnen we alleen maar speculeren welke extra stappen nog moeten worden genomen om het schip weer op koers te krijgen. De groei van Veeam vertoont geen tekenen van vertraging: elke maand komen er ruim 4000 nieuwe klanten bij en aan elke release worden nieuwe krachtige mogelijkheden toegevoegd.

04

Eenvoud versus complexiteit

Dankzij de ongecompliceerde licentieaanpak van Veeam in combinatie met een zeer schaalbare architectuur en een probleemloze implementatie kunt binnen enkele minuten aan de slag. Omdat er geen agents nodig zijn om virtuele workloads of applicaties te beveiligen, zijn twee van de drie Veeam-klanten 35% minder tijd kwijt aan het beheer van hun beschikbaarheidsinfrastructuur. Hierdoor hebben ze de handen vrij voor productievere taken.

Lees meer

Als u dit vergelijkt met de diverse licentiescenario's van Backup Exec, de talloze agents en afzonderlijk gelicentieerde producten, dan is de keuze duidelijk.

05

Krachtige mogelijkheden versus het ontbreken van belangrijke features

Met geavanceerde features, zoals onmiddellijk agentless herstel voor tier-1 Microsoft-applicaties, ingebouwde WAN-acceleratie, veilige end-to-end encryptie, een innovatieve Scale-out Backup Repository™, nauwe integratie met toonaangevende primaire en deduplicatie-opslagarrays, en geavanceerde replicatiemogelijkheden die zorgen voor nagenoeg continue databeschikbaarheid, geeft Veeam Veritas het nakijken.

Lees meer

En in tegenstelling tot Backup Exec heeft Veeam ongekende mogelijkheden om te schalen en kunnen duizenden VM's en miljoenen bestanden worden beveiligd. Hierdoor is beschikbaarheid altijd gegarandeerd, ongeacht de omvang van uw bedrijf.

06

Betrouwbaarheid versus giswerk

"Het werkt gewoon": dit is de meest gehoorde feedback van klanten van Veeam. Ze maken melding van veel minder downtime en minder back-up- en replicatieproblemen dan met traditionele back-upoplossingen In feite is dit de belangrijkste reden waarom ondernemingen voor Veeam kiezen! Dankzij de gepatenteerde automatische tests van back-ups en replica's EN herstelverificatie voor 100% van uw workloads in combinatie met de toonaangevende klantensupport van Veeam zult u 's nachts een stuk rustiger slapen.

Lees meer

Backup Exec daarentegen heeft geen automatische back-uptests en herstelverificatie, geen monitoring van de infrastructuur en volgens de Quality Awards van Storage Magazine/SearchStorage.com scoort dit bedrijf het laagst op betrouwbaarheid en support.

07

Klanttevredenheid versus frustratie

De klanten van Veeam zijn bijzonder te spreken over de features en functionaliteit van onze producten, het gebruiksgemak, de technische support en verkoopeffectiviteit. Met een Net Promoter Score (NPS) van 2x het sectorgemiddelde zouden 9 van de 10 Veeam-klanten Veeam aanbevelen bij hun collega's.

Lees meer

Voormalige Backup Exec-gebruikers vertellen ons dat ze op Veeam zijn overgestapt vanwege de stabiele, uitstekende en op hybride cloud afgestemde prestaties, die Backup Exec niet kon leveren.

07
+1

Veeam is de onbetwiste marktleider.

Klanten, partners, brancheanalisten en de media erkennen Veeam als de onbetwiste marktleider voor wat betreft Availability for the Always-on Enterprise, en zien de unieke zakelijke voordelen die met de krachtige functies kunnen worden gerealiseerd.

Meer informatie

Limited-time offer for NEW Veeam customers

Neem contact met ons op voor een offerte.

De afgelopen 12 maanden zijn meer dan 50.000 bedrijven overgestapt op Veeam, waarvan een groot aantal vanuit Backup Exec!

Kijk wat onze klanten zeggen.

Geen twijfel mogelijk, Veeam Backup & Replication is de enige oplossing die echt doet wat ze belooft.

Yashveer Chooromonev
Price Waterhouse Coopers, Ltd.

Dankzij de vele features en het gebruiksgemak steekt Veeam met kop en schouders boven zijn concurrenten uit.

Wassim Attalia
Four Seasons Hotels and Resorts

Download uw GRATIS testversie!

Zie Veeam zelf in actie. Probeer de Veeam Availability Suite 9.5 gedurende 30 dagen gratis uit

GRATIS testversie downloaden

Voorwaarden van de Aanbieding

Deze Aanbieding is bedoeld voor eindgebruikers die op dit moment geen Veeam Software Product in eigendom hebben, en een dergelijk product ook niet in het verleden hebben aangeschaft. Met deze Aanbieding wordt uitsluitend korting verleend op nieuwe licenties van Veeam Availability Suite of Veeam Backup & Replication Enterprise- of Enterprise Plus-versies. Deze korting kan variabel worden gebaseerd op de omvang van de omgeving en regionale valuta's. Deze Aanbieding betreft licenties voor gebruik ten behoeve van de non-profit sector, voor internal partner use en voor educatie. Deze Aanbieding geldt niet voor andere Veeam Software-producten. Additioneel tweejarig (2 jaar) pre-paid onderhoud kan benodigd zijn voor sommige eindgebruikers om in aanmerking te komen.

In deze Aanbieding is verlenging van uw ondersteunings-/onderhoudscontract niet inbegrepen; de jaarlijkse verlengingskosten worden berekend op basis van de regionale adviesprijs van de Enterprise- of Enterprise Plus-versie op het moment van verlenging.

Veeam kan verzoeken om een bewijs van eigendom van een concurrerend product. Deze Aanbieding is slechts beperkte tijd geldig en is eenmalig. Deze Aanbieding eindigt op 31 december 2018.